Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 13:28

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 68 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: "Politica" pescuitului sportiv
MesajScris: 06 Oct 2010, 12:57 
Neconectat

al. trentea scrie:
P4E avea cele trei sectiuni: crap, stationar si spinning.

Absolut, dar ar fi fost nevoie de 10 cluburi care sa indeplineasca aceasta conditie, iar P4E era singurul, daca nu ma insel. Plus ca nu stiu daca asociatia avea inregistrat si clubul sportiv la data respectiva. Nu mai vorbim ca si sa fi fost 10 cluburi ca P4E, tot mai trebuiau 10 de casting. (asta repet, daca informatia se dovedeste adevarata)

al. trentea scrie:
In orice caz, chiar si infiintata federatia, trebuie o hartie oficiala de la nivel foarte inalt ca sa schimbe reprezentarea Romaniei la CIPS/FIPS, adica inlocuirea AGVPSR. Cum AGVPSR este membru fondator, iar la conducerea CIPS/FIPS sunt aceiasi "dinozauri", va fi cam greu de acceptata schimbarea. Doar daca o sa vina din partea Guvernului poate. Insa si acest lucru poate fi contestat de AGVPSR.

Parerea mea, pentru care am fost etichetat ca optimist-visator :D, este ca in nici un caz AGVPS-ul nu se va angaja intr-un meci cu Guvernul pe o tema ca pescuitul sportiv. Realitatea este ca AGVPS-ul are destule bube in cap, Guvernul are toate parghiile sa i le scarpine pana la sange, iar pescuitul sportiv este, per total, o miza foarte mica pentru AGVPS.

Asta ca sa nu mai vorbim de faptul ca o eventuala Federatie ar avea nevoie doar sa atraga din AGVPS persoana de numele careia se laga cimentarea, la nivel personal, a relatiilor dintre FIPS-CIPS si AGVPS. Lucru desigur greu, dar nu imposibil.

al. trentea scrie:
Pescarii de competitie sunt foarte interesati sa participe la CM, si scrasnesc din dinti cand vad ca au sprijin foarte mic din partea AGVPSR, insa solutia se afla si in mana lor, pentru ca pana la urma, intr-un fel sau altul, sunt majoritatea inrolati in AJVPS-uri, si trebuie sa aiba un cuvant de spus in AG. Sunt destui oameni capabili in structurile de conducere AJVPS/AGVPSR, cu bune intentii, oameni care se zbat, dar le trebuie curaj pentru a schimba ceva. Pana la urma curajul face diferenta.

Cu asta cred ca suntem toti de acord. Personal, pot sa spun ca in momentul de fata imi este 100% clar ca se impune o schimbare, dar nu am vreo idee fixa cu privire la directia din care ar trebui sa vina schimbarea asta. Daca maine s-ar apuca oamenii din AJVPS-uri sa intreprinda demersurile pentru scoaterea pescuitului din AGVPS, i-as sustine neconditionat.

Ultima oară modificat de Gerula pe 06 Oct 2010, 12:59, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 12:59 
Neconectat
Moderator global

O sa-mi expun si eu aprerea despre acest controversat subiect :
Vorbind cu Bogdan Constantinescu , caci despre el e vorba (eu imi permit sa-i dau numele ca pe mine n-are voie sa se supere :lol: :lol: :lol: :lol: ) , si care a fost singurul reprezentant al stationarului la intrunirea despre care vorbeste d-nul Trendea , s-au desprins citeva concluzii trase chiar de catre jurista MTS si anume :

1.Federatia trebuie sa cuprinda in structura ei toate ramurile de pescuit recunoscute international si anume : stationar , crap , spining , fly , si casting .
2.Pentru a acoperii aceste ramuri trebuie sa existe cel putin 8 cluburi din fiecare ramura (nu un club care sa aiba pescari din toate ramurile , ci cluburi specializate intr-o singura ramura) , care la rindul lor sa acopere toata aria geografica a tarii .
3.Aceste cluburi trebuie sa se intruneasca intr-o Adunare Generala si in urma careia sa hotarasca infiintarea unei Federatii , si repectiv sa aprobe Statutul acesteia si organele de conducere.
4.Dupa infiintare se va cere agreearea aceteia de catre MTS.

