Cum spunea si domnul Pop Andrei, a fost un concurs al dracu` de dificil, insa nu imprevizibil. Inainte cu cateva zile am spus cuiva ca acel cap de sector va castiga. DIn pacate am fost prea optimist cand am spus ca se vor prinde minim 5 crapi. A fost greu, pestele a lipsit cu desavarsire, a fost necesar un pescuit la distanta de minim 40 metri pentru a emite pretentii la pesti. De asemenea a fost nevoie de standuri curate, deoarece multe standuri aveau pe fund un strat consistent de ierburi moarte si putrezite care se agatau de carlig instantaneu. Paradoxul in care m-am aflat a fost acela ca pescuind cu trena pe substrat agatam ierburi la greu, iar daca pescuiam cu carligul deasupra substratului, curentul apei si vantul imi scotea linia de pe nada in decurs de 4-5 minute maxim. Vantul era din fata-stanga iar curentul spre dreapta, astfel ca sa evit scufundarea firului nu era nici aceasta o optiune. Deci a fost un pescuit problematic, pestele se afla fie in zona cu stuf, fie in zona deversorului cu apa mai adanca(zona in care a tras domnul Karacsony). In rest a fost bine, cu exceptia vantului rece care ne-a cam incomodat.
P.S. Sa nu uitam ca au inghetat inelele, firele, viermii, si chiar markerele de fir pentru match...