Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 23:52

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 91  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONAR
MesajScris: 21 Oct 2010, 13:56 
Neconectat

Mda... Am vb acu vreo 5 min cu Popescu si a zis ca in data de 30 ar da banii. Problema e ca nu inteleg incapatanarea asta de a vrea sa faca un eveniment festiv in care sa dea premiile...

PS- acum vazand ca Petru incepe sa ii tina partea incep sa cred ca a stiut si el de toate astea. Pacat cum pentru unii conceptul de demnitate este atat de distorsionat. Incep sa ma bucur din ce in ce mai tare ca plec de aici...

Sus

MesajScris: 22 Oct 2010, 06:44 
Neconectat

nutzu_z scrie:
Mda... Am vb acu vreo 5 min cu Popescu si a zis ca in data de 30 ar da banii. Problema e ca nu inteleg incapatanarea asta de a vrea sa faca un eveniment festiv in care sa dea premiile...

PS- acum vazand ca Petru incepe sa ii tina partea incep sa cred ca a stiut si el de toate astea. Pacat cum pentru unii conceptul de demnitate este atat de distorsionat. Incep sa ma bucur din ce in ce mai tare ca plec de aici...

Nu esti singurul!!..parca toata societatea asta e bolnava!!!..abia astept sa plec...de data asta am promis ca nu ma mai intorc!!!...sa vedem numai dac voi putea sa ma tin de cuvant!!... :( :( :( :(

Sus

MesajScris: 22 Oct 2010, 09:23 
Neconectat

Fratilor eu am explicat foarte clar cum vin banii,si nu tin partea nimanui,cu atat mai mult ca se anunta o AGA la federatie ,foarte furtunoasa(din sursele mele ,cred ca va ploua cu demisii).Recunosc ca esecul federatiiei cu premiile poate fi remediat numai de presedinte,eu nu pot sa fac nimic cu partea financiara.
PS nutzu eu stiam de esec inainte de concursul de crap,se pare ca am "cobit",toti care ma suna din federatie arata cu degetul spre presedinte ca fiind factorul de decizie care a gresit,eu la ce i-am luat partea?

Sus

MesajScris: 22 Oct 2010, 12:40 
Neconectat

diaconitapetru scrie:
si nu tin partea nimanui,cu atat mai mult ca se anunta o AGA la federatie ,foarte furtunoasa(din sursele mele ,cred ca va ploua cu demisii).Recunosc ca esecul federatiiei cu premiile poate fi remediat numai de presedinte.
PS ,toti care ma suna din federatie arata cu degetul spre presedinte ca fiind factorul de decizie care a gresit,

domnule diaconita o intrebare va adresez:
Daca la sedinta AGA a fanepsr-ului cineva va cere demisia acestui om (fane spalatoru de creiere)cum vei vota?Pentru demisie sau impotriva?
Multumesc
PS: daca sunt pescari pe forum care vor sa se exprime cum se va vota eu unu sunt curios ce va crede fiecare despre aceasta situatie.
Eu am lansat aceasta intrebare ca sa vad cat de mare e mocirla in fanepsr.
Si mentionez ca nu am nimic personal cu dl diaconita.
Dl Tudose(ca admin la forum) sper ca nu va deranjeaza aceasta intrebare adresata unui reprez fnpsr ca poate e putin off topic.

Sus

MesajScris: 23 Oct 2010, 07:56 
Neconectat

o intrebare foarte bine pusa :D in momentul acela nu ced ca mai pot sa votez fiindca ....am demisionat.....o recunosc cu mana pe inima nu ma mai intereseaza FNPSR-ul.......doar FEDERATIA ROMANA DE PESCUIT SPORTIV SI CASTING unde imi pun mari sperante fiindca e facuta dupa legea 69 si e bine gandita....dar trebuie sa mai am putina rabdare
PS chiar daca ideiea noii federatii apartine lui Fane(inclusiv documentatia) eu aici ii tin partea fiindca am vazut partea buna din el(la ANPA Bucuresti nu a putut nimeni sa-i astupe gura fiindca nu stiau legile)
-mai am o problema care ma doare foarte tare :AGVPS-ul la stationar are cei mai buni sportivi din Romania,dar la ANPA nu a pomenit si sustinut pescuitul de competitie :( pacat.....asta e