Cam asta ar fii mersul evenimentelor spus in "modo groso"

Revenind la ceea ce exista deja si anume pseudo federatia lui fane , pot spune ca aceasta nu este nici pe departe o federatie pentru ca nu intrunescte CUMULATIV conditiile enumerate mai sus.
In alta ordine de idei Popescu nu are nici o farima de credibilitate in rindul pescarilor pentru simplul fapt ca el NU ESTE PESCAR!!!!!!!!! , si de aici intrebarea fireasca a pescarilor : cel mana pe el in lupta :shock: :shock: :shock: :shock: ??????? , de unde , dintr-o data asa o dragoste fata de pescarii de competitie , cind el nu atinut nici macar in copilarie o undita in mana ?????? de ce unul care n-are nici o treaba cu pescuitul s-a apucat sa infiinteze o federatie de pescuit si nu una de oina de exemplu ?????
Toate chestiile astea ridica multe semne de intrebare la care pescarii nu gasesc raspuns. Singura motivatie plauzibila ar fii : BANII!!!!!!!
Presupunind prin absurd ca popescu ar duce formalitatile pina la capat si ar acredita federatia la MTS , in cazul asta s-ar naste doua ipoteze :
1.Toata pescarimea romaneasca sa se inregimenteze sub conducerea lui Popescu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si
2.Popescu sa se retraga dupa infiintarea Federatiei si sa faca "cadou" realizarile celor care le revin de drept si anume pescarilor :lol: :lol: :lol: :lol:

La amandoua puncte cind ma gindesc ma cracanez de ras :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sint de domeniul SF-ului.

Concluzia este ca va trebuii , daca vrem o federatia adevarata , sa ne punem noi , PESCARII , sa ne infiintam cluburi de tescuit si sa luam taurul de coarne si sa nu lasam pe altii sa ne "organizeze". Deocamdata este doar Clubul Trabucco Romania si eu tot cint sa isi infiinteze si ceilati cluburi.

Legat de afilierea la CIPS _ FIPS , pot sa va spun ca se imbata cu apa rece cei care cred ca odata cu aparitia unei federatii CIPS-ul va sarii cu recunoasterea . AGVPS-ul este membru fondator al CIPS iar prietenia dintre Bentu si Mateoli e de notorietate , deci fara "binecuvintarea" :lol: :lol: :lol: AGVPS-ului nimeni nu va intra acolo , cel putin pina acesti doi oameni sint in fruntea acestor Organizatii.

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 13:17 
Neconectat

adi suciu scrie:
Vorbind cu Bogdan Constantinescu , caci despre el e vorba (eu imi permit sa-i dau numele ca pe mine n-are voie sa se supere :lol: :lol: :lol: :lol: ) , si care a fost singurul reprezentant al stationarului la intrunirea despre care vorbeste d-nul Trendea , s-au desprins citeva concluzii trase chiar de catre jurista MTS si anume :

1.Federatia trebuie sa cuprinda in structura ei toate ramurile de pescuit recunoscute international si anume : stationar , crap , spining , fly , si casting .
2.Pentru a acoperii aceste ramuri trebuie sa existe cel putin 8 cluburi din fiecare ramura (nu un club care sa aiba pescari din toate ramurile , ci cluburi specializate intr-o singura ramura) , care la rindul lor sa acopere toata aria geografica a tarii

Intr-adevar, despre bogdanpesc/Bogdan Constantinescu este vorba. Dar erau cate 10 cluburi din fiecare, nu 8, in discutia pe care am avut-o aseara :D. Informatia ca nu pot fi cluburi care sa aiba mai multe sectii nu stiu de unde a reiesit, ca din lege sigur nu, si nici aseara n-am auzit asa ceva.

