Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 06:47

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 91  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONAR
MesajScris: 06 Oct 2010, 19:53 
Neconectat

...sa dat, uuuuuuuuuuuuuuuuueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 19:54 
Neconectat

miza scrie:
"hai sa mai lasam si de la noi ca o fi mai bine

miza scrie:

sa nu spuna nimic, doar sa ne certe ca nu avem dreptate si ca noi gresim ca l-am cunoscut pe popescu..........

Vrei sa fii atat de amabil sa citezi mesajele mele care s-ar putea interpreta ca macar sugeereaza chestii cat de cat apropiate de cele pe care mi le pui in carca mai sus? :roll:

Unde am spus eu sa lase cineva ceva de la el? Oamenii trebuie sa-si primeasca banii, iar daca Stefan Popescu nu face plata este un escroc. Asta am scris, negru pe alb.

A, desigur, am scris si ca ar fi normal sa i se dea un termen de plata REZONABIL, nu la calendele grecesti sau la Pastele cailor, iar asta e cu totul altceva. Eu zic ca diferenta asta e usor de inteles de catre oricine.

miza scrie:
cu ata mai mult ma enerveaza gerula care de 3 zile de cand si-a facut cont pe forumul asta a adunat postari mai multe ca multi membri marcanti ai pescuituli stationar intr-un an de zile

Imi pare rau, dar nu am cu ce sa te ajut. Daca oamenii respectivi n-au scris mai mult de 50 de mesaje intr-un an inseamna ca nu vor sa scrie, nu ca n-au loc de mine s-o faca. Doamne... :roll:

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 19:55 
Neconectat
Moderator global

GIGI scrie:
Salutare , baieti...am si eu o curiozitate :nu cumva concursul s-a numit si ,,BARACUDA LA STATIONAR '' ???? as fi curios ce premii sau dat de la Baracuda ..stie cineva ?

maruntisuri Gigi , fire , prastii , vergi , si o rubeziana care Romica Birsan spunea ca nu valoreaza nici o suta de dolari . Toate astea s-au impartit fetelor si copiilor clasati primii

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 19:55 
Neconectat
Moderator global

GIGI scrie:
Salutare , baieti...am si eu o curiozitate :nu cumva concursul s-a numit si ,,BARACUDA LA STATIONAR '' ???? as fi curios ce premii sau dat de la Baracuda ..stie cineva ?

Salut , Gigi. Se spunea undeva ca s-au dat femeilor. In ce constau , nu stiu sa-ti spun.
Curiozitate morbido-feminina : tu n-ai luat inca teapa? Despre Ruxandra nu sti nimic? Ca m-ar amuza teribil sa aflu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cum le spuneam si premiantilor , sunteti prietenii mei , dar m-ar face fericit teapa voastra si-mi doresc sa nu va dea premiile. Macar stim cu totii o treaba , cei care inca mai aveau dubii despre personaj , si-au clarificat gandurile.

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 19:56 
Neconectat
Moderator global

Gerula, tu nu intelegi ca Popescu a dat singur un termen si nu l-a respectat? E chiar asa greu?

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 20:00 
Neconectat
Moderator global

Andrei Ghioghiu scrie:
Gerula, tu nu intelegi ca Popescu a dat singur un termen si nu l-a respectat? E chiar asa greu?

Intradevar Popescu , la festivitatea de premiere , a spus ca pina cel tirziu joi , vineri se vor vira banii . MIE mi-a spus asta !!! Astazi este deja miercuri ......