Sus

MesajScris: 23 Oct 2010, 19:15 
Neconectat

cum ai avea vreodata gandul ca ANPA sa sustina pescuitul spationar cand ei dau autorizatii de pescuit industial pe TOATE apele interne :?: :?: :?: :?: :?: faza patita in vl (auzita nu am dovezi) nu a dat inspectorul pe zona noastra autorizatie ca sa nu fie bagat in kko dar a dat cel din zona vecina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: deci cum plm sa vb cu anpa despre ceva de competitie/pescuit cu undita/NORMAL :o :o :o

Sus

MesajScris: 23 Oct 2010, 19:38 
Neconectat

Presedintele ala al dumitale care stie atit de bine legile,a propus ,printre altele,la un proiect de act normativ ce privea pescuitul recreativ sportiv,si anume,ca insotitorii pescarilor sa plateasca si ei o taxa pe ziua de pescuit.Adica daca ma duc la pescuit cu sotia si copilul ,trebuie sa platesc si pentru ei o taxa.De fiecare data.De atunci acest personaj mi-a devenit deosebit de drag...Iar aceasta este doar o nota din trilurile de sirena cu care amageste pescarii..Cum comentezi aceasta ..."propunere ,d-le Petru.??Cu ce ma incalzeste pe mine ca d-l Popescu,jongleaza cu legile ca si mine cu jigul,din moment ce pentru "binele" pescarilor are asemenea propuneri nastrusnice...Si salaii admira cu ochii cit cepele dansul incitant al unui jig pina ce se trezesc ca le penetreaza botul....

Sus

MesajScris: 24 Oct 2010, 15:27 
Neconectat

asta o spuneti din auzite....fiindca acest aspect nu e trecut nicaieri(pot dovedi cu acte)cel putin acum cand am fost la ANPA.In particular nu cred ca incalzeste pe nimeni{parerile difera de la individ la individ),dar per ansamblu conteaza daca s-a propus separarea pescuitului recreativ de cel de competitie si pescarii legitimati la un club care practica pescuitul sportiv competitional sa nu plateasca permis :D

Sus

Subiectul mesajului: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONAR
MesajScris: 24 Oct 2010, 16:24 
Neconectat

Fiecare cu ideile si parerile lui... e liber, nu ?!

Dar nu cred ca ANPA, institutie bugetara (Nu ca CNAFP sau ADS, pe unde s-a plimbat pescuitul din 2004 incoace care erau extra-bugetare, deci se finantau singure din redevente, etc), sa lase din mina ideea banilor proveniti din vinzarea permiselor de pescuit. Pentru care nu trebuie sa faca practic nimic, decit sa-si trimeata "inspectorul" prin piete si sa adune banii. La inceput o faceau direct, mai nou prin asociatii. De ce ? Simplu ! Comunitatea europeana cere, pentru banii strinsi, sa ai grija de mediul acvatic viu, adica sa repopulezi apele ! Aceasta sarcina, revine, in acest mod, asociatiilor ! care in acest mod, se infrupta din "prajiturica", dar habar-nu au in ce capcana au cazut !

Partea proasta, este, ca nici unii si nici ceilalti, nu fac nimic in schimb, decit sa adune banutii, si asta pe degeaba, deocamdata... !

Michel D., adm.balti.

Sus

MesajScris: 24 Oct 2010, 19:17 
Neconectat

D-le Diaconita,nu vorbesc din auzite.Textul propunerii facute de ilustrul minuitor de legi,se gaseste undeva pe rapitori.ro,unde dumnealui are si un topic deschis,ca personalitate marcanta ce este.Si situatia absurda din pescuitul in tara noastra se datoreaza unei legi absurde nascuta cu concursul direct al d-lui Popescu,ca urmare a interventiei domniei sale pe linga legiuitori...Multumim din inima partidului...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 91  Următorul

Ora este UTC [ DST ]