adi suciu scrie:
3.Aceste cluburi trebuie sa se intruneasca intr-o Adunare Generala si in urma careia sa hotarasca infiintarea unei Federatii , si repectiv sa aprobe Statutul acesteia si organele de conducere.
4.Dupa infiintare se va cere agreearea aceteia de catre MTS.
Cam asta ar fii mersul evenimentelor spus in "modo groso"

Mai sunt niste detalii dar intr-adevar, in mare, asta ar fi ideea.

adi suciu scrie:
Revenind la ceea ce exista deja si anume pseudo federatia lui fane , pot spune ca aceasta nu este nici pe departe o federatie pentru ca nu intrunescte CUMULATIV conditiile enumerate mai sus.

Din nou, nu vorbim de FNPSR

adi suciu scrie:
In alta ordine de idei Popescu nu are nici o farima de credibilitate in rindul pescarilor pentru simplul fapt ca el NU ESTE PESCAR!!!!!!!!! , si de aici intrebarea fireasca a pescarilor : cel mana pe el in lupta :shock: :shock: :shock: :shock: ??????? , de unde , dintr-o data asa o dragoste fata de pescarii de competitie , cind el nu atinut nici macar in copilarie o undita in mana ?????? de ce unul care n-are nici o treaba cu pescuitul s-a apucat sa infiinteze o federatie de pescuit si nu una de oina de exemplu ?????
Toate chestiile astea ridica multe semne de intrebare la care pescarii nu gasesc raspuns. Singura motivatie plauzibila ar fii : BANII!!!!!!!

La asta raspunsul e simplu: aia de oina exista, ba chiar are ceva vechime in spate :lol: http://froina.sportlocal.ro/

Pe scurt, la pescuit "era loc" si, din pacate, desi pescuitul recreational este practicat in tara asta de sute de mii daca nu chiar milioane de oameni, nu s-au finalizat in ultimii 20 de ani demersurile necesare pentru a pune pescuitul sportiv pe baze sanatoase. Asa ca, firesc, pot sa apara in zona si aventurieri (Nu zic ca Stefan Popescu intra sau nu in aceasta categorie, din punctul meu de vedere urmeaza sa ne lamurim destul de repede. Altii vad ca sunt de mult lamuriti, e opinia lor si o respect dar sper sa ma intelegeti ca n-am de gand s-o iau de buna ad literam pana nu adun propriile dovezi)

adi suciu scrie:
Presupunind prin absurd ca popescu ar duce formalitatile pina la capat si ar acredita federatia la MTS , in cazul asta s-ar naste doua ipoteze :
1.Toata pescarimea romaneasca sa se inregimenteze sub conducerea lui Popescu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si
2.Popescu sa se retraga dupa infiintarea Federatiei si sa faca "cadou" realizarile celor care le revin de drept si anume pescarilor :lol: :lol: :lol: :lol:

La amandoua puncte cind ma gindesc ma cracanez de ras :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sint de domeniul SF-ului.

A doua clar e de domeniul SF-ului, ca nu face nimeni o federatie ca pe urma sa vina si sa spuna eu am facut-o, v-o dau cadou ca o meritati :lol: . Asta e clar ca lumina zilei, ca doar nu cred ca si-l imagineaza careva pe Stefan Popescu pe post de Mecena al pescuitului sportiv (eu in nici un caz :lol: )

Prima insa, din pacate, nu, dintr-un motiv foarte simplu: daca Stefan Popescu reuseste acest demers, cu cluburile infiintate de el special in acest scop, Federatia Romana de Pescuit Sportiv va fi singura institutie abilitata legal sa organizeze competiii care sa desemneze campioni nationali. Adaugam in ecuatie si eventuala vehiculare a unor premii consistente si cred ca se creioneaza un tablou destul de ingrijorator.

adi suciu scrie:
Concluzia este ca va trebuii , daca vrem o federatia adevarata , sa ne punem noi , PESCARII , sa ne infiintam cluburi de tescuit si sa luam taurul de coarne si sa nu lasam pe altii sa ne "organizeze". Deocamdata este doar Clubul Trabucco Romania si eu tot cint sa isi infiinteze si ceilati cluburi.

