Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 07:21

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 91  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONAR
MesajScris: 06 Oct 2010, 18:36 
Neconectat
Moderator global

nagy victor scrie:
cu ce s-a prins ce-a mai mare captura la cupa Baracuda !?
........ sau am gresit topicul !!!????? :shock: :? :? :?

depinde la ce captura te referi : de bani sau de peste :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cred ca , Cristi Ujvari la prins la rubeziana .
Daca te referi la bani se pare ca , captura a scapat ...pe drumurile incurcate ale bancilor si sponsorilor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
O batut vintul pe balta doua zile , bate si prin conturi de vre-o doua saptamani ;) ;) ;) ;)

Ne-am ales cu gloria si onoarea :D :D :D :D

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 18:54 
Neconectat

imi pare bine ca pe linga tot ce se intimla ......... , mai ai si umor ;) :lol:
e bine ca ne mai putem descreti fruntile citeodata :)
dar sa nu uitam niciodata prin ce ati trecut si inca mai sunteti (toti concurentii de la cupa Baracuda) !

http://www.pescarulbihorean.ro/
https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 19:16 
Neconectat

Parca vorbisem ceva de netolerarea atacurilor la persoana intre membri samd. :roll:

Vad pe pagina precedenta un mesaj semnat "sapsiluap" pe care chiar n-as vrea sa-l comentez.

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 19:16 
Neconectat
Moderator global

Nu le purtati de grija , Suciu nu are 15 ani si nu-l intoarce cineva daca a hotarat sa depuna plangere. ;) Deci , intrebarea este care este termenul limita ales de Suciu , probabil 15 oct , la intoarcerea in tara a d-lui Poiana.
HAI SUCIU , PE EI PE ... FEDERATIA LOR !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ce dracu aveti cu Gerula , lasati-l sa posteze linistit. Cand sare calul , promit ca voi fi primul care o sa-l banez.Pana atunci , lasati aventurile pe alte forumuri , fiti momentan mai ingaduitori. Cand tropeaza aici , gata.Pana atunci , ingaduinta... ;)

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 19:18 
Neconectat
Moderator global

Paul , fi baiat bun si ai putina rabdare.Dau o bere , sau mai bine o punga de nada duminica. ;)

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 19:25 
Neconectat

alintudose scrie:
Paul , fi baiat bun si ai putina rabdare.Dau o bere , sau mai bine o punga de nada duminica. ;)

Nu prea am nici o treaba ..., dar de cand s-a animat forumul de fel si fel de idiotenii a cam disparut spiritul forumului , cel de veselie :roll:
Sper sa revenim cat mai curand la normal !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :idea:

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 19:34 
Neconectat

da mah aline, da omu asta vad ca nu are nimic de zis in legatura cu activitatea noastra de weekend cel putin, daca nu de zi cu zi, tine sa-i puna la punct pe toti care nu sunt de acord cu invitatile lui la calm, la impaciuire, la "hai sa mai lasam si de la noi ca o fi mai bine", samd, am tot lasat de la noi si tot cu shpitzu in oo ne-am luat, hai sa-i fu...garim in pila mea pe profitorii astia care nu fac nimic de ani de zile....doar paraziteaza pescuitul romanesc...
repet, nu am nici o legatura cu cupa baracuda, asta pt ca am zis ca nu particip anul asta la concursuri, dar ma pun in situatia unuia care a fost acolo, eu il jumuleam pe berbecul ala de popescu si il aruncam in apa in locul vostru.....cu ata mai mult ma enerveaza gerula care de 3 zile de cand si-a facut cont pe forumul asta a adunat postari mai multe ca multi membri marcanti ai pescuituli stationar intr-un an de zile si pt ce, sa nu spuna nimic, doar sa ne certe ca nu avem dreptate si ca noi gresim ca l-am cunoscut pe popescu..........

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 19:43 
Salutare , baieti...am si eu o curiozitate :nu cumva concursul s-a numit si ,,BARACUDA LA STATIONAR '' ???? as fi curios ce premii sau dat de la Baracuda ..stie cineva ?

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 19:49 
Neconectat
Moderator global

alintudose scrie:
Nu le purtati de grija , Suciu nu are 15 ani si nu-l intoarce cineva daca a hotarat sa depuna plangere. ;) Deci , intrebarea este care este termenul limita ales de Suciu , probabil 15 oct , la intoarcerea in tara a d-lui Poiana.
HAI SUCIU , PE EI PE ... FEDERATIA LOR !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ce dracu aveti cu Gerula , lasati-l sa posteze linistit. Cand sare calul , promit ca voi fi primul care o sa-l banez.Pana atunci , lasati aventurile pe alte forumuri , fiti momentan mai ingaduitori. Cand tropeaza aici , gata.Pana atunci , ingaduinta... ;)

Intr-adevar surioara , dupa intoarcerea in tara a d-nului Poiana vor incepe furtunile , pe toate planurile . Pina atunci poate va termina si contabilitatea federatiei treaba si vor avea timp sa stea la dispozitia omologilor mei din Alba ca vor avea multeeee de explicat ;) ;) ;) ;) ;)
Vom considera ca termen de gratie aceasta data de 15.10.2010 ca fiind un termen rezonabil de a se fii efectuat TOATE platile . ;) ;)
Daca-i bal , bal sa fie :twisted: :twisted: :twisted:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 19:52 
s-au

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 91  Următorul

Ora este UTC [ DST ]