Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 13:24

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 68 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: "Politica" pescuitului sportiv
MesajScris: 06 Oct 2010, 19:50 
Neconectat
Administratorul site-ului

AMIN Imagine !!!... :lol: :lol: :lol:

http://pandyfloats.com/site

https://www.facebook.com/pandyfloats

Imagine

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 20:00 
Neconectat

adi suciu scrie:

Discutiile despre o forma de organizare a pescuitului sint binevenite (dar nu despre organizarile lui Fane :lol: :lol: :lol: ) , poate din atita vorbarie iese si ceva concret .Totul are un inceput. Sint oameni care au pus mult suflet in acest sens cum ar fii Bogdan Constantinescu , pe care numai trebuie sa-l asmut un pic pe acesta tema si vorbim la telefon o ora (am glumit maimutoiule :lol: :lol: :lol: :lol: ) si respectabilul domn Trendea , care s-a implicat si el in acest proiect.

Cine a avut urechi sa auda si sa inteleaga ce am vrut sa spun sa actioneze in consecinta . Nu vreau sa fiu Secosan al II-lea :lol: :lol: :lol:
sa de-a Dumnezeu sa se concretizeze cite ceva , cu sau fara AGVPS dar sa fie in favoarea si binele pescarilor .

Adi, ce nu pricep eu cu nici un chip e de ce nimeni nu reuseste sa-mi spuna (sau macar sa incerce sa-mi spuna :lol: )ce-ar fi in neregula cu urmatoarea varianta:

Gerula scrie:
ce anume impiedica toate cluburile legal constituite sa stea frumos de vorba, sa ia legatura si cu cluburile legal constituite de spinning, de crap, de casting si de flyfishing, dupa care, de comun acord, sa mearga toti la Adunarea Constitutiva a federatiei lui Stefan Popescu? Unde sa ia frumos la puricat proiectul de statut si sa elimine prin vot majoritar eventualele prevederi menite sa duca la nituirea pe scaun a presedintelui federatiei, precum si orice alta chestie care nu le-ar conveni.
Evident, daca se constata la fata locului ca acest lucru nu este posibil, si ca Stefan Popescu si-a asigurat deja o majoritate cu cluburile infiintate de el, nimic nu i-ar impiedica pe oamenii astia sa se ridice frumos si sa paraseasca sala, inainte de a se aproba constituirea Federatiei.

Ei bine, eu chiar nu pricep de ce nu s-ar proceda asa? Singura explicatie logica poate fi ca oamenii n-au incredere unii in altii si ca se tem sa nu fie cluburi care sa joace la doua capete. Pentru ca, in rest, nu vad sa bata Stefan Popescu usile in cuie :lol: .

OK, am priceput, Fane=naspa pentru aproape toata lumea care a postat pe forumul asta in ultimele 3-4 zile. :lol: Dar ce-are asta cu ce zic eu aici?

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 20:05 
Neconectat
Moderator global

Ai vazut ca ai inteles :lol: :lol: :lol: :lol: mai greu , da se poate :D :D :D :D esti pe drumul cel bun ;) ;) ;) ;)
Nu ne vom duce niciodata la o astfel de intilnire "prezidata" de Fane :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 20:09 
Neconectat
Moderator global

Gerula scrie:
adi suciu scrie:

Discutiile despre o forma de organizare a pescuitului sint binevenite (dar nu despre organizarile lui Fane :lol: :lol: :lol: ) , poate din atita vorbarie iese si ceva concret .Totul are un inceput. Sint oameni care au pus mult suflet in acest sens cum ar fii Bogdan Constantinescu , pe care numai trebuie sa-l asmut un pic pe acesta tema si vorbim la telefon o ora (am glumit maimutoiule :lol: :lol: :lol: :lol: ) si respectabilul domn Trendea , care s-a implicat si el in acest proiect.

Cine a avut urechi sa auda si sa inteleaga ce am vrut sa spun sa actioneze in consecinta . Nu vreau sa fiu Secosan al II-lea :lol: :lol: :lol:
sa de-a Dumnezeu sa se concretizeze cite ceva , cu sau fara AGVPS dar sa fie in favoarea si binele pescarilor .

Adi, ce nu pricep eu cu nici un chip e de ce nimeni nu reuseste sa-mi spuna (sau macar sa incerce sa-mi spuna :lol: )ce-ar fi in neregula cu urmatoarea varianta:
Gerula scrie:
ce anume impiedica toate cluburile legal constituite sa stea frumos de vorba, sa ia legatura si cu cluburile legal constituite de spinning, de crap, de casting si de flyfishing, dupa care, de comun acord, sa mearga toti la Adunarea Constitutiva a federatiei lui Stefan Popescu? Unde sa ia frumos la puricat proiectul de statut si sa elimine prin vot majoritar eventualele prevederi menite sa duca la nituirea pe scaun a presedintelui federatiei, precum si orice alta chestie care nu le-ar conveni.
Evident, daca se constata la fata locului ca acest lucru nu este posibil, si ca Stefan Popescu si-a asigurat deja o majoritate cu cluburile infiintate de el, nimic nu i-ar impiedica pe oamenii astia sa se ridice frumos si sa paraseasca sala, inainte de a se aproba constituirea Federatiei.