101% de acord cu tine. Dar vezi si tu care e situatia de fapt...

adi suciu scrie:
Legat de afilierea la CIPS _ FIPS , pot sa va spun ca se imbata cu apa rece cei care cred ca odata cu aparitia unei federatii CIPS-ul va sarii cu recunoasterea . AGVPS-ul este membru fondator al CIPS iar prietenia dintre Bentu si Mateoli e de notorietate , deci fara "binecuvintarea" :lol: :lol: :lol: AGVPS-ului nimeni nu va intra acolo , cel putin pina acesti doi oameni sint in fruntea acestor Organizatii.

Si daca Stefan Popescu face federatia si apoi il atrage cumva pe Bentu (cu post de vicepresedinte, salariu de la buget etc)?? Ups...

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 13:28 
Neconectat

Gerula, la acea data P4E avea club sportiv (cu CIS) .

Dl. Suciu, o sa discut si eu cu Bogdan, care mi-e amic apropiat. Imi aduc aminte ca atunci era important sa avem un numar cat mai mare de cluburi, si presedinti pe fiecare ramura. Era ceva cu care trebuia inceput, urmand ca mai apoi pescarii din diferitele ramuri sa-si aleaga singuri organele de conducere.

"Concluzia este ca va trebuii , daca vrem o federatia adevarata , sa ne punem noi , PESCARII , sa ne infiintam cluburi de tescuit si sa luam taurul de coarne si sa nu lasam pe altii sa ne "organizeze".

Cu asta sunt perfect de acord. Top Mix, Energo, Sensas, sunt alte cluburi de renume care s-ar putea forma, cu CIS.

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 15:04 
Neconectat

Incerc sa mai explic odata o chestie, pentru ca vad ca pe topicul despre concursul Barracuda se tot vehiculeaza acuzatii de FNPSR-ism la adresa mea.

Ceea ce ma mana pe mine in lupta este constatarea simpla ca spinningul de competitie a luat-o razna, in mana unor insi pe care nu i-ai trimite nici dupa tigari (afirmatia este documentata pe larg in prima pagina a acestui topic)

Firesc ca intr-o structura mai mare, cum este o federatie, le-ar fi imposibil acestor insi sa-i imbarlige si pe stationaristi, si pe crapisti, si pe cei de la casting sau de la fly. Asa ca, normal, interesul meu este sa se faca o federatie, in care deciziile majore sa fie luate de reprezentantii tuturor disciplinelor sportive aferente pescuitului.

Ca o face Ionescu, Popescu sau Georgescu, ma intereseaza mai putin, cata vreme respectivul nu este un escroc dovedit. De-aia am si intervenit pe acest forum, ca sa ma lamuresc daca Stefan Popescu face sau nu plata. Pentru ca, daca n-o face, din punctul meu de vedere orice discutie despre viitoarea lui federatie s-a terminat, si ne putem vedea cu totii de treaba, in timp ce Adi Suciu impreuna cu dl avocat Poiana (fost procuror general) o sa-i faca dosarul penal care-l va mai impiedica sa faca vreo federatie in Romania.
Daca insa face plata, din punctul meu de vedere ramane un partener viabil de dialog in aceasta problema, pana la proba contrarie.

Ce nu inteleg eu cu nici un chip in toata tarasenia asta, este ce anume impiedica toate cluburile legal constituite sa stea frumos de vorba, sa ia legatura si cu cluburile legal constituite de spinning, de crap, de casting si de flyfishing, dupa care, de comun acord, sa mearga toti la Adunarea Constitutiva a federatiei lui Stefan Popescu? Unde sa ia frumos la puricat proiectul de statut si sa elimine prin vot majoritar eventualele prevederi menite sa duca la nituirea pe scaun a presedintelui federatiei, precum si orice alta chestie care nu le-ar conveni.
Evident, daca se constata la fata locului ca acest lucru nu este posibil, si ca Stefan Popescu si-a asigurat deja o majoritate cu cluburile infiintate de el, nimic nu i-ar impiedica pe oamenii astia sa se ridice frumos si sa paraseasca sala, inainte de a se aproba constituirea Federatiei.

