Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 19:25

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 192 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: CUPA TUBERTINI - ed.I-a pe SACEL 4
MesajScris: 20 Oct 2010, 07:17 
Neconectat

Balta "asta" domnii mei, e deschisa la pescuit si acum. Nu s-au mai tinut concursuri, e adevarat.

Ma apuc de treaba, acum stiind cum stau de fapt lucrurile. Am rezolvat litigiul cu terenul aferent PISTEI 1, cea care a trebuit inundata (din pacate), si ma voi apuca de lucru, imediat dupa ce am pescuit balta.
Asta din ziua cind nu mai vin pescari, adica cam peste vreo 10-15 zile. Scadem apa la nivelul minim, in asa fel incit sa putem pescui dar si lucra pe maluri (ambele), pentru a obtine o adincime corespunzatoare, si la 13 m dar si imediat in mal, pentru ca altfel nu ai cum tine pestele de cintar (poveste atit de mult reclamata pe PISTA 2 in sezonul trecut).

Si scoatem fitofagul, care a "bucurat" multa lume. Carasul si crapul existent, ramin in balta.

In primavara voi repopula balta, dupa cum credem noi. Apropo"s, cine vrea sa vada pestele destinat pistei, poate veni sa-l vada. El se afla acum in balta "8 ha" de la Mandra. Crap de 2 veri, din productie proprie.

Cei care doresc sa vada ce si cit peste am pregatit, sunt bine-veniti. Le facem si o ciorba adevarata, ca sa ne pomeneasca macar asa !

Va tin la curent cind si cum !

Si intre noi fie vorba, tot SACEL 4 va fi cea mai tare pista de stationar din zona ! Am promis si o voi face ! Sa tinem minte doar ! Peste am, balta am ! Si ceva amenajare, pot ! Ce, nu va plac cabanutele de pe balta 3 ?!

Michel D., adm.balti

Sus

Subiectul mesajului: Re: CUPA TUBERTINI - ed.I-a pe SACEL 4
MesajScris: 20 Oct 2010, 08:01 
Neconectat

buna ziua,ok intentile ,dar scurgera din balta4 in balta3 este cam greu de trecut,nu toti au gipane

Sus

MesajScris: 20 Oct 2010, 08:28 
Neconectat
Moderator global

Aia sa fie cea mai mica problema... Au trecut A4 , Passat-uri , Logane , astea numai ce-mi amintesc eu... ;)
Logitax , nu asa , poti fac e o invitatie la o ciorba de peste la primavara , cand populezi balta.Si poti solicita si o mana de ajutor de la privitori , ca nimic nu-i mocca astazi! :lol: Sa-si plateasca macar ciorba ajutand la popularea pistei. ;)
Stim ca ai posibilitati , ai peste , ai balta. Trebuie doar sa ai grija si sa asculti , sa nu mai lucrezi de 2 ori... ;)
In rest , poate ne mai intalnim toamna asta la un salau pe 3 si povestim. ;)

Sus

MesajScris: 20 Oct 2010, 09:35 
Neconectat

Bai Aline, tu sa faci bine sa vii pe aici, nu sa-mi trimiti mesaje de astea !

Dar trebuie sa-ti dau dreptate ! N-am prea ascultat, dar am facut cum am crezut eu mai bine ! Pe o parte, am gresit ca n-a iesit "tocmai" cum trebuia ! Pe de alta parte, am reusit sa fac ceva si mi-am respectat cuvintul ! Am invatat si eu cite ceva din asta, la fel poate (sper) ca noi toti ceilalti !

Spor la treaba si sa ne vedem cu bine !

Michel D., adm.balti.

Sus

MesajScris: 20 Oct 2010, 13:06 
Neconectat

Eu am mancat la Sacel, credeti-ma d-na Logitax face o mancare grozava!! Nu sunt ironic de loc chiar e adevarat! Pot sa confirme si Micutu cu Bodocan.
O intrebare pt d-l Logitax cu platica cum ramane, o sa reusiti sa aduceti?

Sus

MesajScris: 20 Oct 2010, 13:21 
Neconectat

si babusca! :)

Sus

MesajScris: 20 Oct 2010, 17:11 
Neconectat

Reteta "ciorbei Sacel" este in ascensiune, s-a imbunatatit ! Acum se face cu perisoare din carne de peste !!! O pot "hali" si cei mai lacomi...!

Gipanele vor trece deversorul mai usor in 2011 - ca in bancul cu normele europene adaptate la Logan...!

Sus

MesajScris: 20 Oct 2010, 18:02 
Neconectat

alintudose scrie:
Aia sa fie cea mai mica problema... Au trecut A4 , Passat-uri , Logane , astea numai ce-mi amintesc eu... ;)

... si un Matiz :lol: :lol: :lol: !

Sus

MesajScris: 24 Oct 2010, 06:00 
Neconectat

Referitor la trecerea peste "supraplin=deversor", nu cred ca este neaparat nevoie. Nu prea am multe solutii. Cea mai ieftina, este aceea daca as pune niste balastru, pe ambele parti, in asa el incit sa micsoram inaltimea. Am putea face o constructie "plutitoare" din lemn si fier, dar sa nu perforam betonul, in nici un caz.
Digul va primi oricum bariera de inchidere, am fost avertizat de mediu si apele romane, sa inchid toate digurile, care, de fapt, nu sunt prevazute sa functioneze ca drumuri !!! Asta e de fapt legea apelor, se stia din 2002.

Referitor la peste, trebuie sa recunosc ca una din lipsurile majore ale pistei SACEL 4 in sezonul trecut, e ca a lipsit al 3-lea peste (carasul si crapul era binisor). Dar lipsa platicii, a fost fatala. De aceea cine nu stia pista, nu prea prindea in concurs.
In noiembrie vom da la navod si vom scoate fitofag-ul, care a dat multa bataie de cap, unora.

Va vom anunta cind incepem, si cine vrea sa vada, este bine-venit. Oricum vom face poze si le vom posta pe net !

Michel D., adm.balti.

Sus

MesajScris: 24 Oct 2010, 06:12 
Neconectat

Avind in vedere "tematica" abordata, poate ca era mai bine, sa deschidem un topic nou, care sa fie accesat de toata lumea interesata.
Mai ales ca este totusi intelept, sa ascultam mai multe pareri ! S-a dovedit a fi de folos, celor care stiu sa sculte...! Eu sunt dispus sa-mi insusesc critica ce-mi revine !

Michel D., adm.balti.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 192 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20  Următorul

Ora este UTC [ DST ]