Care mai greu Adi? Ca aia a fost evident aproape din prima secunda
. Ce am incercat eu sa fac aici a fost, printre altele, sa explic ca Fane=naspa nu-i tot una cu Fane=escroc dovedit, dar se pare ca mai usor as convinge lupul flamand sa nu inghita oaia
.
Vad ca zicea Andrei Ghiorghiu de niste treburi cu afaceri dubioase cu balti, balast etc, crede-ma ca nu m-ar fi deranjat deloc sa le vad discutate aici, cu dovezi certe desigur (cum am facut eu cu Tavi, de pilda
) . Adica pac o poza cu factura manarita, chestii de genul asta, daca are cineva.
Revenind insa la subiect, Fane=naspa nu e un argument contra a ceea ce ziceam eu acolo, ci eventual unul chiar pro. Adica, rational vorbind, ce anume ar putea merge prost in varianta aia? Angajaza Stefan Popescu 20 de mardeiasi si va sileste cu brisca la beregata sa semnati?
Serios vorbind, nu inteleg.
alintudose scrie:
Pai este o vorba , "daca te bagi in tarate , te mananca porcii" , acum ai inteles?
Vorba asta e foarte buna, dar in speta asta nu e la obiect. Nu cred ca reiese din ce-am scris eu aici ca ar trebui sa accepte persoanele care cred ca Fane=naspa sa fie conduse nspe ani pe drumul luminos al pescuitului de catre Stefan Popescu, nu? In fapt, ceea ce am scris in postarea aia creioneaza o cu totul alta varianta.
@Andrei Ghiorghiu: daca din comparatia a ce-am scris eu si semlecangheorghe pe topicul asta tie ti-a iesit gluma asta, imi iese si mie una
"cine se aseamana se aduna".