salut baieti ..azi am fost si am experimentat tehnika pe olt intr-o zona cu curent puternik ,unde cred ca se putea pescui si cu cralusso de 20 gr,,, am pescuit pe o vreme cainoasa: ploaie marunta,temp intre 2-max 3 grade...si cele mai rau un vant turbat care a batut toata ziua ..in sensul invers de curgere al oltului...am pescuit cu rubi de 8 m..fir trabucco de 16,5..forfac de 12,5... carlig la inceput de 10 si buchet pt testarea exemplarelor..care nu au aparut....iar dupa primele 2 ceasuri de insistat am trecut pe carlig de 16 ...forfac de 12 si rezultatele au inceput sa apara,,cosulet naditor folosit a fost de 27gr..35 gr.....si 57 grr(cantarite in prealabil cu cantar digitaL) ..in cele din urma m-am prins de putere curentului..mii de multumiri dnului Baltac
....in concluzie pescuitul si ciupiturile au fost senzatie,,,,...am prins cateva mrenutze si iar restul de 99% scobarei max 3oo- 400 gr..... trasaturile erau destul de ferme.....chiar daca nu sesizam trasatura la pluta.....datorita vantului advers... ciupitura se simtea in toata rubx.... au alternat ciupiturile cate 3-4 la rand dupa acea pauza 20 min si tot asa..probabil hotarator in iesirea de azi a fost vremea capricioasa ......am prins per total 6,5 kg...pentru mine a fost de vis......ps multam pt tipsuri....