Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 14:44

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 68 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: "Politica" pescuitului sportiv
MesajScris: 06 Oct 2010, 20:58 
Neconectat

greere scrie:
off topic, aici ar trebui sa scrie dady cateva vorbe despre fane (nu de alta dar cred ca 2 pagini nu ii ajung ) :lol: :lol: :lol: :lol: stiu ca se "iubesc" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Tot offtopic: Dady ma stie destul de bine chiar de pe forumul meu, si daca aveai bunul simt sa stai de vorba putin cu el inainte sa scrii despre mine mizeriile pe care le-ai scris, poate ca acum nu aveam despre tine parerea deplorabila pe care o am.

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 21:17 
Neconectat

auzi, prietenul greere e slobod la gura, dar niciodata nu a inselat pescuitul sau orice alt lucru ce tine de pescuit, cu atat mai mult persoane.....
poti sa ne crezi pe cuvant, in 3 zile ai reusit sa dai peste cap linistea si atmosfera forumului, sincer, daca vede tudose ce scriu acum, ii dau o sticla de jack sau ce vrea el cand ne intalnim, doar sa mai simtim atmosfera ce era inainte sa apari p-aici..........

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 21:23 
Neconectat

Si unde anume am zis eu ca a inselat greere vreo persoana? :lol: (sau pescuitul? :lol: ) Ce naiba, astea-s dialoguri bucatica rupta din "Caldura mare".

Eu i-am reprosat lui Greere ca, in loc sa plece urechea la prostiile pe care le insira despre mine niste insi pe care i-am desfiintat pe alte forumuri la fel de logic cum am facut-o pe topicul asta cu Tavi Voinea, mai bine il intreba pe Dady, concitadinul lui si un om foarte respectat, ce parere are despre mine.

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 21:47 
Neconectat

nu, nu ai scris ca greere ca a inselat pe cineva, ai scris ca ai o parere deplorabila despre el, sunt convins ca si despre mine gandesti la fel, ideea era ca greere ce scrie nu scrie de dragul de a aduna posturi pe forum.....si sincer nici pe concitadinul lui nu prea il agreeaza lumea pe aici, asa ca nu iti sugerez sa te asociezi cu dady........

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 21:57 
Neconectat

Serios acum, ceva depsre "politica" pescuitului ai de zis? :lol:

Pana una alta tu n-ai scris despre mine prostiile pe care le-a scris greere, asa ca parerea mea despre tine inca n-a ajuns la nivelul la care a ajuns cea despre greere. Sigur ca nu e insa timpul trecut. :lol:

Nu stiu ce parere are lumea aici despre Dady, la mine pe forum s-a comportat foarte onorabil. Avand in vedere ca nici Jean Scurtu, despre care pot sa spun ca mi-e prieten, si de ale carui judecati despre oameni n-am avut motive sa ma indoiesc prea mult pana acum, nu are o parere proasta despre Dady, deocamdata ma vei intelege cand spun ca m-ai degraba m-as baza pe opinia lui decat pe a ta.

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 22:02 
Neconectat

Gerula scrie:
Serios acum, ceva depsre "politica" pescuitului ai de zis? :lol:

Pana una alta tu n-ai scris despre mine prostiile pe care le-a scris greere, asa ca parerea mea despre tine inca n-a ajuns la nivelul la care a ajuns cea despre greere. Sigur ca nu e insa timpul trecut. :lol:

Nu stiu ce parere are lumea aici despre Dady, la mine pe forum s-a comportat foarte onorabil. Avand in vedere ca nici Jean Scurtu, despre care pot sa spun ca mi-e prieten, si de ale carui judecati despre oameni n-am avut motive sa ma indoiesc prea mult pana acum, nu are o parere proasta despre Dady, deocamdata ma vei intelege cand spun ca m-ai degraba m-as baza pe opinia lui decat pe a ta.

inteleg, la fel de politicos iti cer sa ma crezi ca il sustin pe greere chiar daca vocabularul ii degenereaza, decat sa admit ca ceea ce scrii este pur in interes public.....

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 22:23 
Neconectat

Dady, cu care m-am bubuit in trecut pe un forum, ca apoi sa ne strangem mana, este o figura pitoreasca in pescuitul din Romania, si zic eu, unica. Chiar daca mai tinerii pescari il mai iau cateodata in raspar, el are meritul de a spune lucrurilor pe nume (uneori cu risipa de cuvinte) iar mie mi-e simpatic. Lumea pescuitului din Ro ar fi mai saraca fara Dady.
Cred ca ar trebui ca tinerii pescari sa dea dovada de mai multa intelegere si respect pentru cei mai in varsta, si sa-i pretuiasca, pentru ca nimeni nu va fi vesnic tanar. Si vor avea pretentia sa fie respectati la randul lor, la batranete.
Off topic, imi aduc aminte de o poveste mongola, care in esenta suna cam asa:
"Un barbat in floarea varstei, insurat si avand un fiu de cativa ani a fost sfatuit de sotie sa-si alunge batranul tata, devenit inutil in gospodarie dupa parerea femeii. Zis si facut. Cum ii era jena sa faca treaba el insusi, isi chema fiul si-i spuse:
"-Alege un cal mai batran si o patura, si dai-le bunicului, ca trebuie sa plece de la noi"
Zis si facut, numai ca la plecare bunicul resemnat, se planse:
"-Pana si nepotul meu ma nedreptateste...mi-a dat doar o jumatate de patura in loc de una intreaga!"
Furios, barbatul isi certa fiul:
"- De ce n-ai facut intocmai cum ti-am poruncit?"
La care baiatul ii raspunse:
"- M-am gandit sa nu irosesc o patura intreaga, si am pastrat cealalta jumatate pentru tine, cand vei fi la randul tau batran."

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 22:51 
Neconectat

miza, prietene, domnul Suciu a lasat acest topic sa fie cumva moderat de Gerula. Haide sa-l lasam sa-si faca treaba de ziarist, si sa vedem ce iese. Cred ca are stiinta de a scormonii cu mijloace specifice, pentru a afla unele lucruri pe care poate noi nu le-am sesizat sau nu le cunoastem. Inteleg ca nu e un personaj simpatic sau simpatizat din cale-afara, dar sa fim toleranti. Asa cum a mai spus si prietenul meu Bogdan (Constantinescu), "sa-i facem lui Gerula un topic separat".
Ma bazez pe intelegerea ta.

Greere, aceeasi rugaminte + salutarile mele lui Dady!
Multumesc.

Sus

MesajScris: 07 Oct 2010, 05:21 
Neconectat

ok ;)

Sus

MesajScris: 07 Oct 2010, 05:54 
Neconectat
Moderator global

desi cand am infiintat forumul am spus ca nu voi interzice pe nimeni; datorita multitudinilor de useri care au spus ca nu vor mai scrie nimic pana nu revene forumul ceea ce a fost ma vad nevoit sa-l banez pe Gerula care a intors tot situl cu curu in sus de 4 zile, vrand nevrand.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 68 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC [ DST ]