Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 00:41

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 91  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONAR
MesajScris: 12 Oct 2010, 19:16 
Neconectat

@tica: din taxa de participare s-ar strange cam 3.000 lei (restul erau invitati). o persoana intelege ceva din ei, daca ii dai la o echipa de 6 persoane.... raman la parerea mea dar ma supun majoritatii!

@adi: poate totusi fac rost de bani, platesc ce au promis si scapa basma murdara ca altfel...

@tudose; de ne-ai incurajat sa participam la concursul fnpsr si ai garantat pentru ei? :twisted:

Sus

MesajScris: 12 Oct 2010, 19:17 
Neconectat
Moderator global

Da , s-au impozitat deja dupa noua grila de impozitare... cu 100% , deci este ca si cand ati primit premiile.Le-ati cheltuit deja , atata ca nu stiti voi... :lol: :lol: :lol:
Hidroconstructia nu le da un ban pana nu termina actele de excavare.Sub ce forma transfera dreptul de exploatare a balastului catre ei , nu stiu... sau poate are federatia in obiectul de activitate si comercializarea resurselor minerale??? :lol: :lol: :lol: :lol: Nuu , sigur pentru bunul mers al pescuitului in RO , Hidroconstructia arunca banii in apa... ;)
Regret , Nutzule , intr-un fel imi pare rau ca ati ramas voi fara premii , dar in alta ordine de idei... :lol: :lol: :lol: Nici nu sti cat ma distrez... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mai este putin , vine data de 15 , sa vedem next step... :lol: :lol: :lol:
In direct de la Alba Iulia , va comenta pentru voi ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 12 Oct 2010, 19:21 
Neconectat
Moderator global

[quote="marius birla.....

@tudose; de ne-ai incurajat sa participam la concursul fnpsr si ai garantat pentru ei? :twisted:[/quote]

Doream sa sustin si eu , cu modestie si resursele mele limitate noua ordine in pescuitul sportiv din RO. Vezi fetita ca mai face unul si la anul , mai bagi o fisa si mai tragi o data , ca la jocuri mecanice. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
In alta ordine de idei , ce te f... grija??? :lol: :lol: :lol: :lol: Vezi ca va invadeaza valul de noroi ucigas si rosu , prima data intra in magazinele de pescuit... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pune saci cu nisip in usa... :twisted: :twisted: :twisted:
Altfel , esti bine??? ;) ;) ;) ;)

Sus

MesajScris: 12 Oct 2010, 19:26 
Neconectat

nutzu_z scrie:
Petru, e adevarat ca daca totusi se vor da banii, acestia vor fi impozitati????? :shock: :shock: :shock:

eu din ce am inteles ca primiti bani anuntati dar in acte va fi trecut si impozitul(sa plateasca federatia impozitul :D )
Aline am sa incerc sa-ti trimit o copie a contractului de sponsorizare......ce e greu de inteles daca Hidroconstructa are santierul aproape de balta Fnpsr-ului+primaria Orastie,nu e mai usor sa ei balastul moca decat sa-l cari de la mama dracului :D :D

Sus

MesajScris: 12 Oct 2010, 19:29 
Neconectat

@tudose: bine, multumesc. era sa-mi trag o lampa sambata dar pana la urma li s-a facut mila la trei carasei (erau mici si pentru stiuca) de mine si cu mare NOROC am scapat.

tine-ne la curent cu stiri de la locul faptelor (penale)!

Sus

MesajScris: 12 Oct 2010, 19:30 
Neconectat

Vrem si noi sa vedem contractuuuu, sa ne distram nitzel... :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 12 Oct 2010, 19:32 
Neconectat
Moderator global

Este usor de inteles , doar ca nu stiu cat este de legal.Pentru exploatarea resurselor minerale se platesc redevente. Preturi fixe , / mc exploatat. Aici este chestiunea in ceata... :lol: :lol: :lol: Deci , aia va sponsorizeaza in schimbul balastului , ceea ce-i cusut pe la colturi cu ata alba... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: De asta ziceam ca pute ceva taaare... ;)
In alta ordine de idei , nu , nu-mi trimite contractul.Nu ma intereseaza. Mai bine ai grija in ce te bagi , lumea zice despre tine ca esti om serios. ;)

Sus

MesajScris: 13 Oct 2010, 16:54 
Neconectat

@adi suciu

Multumiri pentru postul de pe rapitori...Se pare ca a ajutat! Concursul nu se mai tine... :D

@Alin Tudose

Trebuia sa fii si tu mai "explicit" cu oamenii de pe stationar ...Ca poate nu toti au urmarit toate discutiile tale cu Fane ca sa-si poata face o parere... :lol:

Sus

MesajScris: 13 Oct 2010, 17:43 
Neconectat

adi :!: :!: :!: scoate sabia si taie in carne vie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: fa-l pe fane fenta sa simta repercursiunile propriilor actiuni :lol: :lol: :lol: saptamana asta parca incepeti actiunile impotriva fnprs+fane nu ? :? :? :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 13 Oct 2010, 19:33 
Neconectat

muahahahahahaaaaaaa..... descriere personala, Adrian Nicolae, jurnalist "sperminator" !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Si ce plm are legatura Tudose cu neplata banilor de la Fane, chiar nu stiu... Auzi la el... "spermineitor" :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 91  Următorul

Ora este UTC [ DST ]