Ei bine, eu chiar nu pricep de ce nu s-ar proceda asa? Singura explicatie logica poate fi ca oamenii n-au incredere unii in altii si ca se tem sa nu fie cluburi care sa joace la doua capete. Pentru ca, in rest, nu vad sa bata Stefan Popescu usile in cuie :lol: .

OK, am priceput, Fane=naspa pentru aproape toata lumea care a postat pe forumul asta in ultimele 3-4 zile. :lol: Dar ce-are asta cu ce zic eu aici?

Pai este o vorba , "daca te bagi in tarate , te mananca porcii" , acum ai inteles? Si mai este o varianta , dar nu-mi permit sa o postez aici , CNA-ul asta... :mrgreen:

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 20:12 
Neconectat
Moderator global

semlecangheorghe scrie:
Eu unul va las in mimnunata lume a lui GERULA,in rest fir intins la toata lumea...

Cel mai destept cedeaza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nu m-am putu abtine cu gluma asta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 20:15 
Neconectat

Care mai greu Adi? Ca aia a fost evident aproape din prima secunda :lol: . Ce am incercat eu sa fac aici a fost, printre altele, sa explic ca Fane=naspa nu-i tot una cu Fane=escroc dovedit, dar se pare ca mai usor as convinge lupul flamand sa nu inghita oaia :lol:.
Vad ca zicea Andrei Ghiorghiu de niste treburi cu afaceri dubioase cu balti, balast etc, crede-ma ca nu m-ar fi deranjat deloc sa le vad discutate aici, cu dovezi certe desigur (cum am facut eu cu Tavi, de pilda :D) . Adica pac o poza cu factura manarita, chestii de genul asta, daca are cineva.

Revenind insa la subiect, Fane=naspa nu e un argument contra a ceea ce ziceam eu acolo, ci eventual unul chiar pro. Adica, rational vorbind, ce anume ar putea merge prost in varianta aia? Angajaza Stefan Popescu 20 de mardeiasi si va sileste cu brisca la beregata sa semnati? :lol:

Serios vorbind, nu inteleg.

alintudose scrie:

Pai este o vorba , "daca te bagi in tarate , te mananca porcii" , acum ai inteles?

Vorba asta e foarte buna, dar in speta asta nu e la obiect. Nu cred ca reiese din ce-am scris eu aici ca ar trebui sa accepte persoanele care cred ca Fane=naspa sa fie conduse nspe ani pe drumul luminos al pescuitului de catre Stefan Popescu, nu? In fapt, ceea ce am scris in postarea aia creioneaza o cu totul alta varianta.

@Andrei Ghiorghiu: daca din comparatia a ce-am scris eu si semlecangheorghe pe topicul asta tie ti-a iesit gluma asta, imi iese si mie una :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: "cine se aseamana se aduna".

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 20:37 
Neconectat
Moderator global

Din principiu , in circmstantele existente in acest moment , nu m-as duce la o asemenea discutie ;) Pana la aceasta data si ora 22.34 ESTE escroc !!!!!!!!!... asta in conditiile in care MIE mi-a spus ca in cel mult trei patru zile va vira banii . Sau sa-i spunem mincinos :? :? :? :? ...cum vrei tu :D :D :D :D
S-au vrei sa-mi vezi extrasul de cont :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 20:45 
Neconectat

adi suciu scrie:
Din principiu , in circmstantele existente in acest moment , nu m-as duce la o asemenea discutie ;) Pana la aceasta data si ora 22.34 ESTE escroc !!!!!!!!!... asta in conditiile in care MIE mi-a spus ca in cel mult trei patru zile va vira banii . Sau sa-i spunem mincinos :? :? :? :? ...cum vrei tu :D :D :D :D
S-au vrei sa-mi vezi extrasul de cont :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Si eu ce ziceam fix inainte sa se bage aiurea in seama aia cu popularea lor cu pastrav de consum pe care tot ei au pescuit-o in prohibitie? :lol:

Gerula scrie:
Ca o face Ionescu, Popescu sau Georgescu, ma intereseaza mai putin, cata vreme respectivul nu este un escroc dovedit. De-aia am si intervenit pe acest forum, ca sa ma lamuresc daca Stefan Popescu face sau nu plata. Pentru ca, daca n-o face, din punctul meu de vedere orice discutie despre viitoarea lui federatie s-a terminat, si ne putem vedea cu totii de treaba, in timp ce Adi Suciu impreuna cu dl avocat Poiana (fost procuror general) o sa-i faca dosarul penal care-l va mai impiedica sa faca vreo federatie in Romania.

deci normal ca, daca nu face plata, s-a terminat orice discutie despre Federatia lui Stefan Popescu. Intrebarea mea era pusa pentru situatia in care totusi face plata :lol:

Atunci ce anume ar mai putea impiedica lumea sa faca chestia aia? (exceptand desigur frica sa nu joace unii la doua capete, la care m-am referit in alt mesaj :lol: )

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 20:51 
Neconectat

off topic, aici ar trebui sa scrie dady cateva vorbe despre fane (nu de alta dar cred ca 2 pagini nu ii ajung ) :lol: :lol: :lol: :lol: stiu ca se "iubesc" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 20:55 
Neconectat

:o :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 68 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC [ DST ]