philiphito scrie:
ticairlandezu scrie:
In consecinta daca vrei sa nu-ti complici "viata", o
ptezi de la inceput la un 4000...si ai terminat balciul
;)
adica viata ta-i complicata cu 3012?sau ai mai mari?
Trebuia sa-i zici lui Mircea ca pentru cei care dau cu feedere pt distanta si buget redus Shimano a scos pe langa baby baitrunere si editia limitata aero re 5000!!
https://www.tackleuk.co.uk/shimano-5000 ... 47146.htmlIa stai ca si cu tine am ceva
...explica-i la baiatu ,de pe
....ca inca nu a fost inventat nimic mai bun ca si "clipul"....poate doar modelul(forma) de clip, vezi MAP, si ca evitarea problemei se poate face ,doar partial,prin tehnica de lansare...astfel...din momentul cand cosuletul atinge apa....si pana ajunge pe fund pescarul trebuie sa ramana cu batul in plan vertical si in felul asta reuseste ca la asezarea pe suport sa faca o rezerva de fir pe tambur cca 7-8 ture (adica 7-8m) de multe ori suficiente.Daca nu sunt suficiente ...aici intervine necesitatea de a marca firul(cu marker)...si rapiditatea pescarului de a "desface de pe clip"...urmand ca doar o lansare sa o faci in gol...readuci la semn si pui din nou pe clip.Varianta cu elastic am incercat-o dar ...nu-mi placea cum aseza virul pe tambur...+ ca la lansare facea firul un zgomot "cam" suspect la trecerea prin inele
.
Cu Daiwa este o alta" chestiune"...ce inseamna la ei tambur de 3000 la majoritatea celorlalte modele este 4000 si asa mai departe
Na...ti-am demonstrat ca stiu tot ce "misca-n brisca".