Ei bine, eu chiar nu pricep de ce nu s-ar proceda asa? Singura explicatie logica poate fi ca oamenii n-au incredere unii in altii si ca se tem sa nu fie cluburi care sa joace la doua capete. Pentru ca, in rest, nu vad sa bata Stefan Popescu usile in cuie :lol: .

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 15:18 
Neconectat

In primul rand, imi cer scuze pentru interventi off topic, dar s-au afirmat aici niste neadevaruri.
Si anume:
Citat:
Treaba sta in felul urmator:

Pe un alt forum a fost initiata un soi de colecta publica pentru realizarea unei populari cu salau. Stefan Popescu a intrat in discutie, i-a acuzat pe cei care au adunat banii de frauda, si in stilul deja cunoscut a zis ca, daca fac ei pana la urma popularea aia, le da si el 1000 de lei. S-a facut o populare, Stefan Popescu n-a dat banii pana in ziua de azi.
Clenciul aici e ca baietii care au adunat banii pentru popularea cu salau au o mica asociatie de muscari. Asa ca au luat banii oamenilor, dupa care au facut o populare cu pastrav de consum si au refuzat sa le comunice locatia persoanelor care au dat banii, pe motiv ca tocmai incepuse prohibitia la pastrav. Locatia au comunicat-o hat in primavara, cu vreo saptamana inainte sa se termine prohibitia pastravului. Numai ca, sa vezi ciudatenie :lol:, dupa ce au comunicat locatia, a reiesit ca vreo doi dintre ei se laudasera deja, chiar pe forumul respectiv, ca au pescuit in timpul prohibitiei pe locul unde a reiesit ca facusera popularea :lol:.

In conditiile astea, opinia exprimata de subsemnatul a fost ca banii stransi de la oameni au fost deturnati. Si ca Stefan Popescu trebuie intr-adevar sa le dea mia aia de lei daca se face popularea cu salau pentru care s-au strans banii. Inutil sa zic ca baietii cu popularea cu pastrav de consum (braconata in prohibitie chiar de ei :lol: ) au urlat ca din gura de reptila si nici Stefan Popescu nu s-a inghesuit sa spuna ca da banii daca aia chiar fac popularea cu salau.

Opinia exprimata de Gerula este foarte personala si originala. El a aflat recent de acea actiune, a citit ce s-a scris pe forumul respectiv si a ajuns la aceasta opinie, unica de altfel.

1. "Baietii care au adunat banii" nu aveau la acea vreme nicio asociatie de muscari. Asociatia a luat fiinta mult mai tarziu si nu are nici o legatura cu acea populare.
2. Nu "am luat banii oamenilor".
E adevarat ca s-a dorit o populare cu salau, s-a si incercat, nu s-a reusit din diverse motive (neseriozitatea unora de la ferma piscicola, distanta, bani putini, nu avem acum, veniti in primavara, etc).
Ca atare s-a decis sa populam cu pastrav, era mai aproape, mai simplu, era disponibil oricand.
Aceasta schimbare a fost adus la cunostinta donatorilor, pe forumul respectiv, cu o luna inainte de populare, tocmai pentru a da prilejul sa-si exprime optiunea celor care doresc sa se faca neaparat cu salau . S-a si explicat atunci de ce.
Nu a avut nimeni nicio obiectie, dimpotriva, asa ca am facut popularea cu pastrav.