Intradevar nu a specificat care joi ...vineri... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 20:07 
Neconectat
Moderator global

Micutzule , tu-ti mai vezi milionul cand... :lol: :lol: :lol: :lol: Chiar nu te amuza directia luata? Toti au inteles ca Fane v-a dat-o.In brate, indiferent ce posteaza unul sai altul.Ce te deranjeaza? Cand vezi tu banii aia , sa-mi arati bancnota si eu ti-o dublez. ;) Deci , nici "joi-vineri" , nici in 15 oct si nici in 1 nov , cum sugera gerula , nu veti vedea premiile.Asa ca , nu are rost sa va enervati.
Am postat de cateva ori o intrebare catre Fane , dar nu s-a obosit sa raspunda , evident neavand ce :
Exista in momentul acesta banii in cont? Se poate posta o scanare a contractului fantoma? Nimeni ni da vreun semn ca ar raspunde.Deci , daca ar exista banii , nenumaratele firme de contabilitate care lucreaza pentru federatie , si-ar uni eforturile si ar gasi o modalitate de a finaliza actele ,nu crezi???...eu spun ca mai simplu ar fi fost sa adopte un copil din Panama cu acte legale... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Deci , in conditiile astea , imi permit sa consider urmatoarele :
-banii nu exista - deci bugetul pentru concurs a fost facut :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: , cu bugetarea premiilor in varianta "trece-le pe caiet" ... ;)
-contractul este improbabil , o firma de calibrul Hidroconstructia SA nu s-ar face de kko daca ar fi semnat asemenea contract , eventual daca cealalta parte nu si-ar fi executat atributiile asumate...
Nu in ultimul rand , un om de caracter ar fi intervenit si ar fi incercat sa explice ce s-a intamplat , sa-si ceara scuze pentru situatia creata...Dar nu este cazul... ;)
Deci , rabdare , pana-n 15 nu m ai este mult... Nutzule , trebiue sa cumpar ALP pe nov , neaparat. ;)

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 20:07 
Neconectat
Moderator global

Joi de dupa Miercurea Ciuc... Sau Vineri de langa Robinson... :mrgreen:

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 20:08 
Neconectat

Gerula scrie:
miza scrie:
"hai sa mai lasam si de la noi ca o fi mai bine

miza scrie:

sa nu spuna nimic, doar sa ne certe ca nu avem dreptate si ca noi gresim ca l-am cunoscut pe popescu..........

Vrei sa fii atat de amabil sa citezi mesajele mele care s-ar putea interpreta ca macar sugeereaza chestii cat de cat apropiate de cele pe care mi le pui in carca mai sus? :roll:

Unde am spus eu sa lase cineva ceva de la el? Oamenii trebuie sa-si primeasca banii, iar daca Stefan Popescu nu face plata este un escroc. Asta am scris, negru pe alb.

A, desigur, am scris si ca ar fi normal sa i se dea un termen de plata REZONABIL, nu la calendele grecesti sau la Pastele cailor, iar asta e cu totul altceva. Eu zic ca diferenta asta e usor de inteles de catre oricine.

miza scrie:
cu ata mai mult ma enerveaza gerula care de 3 zile de cand si-a facut cont pe forumul asta a adunat postari mai multe ca multi membri marcanti ai pescuituli stationar intr-un an de zile

Imi pare rau, dar nu am cu ce sa te ajut. Daca oamenii respectivi n-au scris mai mult de 50 de mesaje intr-un an inseamna ca nu vor sa scrie, nu ca n-au loc de mine s-o faca. Doamne... :roll:

......... incearca sa nu mai scoti din context doar frazele care iti convin , citeste exact ce am scris
Citat:
..cu ata mai mult ma enerveaza gerula care de 3 zile de cand si-a facut cont pe forumul asta a adunat postari mai multe ca multi membri marcanti ai pescuituli stationar intr-un an de zile si pt ce, sa nu spuna nimic, doar sa ne certe ca nu avem dreptate si ca noi gresim ca l-am cunoscut pe popescu..........

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 20:16 
Neconectat

apropos, vi-a dat chitanta pe taxa de participare, poate se cumuleaza pedepsele de la inselaciune cu evaziune fiscala.......
frateeeee, asta intr-o oarecare masura ii se datoreaza lui tudose :lol: :lol: :lol: el la futizat pe popescu si si-a pus ala ambitia sa rupa stationarul.... :lol: :lol: :lol:
tara de hoti si de banditi, statul ne fura pe o parte, parazitii pe de alta parte, trebuie facut ceva ca nu mai merge asa..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 91  Următorul

Ora este UTC [ DST ]