Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 06:25

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 91  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONAR
MesajScris: 06 Oct 2010, 20:23 
Neconectat

era mai demult o vorba"totusi cine e terpusa?????" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
acum o intrebare asemanatoare???
totusi cine e gerula???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nu e clona lu' fane???

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 20:24 
Neconectat

alintudose scrie:
Micutzule , tu-ti mai vezi milionul cand... :lol: :lol: :lol: :lol: Chiar nu te amuza directia luata? Toti au inteles ca Fane v-a dat-o.In brate, indiferent ce posteaza unul sai altul.Ce te deranjeaza? Cand vezi tu banii aia , sa-mi arati bancnota si eu ti-o dublez. ;) Deci , nici "joi-vineri" , nici in 15 oct si nici in 1 nov , cum sugera gerula , nu veti vedea premiile.Asa ca , nu are rost sa va enervati.

Esti ingrozitor :lol: :lol: :lol:

De unde naibii rezulta din ce-am zis eu c-o sa dea sau n-o sa dea Stefan Popescu banii pana pe 1 noiembrie? :lol: :lol: :lol: Am zis ca, daca nu-i da pana pe 1 noiembrie, poate fi considerat si din punctul meu de vedere escroc. Si ca, tot din punctul meu de vedere, daca-i da pana pe 1 noiembrie inseamna ca n-a avut intentia sa escrocheze pe nimeni.

Parca nu-i tot aia, nu? :lol: :lol: :lol:

alintudose scrie:
Am postat de cateva ori o intrebare catre Fane , dar nu s-a obosit sa raspunda , evident neavand ce :
Exista in momentul acesta banii in cont? Se poate posta o scanare a contractului fantoma?

.............................................................
Nu in ultimul rand , un om de caracter ar fi intervenit si ar fi incercat sa explice ce s-a intamplat , sa-si ceara scuze pentru situatia creata...Dar nu este cazul... ;)

Chestiile astea nu le-am zis cumva si eu? :lol: Barem aia cu contractul cred ca a fost printre primele.

zsolty scrie:
era mai demult o vorba"totusi cine e terpusa?????" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
acum o intrebare asemanatoare???
totusi cine e gerula???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nu e clona lu' fane???

Fara suparare, asta-i faza crancena din ciclul "nu citim nimic din ce zic ceilalti, dar postam" :lol:

miza scrie:
apropos, vi-a dat chitanta pe taxa de participare, poate se cumuleaza pedepsele de la inselaciune cu evaziune fiscala.......

La asta subscriu fara nici o rezerva. Mai ales avand in vedere discursul permanent despre legalitate al lui Stefan Popescu.

Ultima oară modificat de Gerula pe 06 Oct 2010, 20:27, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 20:26 
Neconectat
Moderator global

Andrei Ghioghiu scrie:
Gerula, tu nu intelegi ca Popescu a dat singur un termen si nu l-a respectat? E chiar asa greu?

Poate totusi incerci sa raspunzi la asta :!:

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 20:33 
Neconectat

@Andrei Ghiorghiu: Ti-a raspuns Adi Suciu. :lol:

Serios acum, deja o dam de gard. Nici termenul pe care l-a spus Adi Suciu nu e nerezonabil (ca sa zic asa, al lui e la o extrema a rezonabilului iar al meu la cealalta) asa ca realmente nu vad ce sens mai are sa tot despicam firul in saispe. Plateste, bine, nu plateste pana pe 1, zic si eu la fel ca voi ca e escroc.

End of story. Banuiesc ca de capacitatea lui Adi Suciu de a reusi ca,pe un asemenea caz si in tandem cu un fost procuror general, sa intoarca FNPSR-ul cu susu-n jos nu se indoieste nimeni, nu?

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 20:37 
Neconectat
Moderator global

Bine ai zis End of story. Eu zic sa ne oprim si sa asteptam, fiindca prea se incing spiritele p-aci si prea iriti membri de baza care au ceva de spus de stationar. Ce zici? In fond pt ce?

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 21:35 
Neconectat

Si totusi o sa va primiti banii sau nu ??????? :?: :?: :?:

Sus

MesajScris: 07 Oct 2010, 05:54 
Neconectat
Moderator global

desi cand am infiintat forumul am spus ca nu voi interzice pe nimeni; datorita multitudinilor de useri care au spus ca nu vor mai scrie nimic pana nu revene forumul ceea ce a fost ma vad nevoit sa-l banez pe Gerula care a intors tot situl cu curu in sus de 4 zile, vrand nevrand.

Sus

MesajScris: 07 Oct 2010, 06:44 
Neconectat

Nu-i bai, se va loga sub un alt username de pe alt computer si tot n-o sa scapati de el :mrgreen:
Asta e ca scaiul, s-a lipit de voi si n-o sa-l dati usor jos :lol: La ce energie are in el m-as mira sa va lase-n pace. :roll:

Sus

MesajScris: 07 Oct 2010, 07:44 
Neconectat

de acum incolo sa ma strigati mafalda sau mama omida :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 07 Oct 2010, 09:17 
Neconectat

in sfirsit am am scapat de ..........,,ghimpele din coaste'' ,forumul acesta a devenit terenul lui de joaca in citeva zile........omul se plictisea rau :!: :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 91  Următorul

Ora este UTC [ DST ]