De precizat aici ca banii stransi din contributii au fost cca. 1000 de RON. Factura a fost 1600. Diferenta am suportat-o noi, alaturi de transport, hidrobion, oxigen si.. munca.
Asta e marea deturnare....
3. Ideea de a nu se anunta public locatia a fost discutata cu mult timp inainte pe forum, chiar daca era cu salau tot asa urma sa se procedeze.
4. Promisiunea lui Popescu de a plati factura nu a fost conditonata de popularea cu salau. Trebuia doar sa populam, sa postam factura si in doua zile urma sa avem banii in cont. Ii avem tot asa cum voi aveti premiile de la Doripesco. Aceasta incercare tardiva de justificare a promisiunii neonorate ii apartine, din nou, lui Gerula.
5. Nimeni dintre cei care au participat la populare nu a pescuit pe acea apa in prohibitie.
Daca interventia mea poate fi susceptibila de subiectivism, va invit sa cititi, daca doriti, toata povestea aici.
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=6215
popularea si factura:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... &start=600
Va puteti forma propria opinie, indiferent de ce spun eu sau Gerula.
Si puteti vedea si parerile celor care au contribuit cu bani.
Imi cer scuze inca odata pentru interventie, am considerat ca avem acest "drept la replica" si, mai ales, ca aveti dreptul de a va forma propria opinie despre acea actiune si despre... valoarea unor promisiuni.
Daca e nevoie de alte clarificari, va stau la dispozitie.

P.S. Salutari domnule Trentea!

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 15:38 
Neconectat

D-le Trentea nu am gasit in forumul dvs,o arena pentru meciul meu cu Gerula,deoarece am deja una foarte confortabila pe rapitori.ro.Minciunile pe care isi bazeaza rationamentele aparent logice,pot fi insa dovedite.Una dintre ele,se refera la identitate mea.Si scuzati-ma daca caut sa clarific acest lucru,si dvs a-ti face la fel.Totusi sint de acord ca identitatea mea este o problema secundara si minora in esafodajul construit cu abilitate de d-l Niculae,insa este o minciuna la fel ca si altele.Poate postarea anterioara mie v-a lamurit ca d-l Ziarist cam are ...probleme cu optica personala asupra multor subiecte,intre care si insignifianta mea persoana.
Numai uitati-va la ce a postat ieri,il apara fatis pe Popescu,gaseste similitudini,precedente,iar astazi cind nu se mai aude nimic de premii din partea d-lui Popescu,schimba incet ,incet macazul.Asta este politica pescuitului,sint on topic,nu-i asa??
Si pot sa am si eu opinia mea ,nu-i asa,doar este un forum,adica un loc al dezbaterii publice,pe anumite subiecte.Si inca ceva ,nu fac parte din L.R.S.,sint un simplu simpatizant.Remarca dvs. ma duce cu gindul ca ma credeti ...altcineva...deci minciuna d-lui ziarist este luata drept adevar.Sau gresesc??

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 15:47 
Neconectat

In jurul orei 15,d-l Popescu posteaza pe rapitori.ro,in schimb pe aici nu prea este de gasit.Lucru firesc ,fiindu-i prezent avocatul.Ce sa-i faci politica pescuitului... :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 16:57 
Neconectat

1. semlecangheorghe, in primul rand nu este forumul meu, ci al unor baieti inimosi, pescari de competitie-stationar.
Nu il cunosc pe Gerula personal, in schimb pe Popescu l-am intalnit de cateva ori, am vorbit direct, la telefon, etc.
In privinta comportamentului si a promisiunilor neonorate, cred ca a pierdut si urma de credibilitate pe care teoretic o mai putea avea. Este prima data cand aud ca s-a intamplat asa ceva in Ro la un concurs de pescuit. In plus a pierdut increderea principalilor apropiati, care au intrat pe nedrept in aceeasi galeata cu el, si e pacat. Va fi cu siguranta un gest care va ramane in memoria multora...
Nu doresc sa comentez in nici un fel disputa cu Gerula, pentru ca intru decat strict pe forumurile care ma intereseaza. Eu zic ca exista pana la urma cale de impacare pentru toti.

