Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 21:21

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 91  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONAR
MesajScris: 24 Oct 2010, 20:00 
Neconectat

Dl. Diaconita va convine ce se intampla in prezent pe apele din Romania?
Daca da multumitii iubitului conducator.Daca nu tineti-l la alba numai ptr cei de acolo ca cu siguranta nu va plange nimeni dupa el.Si asta cu pescuit sportiv separat de competitie e iar o idee nastrusnica prin care se vrea sa ajunga el iubitul conducator(sau mai precis sa castige ciolan mai mult).
Nu zic ca fanepsr sau agv e mai bun dar cand exista un gestionar pe o apa cred ca era mai liniste decat acum.Dar se pare ca unora(dezinteresati de pescuit si interesat de castig si bussines)le convine.
Numai bine

Sus

Subiectul mesajului: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONAR
MesajScris: 25 Oct 2010, 06:46 
Neconectat

Dupa mine, se vorbeste cam mult si se face cam putin !

Legi stufoase, etc., etc. Foarte adevarat ! Dar noua nu ne lipsesc legi (poate legi mai bune, dar asta e altceva) ! Noua ne lipsesc "oamenii de treaba", care sa puna umarul la munca. Ne lipsesc oamenii care sa iubeasca cu adevarat acest sport si care sa iasa in fata, sa fie acolo unde se iau deciziile. Noua ne lipsesc pescarii educati in acest spirit ! Si poate ne-ar trebui si ceva bani, gestionati corect si folositi doar acolo unde si pe ce este nevoie !

Poate un suflu mai serios in viata din asociatii si cluburi ar putea salva ceva din situatie. Acum nu vad decit jocuri de interese personale si de firma. Si astea sunt bune la ceva. Dar e cam putin, zic eu. Doar cu atit, nu cred ca se poate face mult, sau in nici un caz cit ar trebui.

Michel D., adm.balti

Sus

MesajScris: 25 Oct 2010, 07:25 
Neconectat

Perfect de acord cu dvs dar credeti ca avem loc de jigodii care vor doar ciolan?si vb in general nu de unu sau doi.ca de astia avem gramezi in tara .

Sus

MesajScris: 25 Oct 2010, 07:33 
Neconectat

semlecangheorghe scrie:
D-le Diaconita,nu vorbesc din auzite.Textul propunerii facute de ilustrul minuitor de legi,se gaseste undeva pe rapitori.ro,unde dumnealui are si un topic deschis,ca personalitate marcanta ce este.Si situatia absurda din pescuitul in tara noastra se datoreaza unei legi absurde nascuta cu concursul direct al d-lui Popescu,ca urmare a interventiei domniei sale pe linga legiuitori...Multumim din inima partidului...

hai sa fim realisti FNPSR-UL si AGVPS sunt consultate in legatura cu viitorul ordin de pescuit,credeti ca Fane e de capul lui,mai ales ca ordinul trebuie sa treaca si pe la comisia juridica ANPA.Recunosc ca nu am urmarit discutia de pe rapitori,dar stiu bine ce s-a discutat la ANPA ,unde Fane a sustinut ca noul ordin sa respecte legea....de aici a iesit disputa cu reprezentantii AJVPS (nu mai stiu ce judete reprezentau)si AGVPS-ul nu avea pe nimeni....de aici....

Sus

MesajScris: 25 Oct 2010, 07:44 
Neconectat

alem scrie:
Dl. Diaconita va convine ce se intampla in prezent pe apele din Romania?
Daca da multumitii iubitului conducator.Daca nu tineti-l la alba numai ptr cei de acolo ca cu siguranta nu va plange nimeni dupa el.Si asta cu pescuit sportiv separat de competitie e iar o idee nastrusnica prin care se vrea sa ajunga el iubitul conducator(sau mai precis sa castige ciolan mai mult).
Nu zic ca fanepsr sau agv e mai bun dar cand exista un gestionar pe o apa cred ca era mai liniste decat acum.Dar se pare ca unora(dezinteresati de pescuit si interesat de castig si bussines)le convine.
Numai bine

normal ca nu-mi convine ,dar in Romania legile inca se mai fac pe "branci",un ordin se da dupa care se da si metodologia de aplicare,adica ordinul nu e explicit :D :shock: .Nu vreau sa intru in polemici cu tine,dar ma tem ca nu intelegi: pescuitul de competitie adica sportiv ,sa fie separat de cel recreativ :shock: ,e ceva rau in asta?

