Pescuit Stationar

Acum este 26 Noi 2024, 18:39

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 76 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Mareeee concurs mareeee la CLUJ. Cupa Toamnei 09.10.2010
MesajScris: 09 Oct 2010, 17:09 
Neconectat

pandrei scrie:
In ultimul calup de poze se vede in prima poza o masuta cu ceva sticla. Era sticla cu tuica pusa la dispozitia concurentilor de inimosul Tepusa, Asa de buna a fost ca a ramas in sticla. ( glumesc, a fost super dar era prea rece sa o mai poata bea careva ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Si totusi sticla era goala cand am plecat... :lol: :lol: :lol:

The more I practice the luckier i get!

Sus

Subiectul mesajului: Re: Mareeee concurs mareeee la CLUJ. Cupa Toamnei 09.10.2010
MesajScris: 09 Oct 2010, 18:57 
Neconectat

Felicitari Notaru'!!!
Felicitari Ioji - iti cumpar un spray de degresat si o prastie, promit!!!
Felicitari Alex - dupa cum iti ziceam si pe balta, te'ai prins si adaptat repede!!!
Vreau sa felicit si eu toti participantii pentru ca au rabdat aceasta vreme...
Dorule,mersi ca ai venit si sper ca te'ai simtit bine:))
Felicitari echipei Sibiului, care a monopolizat fruncea clasamentului:))
Despre concurs:
- sa citez un clasic in viata: "Today no fish...on the pole"
- densitate mica de peste pe pista, la distante rezonabile
- un pescuit la match la peste 50m s'ar fi pretata astazi
Si un mesaj de multumire si felicitari privind organizarea, pentru Andrei Pop si Dorel Tepusa - ''Lompa de la Cluj''

Sus

MesajScris: 09 Oct 2010, 19:31 
Neconectat

Felicitari Notaru!!!
Felicitari Conferentiarilor......ma revansez eu cu un autograf de la CB....
Felicitari la toti concurentii!

Sus

MesajScris: 11 Oct 2010, 14:33 
Neconectat

Felicitari Notaru' si Ioji :!: :!:
Felicitari domnului Andrei si lui Tepusa petru organizare :!: :!: a fost foarte frumos ca am reusit sa ne adunam si sa ne simtim bine. ar fi foarte bine daca am reusit pe viitor sa ne mobilizam mai des si sa facem concursuri pe tot parcursul sezonului (nu doar cate unul primavara pe Rediu) :idea:

Sus

MesajScris: 11 Oct 2010, 17:47 
Neconectat

Totul este posibil daca exista acea scanteie ca si cea a lui Tepusa . Un an intreg am dezbatut si ne-am tot programat si nu am facut nimic. Si totusi se poate daca intradevar vrei.
Cred ca va trebui sa redeschidem sedintele de joi de la jarden hoia. Macar sa ne impartasim partidele ce le facem in timpul iernii,
Ce ziceti ? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Sus

MesajScris: 11 Oct 2010, 17:49 
Neconectat
Moderator global

Andrei , tu lasa-l pe Tepusa , ce-ar fi sa te gandesti la un concurs la copca la rosioara??? La un stationar din barca??? ;) Hmmm??? ;) Sah.

Sus

MesajScris: 11 Oct 2010, 20:04 
Neconectat

mai am eu cateva fotografii de postat. dar din motive tehnice (trebuie redimensonate fiind prea mari) ramane sa le postez intr-o alta zi a saptamanii curente.

vreau sa felicit si eu pe toata lumea mai ales pe tepusa pt organizare. astept cu nerabdare un nou concurs. poate chiar anu asta daca prindem o saptamana cu prognoze faine (sincer eu am ramas frustrat din cauza vremii si d faptul ca am fost lampa-dar ma revansez, promit).

Sus

MesajScris: 12 Oct 2010, 04:48 
Neconectat

savian scrie:
mai am eu cateva fotografii de postat. dar din motive tehnice (trebuie redimensonate fiind prea mari) ramane sa le postez intr-o alta zi a saptamanii curente.

vreau sa felicit si eu pe toata lumea mai ales pe tepusa pt organizare. astept cu nerabdare un nou concurs. poate chiar anu asta daca prindem o saptamana cu prognoze faine (sincer eu am ramas frustrat din cauza vremii si d faptul ca am fost lampa-dar ma revansez, promit).

Daca va faceti un cont pe photobucket.com exista optiunea de redimensionare e pozelor direct la upload. Este mai simplu si merge foarte repede.

Cat despre un nou concurs...imi surade si mie ideea si ar trebui sa ne gandim serios...Nu are rost sa fiti frustrat, a fost o zi de pescuit in care a contat doar norocul si intamplarea...

pandrei scrie:
Cred ca va trebui sa redeschidem sedintele de joi de la jarden hoia. Macar sa ne impartasim partidele ce le facem in timpul iernii,
Totul este posibil daca exista acea scanteie ca si cea a lui Tepusa . Un an intreg am dezbatut si ne-am tot programat si nu am facut nimic. Si totusi se poate daca intradevar vrei.

Ma bucur ca doriti sa reluam sedintele, eu sunt de acord, mai ales ca vine iarna si vom cam hiberna. Poate, cum spunea domnul Savian, mai punem de un concurs mic..:D

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 12 Oct 2010, 06:35 
Neconectat

Draga Aline sa sti ca m-am gandit deja si pe data de 06.11 am sa organizez un concurs de stiuca apoi imediat ce va fi gheata destul de groasa am sa fac si concurs de copca . Daca vrei poti sa vi si tu. Oricum ai promis ca o sa-mi faci o vizita. Trebuie sa-mi spui doar cand vi sa am timp sa vorbesc cu pest/i si sa le dau semnalmentele tale si sa vina toti la carligul tau. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,iar eu sa fierb prunele si sa storc strugurii :oops: :oops: :oops: ,
Ce zici ?

Sus

MesajScris: 12 Oct 2010, 09:52 
Neconectat
Moderator global

Sti ca la Sacalaia vin cu placere . In 11 nov cred ca vin si eu la stiuca , daca este voie. Despre copca , un strugure fermentat fiert , etc , cred ca ar fi o multime de doritori. ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 76 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul

Ora este UTC [ DST ]