2. Salut Tavi. Salutarile mele si lui Sorin!

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 17:29 
Neconectat

Marele ghinion al lui Tavi Voinea este ca nu are cum sa mai scoata la spalat pata de pe obrazul asociatiei sale, intrucat faptele sunt extrem de elocvente. In schimb, ceea ce incearca el sa faca aici este sa ma asocieze fortat cu Stefan Popescu, pentru a-mi diminua credibilitatea.

Sa lasam faptele sa vorbeasca:

1. Seful clubului care a realizat popularea anunta, post factum, pe 28 septembrie 2009, fara sa se fi consultat in acest sens cu cei care au dat banii, ca s-a facut populare cu pastrav de consum. Oricine are vreo legatura cu piscicultura stie ce inseamna asta, si poate aprecia de asemenea ce inseamna sa strangi bani de la oameni pentru o populare cu puiet de salau si sa faci popularea cu pastrav de consum. In plus, cu de la sine putere, acelasi sef de club anunta ca nu va anunta locul unde s-a facut popularea. Iar in josul screenshotului aveti numele de forum ale celor care au participat. Notati numele Hellraiser.

Imagine

Ulterior, pe 6 martie 2010, doi membri ai clubului Musca 13 (nu radeti, chiar asa se cheama) care au braconat in prohibitie s-au laudat public cu aceasta partida de pescuit pe raul Avrig. Recunoasteti numele Hellraiser, da? Notati va rog locul unde au pescuit, pe Avrig.

Imagine

Pe moment, nestiindu-se unde s-a facut popularea, nimeni nu a dat atentie acestui fapt.

Dupa aceea, pe 6 mai 2010, cu putin inainte de incheierea prohibitiei, Miky, seful acestui club, a facut public locul unde se facuse popularea, si ce sa vezi, stupoare in tribune :lol:, locatia era chiar pe raul Avrig :lol:

Imagine

In conditiile astea, opinia mea a fost ca sumele adunate de la contributorii de pe forum au fost deturnate pentru interesul personal al membrilor clubului Musca 13. Opinie care este greu sa fie contrazisa, date fiind dovezile.

Mai mult, clubul nu a anuntat public vreo masura de pedepsire a celor doi membri care au braconat in prohibitie pe locul in care s-a facut popularea.

Pe acest fond, opinia exprimata de mine a fosr ca Stefan Popescu e obligat totusi sa dea mia aia de lei pe care a promis-o, cu conditia ca de banii respectiv sa se realizeze popularea cu salau pentru care se stransesera initial banii. Cum am mai spus deja, nici clubul Musca 13 n-a manifestat vreo intentie de a face popularea cu salau, nici Stefan Popescu vreo intentie de a da totusi banii :lol:

Cred ca mai mare dovada de rea credinta decat a spune ca intarasenia asta am fost eu avocatul lui Stefan Popescu cu greu se poate gasi.
Practic, cele trei screenshoturi de mai sus contin chiar vorbele spuse de impricinati la momentele respective, iar conexiunea logica dintre ele este imposibil de negat. Nici sub un milion de cuvinte nu se poate ingropa faptul ca s-au strans bani pentru o populare cu salau, s-a decis cu de la sine putere, dupa ce banii fusesera stransi, sa se populeze cu pastrav de consum (in conditiile in care asociatia este una de muscari) , s-a tinut la secret locul fata de oamenii care dadusera banii, dupa care s-a braconat in prohibitie locul unde se facuse popularea chiar de catre membrii clubului.

Una peste alta insa, nu inteleg ce are tarasenia asta cu "Politica" pescuitului.

Ca sa nu se cheme nici ca se face cenzura, dar nici ca se polueaza topicul, propun mutarea mesajului scris de Tavi Voinea si a raspunsurilor date de mine si de Alexandru Trentea pe un topic separat. Nu stiu ce masuri trebuie luate cu semlecangheorghe, care continua sa nu aiba de spus nimic la obiect. :roll:

Ultima oară modificat de Gerula pe 06 Oct 2010, 18:34, modificat 1 dată în total.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 68 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC [ DST ]