Sus

MesajScris: 25 Oct 2010, 08:16 
Neconectat

D-l Popescu are ca si afacere niscaiva balastiere.Muresul este mutilat de balastiere asemenea celor pe care le are acest domn.NIMENI CU O PARERE PERTINENTA,n-a emis un verdict,cu privire la ce impact au acestea asupra faunei acvatice.Sub "scutul"generos al "lucrarilor de hidroameliorare"albia riului face stinga- dreapta ,de la an la an,dupa cum vor balastierele.Activitatea acestora este maxima incepind cu perioada de reproducere a pestilor.N-are nici un efect apa mereu tulbure asupra pestilor aflati in perioada de reproducere..?

Si atunci intreb,cum poate sa-si faca federatie de pescuit sportiv ,unul care distruge sistematic mediul pentru profit,ca asta este adevarul....

Populari?????Muresul s-a repopulat singur prin luncile sale inundabile, intr-un ciclu repetabil de la an la an,ciclu intrerupt de balastierele, care,in mod necontrolat au adincit si au mutat albia riului,distrugind astfel luncile inundabile,care,ofereau gratis miliarde de puieti anual,din toate speciile....Si atunci vine unul ca d-l Popescu si vorbeste de c&r si populari,acestea din urma fiind o biata gluma comparativ cu ce oferea ciclul natural al riului...El fiind unul dintre cei care baga bani in buzunar din profitul adus de aceste 'lucrari de hidroameliorare'...acuma ii mai trebuie sa si traga sforile in pescuitul sportiv...bleah...La anul imi fac permis in Ungaria...

Sus

MesajScris: 25 Oct 2010, 15:45 
Neconectat

sunt intr-u totul de acord cu dvs, domnule Gheorghe! toti lupii jigariti au ajuns sa fie paznicii oilor. fraieri sun cei care nu au inteles nimic din atitudinea lui fane facturieru' si din cele 72 de pagini scrise aiurea si-i vor face permise la asociatia acestuia...

Sus

MesajScris: 25 Oct 2010, 20:12 
Neconectat
Moderator global

diaconitapetru scrie:
....... .Nu vreau sa intru in polemici cu tine,dar ma tem ca nu intelegi: pescuitul de competitie adica sportiv ,sa fie separat de cel recreativ :shock: ,e ceva rau in asta?

Pai sa-ti spun ce-i rau , singurele voci care se mai fac auzite din randul pescarilor sunt ale pescarilor de competitie.Nu intru in detalii referitoare la motivarea afirmatiei mele... Atunci , cred ca poate fi pomenit un dicton , ceva cu dezbina... ;) Ce parere ai de logica asta? Aruncam partea care ne deranjeaza si ramanem cu fraierii aia multi si carora nu trebuie sa le dam explicatii...
Despre sustinerea pe care spui ca i-o oferi lui fane in noua federatie , ma face sa-mi schimb parerea despre tine.Daca nici evidenta pura nu te face sa-ti dai seama langa cine stai , consider ca-l sustineti neconditionat.Poate dezinteresat...??? ;)
Vechea federatie este deja in insolventa??? :lol: :lol: :lol: :lol: S-a defectat , sau s-a defecat? Nu ca m-ar interesa prea mult...Dar vad ca s-a specializat in imfiintarea de cluburi , federatii , etc... Poate ca ma voi apuca si eu sa infiintez cateva cluburi , in diverse zone ale tarii si sa o pun de-o federatie. Nu cred ca-mi mai trebuiesc multe... ca am mintea hodinita. ;)
In rest , sa auzim de bine.

Sus

MesajScris: 25 Oct 2010, 20:14 
Neconectat
Moderator global

diaconitapetru scrie:
....per ansamblu conteaza daca s-a propus separarea pescuitului recreativ de cel de competitie si pescarii legitimati la un club care practica pescuitul sportiv competitional sa nu plateasca permis :D

Nu vad nici un motiv pentru ca pescarii legitimati la un club sa nu plateasca permis... Este resursa acvatica vie proprietatea clubului X sau Y ??? Ori se incearca momirea pescarilor cu scutirea de rahat propusa? ;) ;)

Sus

MesajScris: 25 Oct 2010, 20:16 
Neconectat
Moderator global

alem scrie:
....Dl Tudose(ca admin la forum) sper ca nu va deranjeaza aceasta intrebare adresata unui reprez fnpsr ca poate e putin off topic.

Nu sunt admin , avem oameni pregatiti special pt asta... Noi suntem adminii adminului! :lol: :lol: :lol: Amin ! :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 91  Următorul

Ora este UTC [ DST ]