Ca nu cumva statul nostru sa fie pagubit in vreun fel.
ticairlandezu scrie:
Fane...asta a fost...mojicie si idiotenie...esti penal, bah,stiu ca "Gerula"...in prostia lui...te=a crezut...ce era sa faca ...din asta se hranesta...idiotu...crede toate balivernele pe care i le zici tu...de azi in colo...nu mai suntem prieteni...m-am convins ca esti prea Jigodie..pentru gustul meu...sa-ti fie "tarana" grea!!!!
Irlandezule , tiganiile astea sunt tipice. Nu cred ca s-a dezmintit vreodata. Atata doar ca lacheul va trebui sa dovedeasca cele afirmate , daca stapanul are ce-i arata... Si uite asa , s-ar putea sa trebuiasca sa dea niste declaratii , probabil sa plateasca niste daune... ca asa-i jurnalismul , trebuie sa inceapa si la noi sa fie civilizat , nu lasat la indemana tuturor. Evident , daca ma hotatasc sa consum energie cu toti ciudatii si sa-l frec , daunele se vor varsa si alea in contul echipei nationale (sau ceea ce se va hotara sa se faca si cu taxele lor).
In schimb, am devenit dintr-o data foarte curios despre cum se va derula schimbul fanepsr-Hidroconstructia , in ceea ce priveste exploatarea balastului ...daca se va mai exploata...
Aici am energie...
Voi veghea ca nu cumva sa fie pagubit statul nostru drag.