diaconitapetru scrie:
....... .Nu vreau sa intru in polemici cu tine,dar ma tem ca nu intelegi: pescuitul de competitie adica sportiv ,sa fie separat de cel recreativ
,e ceva rau in asta?
Pai sa-ti spun ce-i rau , singurele voci care se mai fac auzite din randul pescarilor sunt ale pescarilor de competitie.Nu intru in detalii referitoare la motivarea afirmatiei mele... Atunci , cred ca poate fi pomenit un dicton , ceva cu dezbina...
Ce parere ai de logica asta? Aruncam partea care ne deranjeaza si ramanem cu fraierii aia multi si carora nu trebuie sa le dam explicatii...
Despre sustinerea pe care spui ca i-o oferi lui fane in noua federatie , ma face sa-mi schimb parerea despre tine.Daca nici evidenta pura nu te face sa-ti dai seama langa cine stai , consider ca-l sustineti neconditionat.Poate dezinteresat...???
Vechea federatie este deja in insolventa???
S-a defectat , sau s-a defecat? Nu ca m-ar interesa prea mult...Dar vad ca s-a specializat in imfiintarea de cluburi , federatii , etc... Poate ca ma voi apuca si eu sa infiintez cateva cluburi , in diverse zone ale tarii si sa o pun de-o federatie. Nu cred ca-mi mai trebuiesc multe... ca am mintea hodinita.
In rest , sa auzim de bine.