Al.Trentea a scris
Citat:
Imi pare rau ca sunt oameni bine intentionati, gen pityu, care au fost dezamagiti (a cata oara?) si si-au vazut numele compromis. Pacat.
Poate ca la AG a Federatiei membriii se vor destepta si isi vor alege lideri noi. Ca de demisie nu poate fi vorba.
Multumesc pentru apreciere !
Petru Diaconita ascris
Citat:
imi cer scuze daca am jignit pe cineva....fiindca ma retrag de pe acest topic la fel cum a facut-o si pytiu
Nu m-am retras de pe acest topic si nici de pe forumul
www.pescuitstationar.ro. M-a deranjat doar ce a scris Tibi la pagina 54, bagandu-ne pe toti in aceeasi oala, cerand sa fim dati afara ca niste gunoaie. Eu am respectat pe toata lumea si nu am facut pe nimeni gunoi si nici in alt fel. Mi-am recunoscut vina ca am intrat in FNPSR si am acceptat o functie de conducere, chiar daca functia mea nu avea nici o treaba cu pescuitul de competitie. Faptul ca te-am ajutat pe tine in munca organizatorica, am facut-o din proprie initiativa, fara sa am o anume raspundere in domeniu. Imi pare rau ca un pescar de competitie de talia lui Tibi e in stare sa vorbeasca astfel la adresa unui om care nu l-a jignit in nici un fel, ba dimpotriva l-am apreciat si respectat, bucurandu-ma ca l-am cunoscut si personal la "Cupa Tubertini".
Promit sa fiu mai activ pe forum dupa ce se vor plati (sper din tot sufletul !) premiile si vom primii si noi asociatiile deconturile promise. Pana atunci voi tacea in semn de respect pentru colegii tepuiti, oricum nu as avea ce sa le spun nimic bun legat de ceea ce s-a intamplat la Doripesco, unde si eu am fost un simplu concurent tepuit si chiar batjocorit! (lasat fara cazare, inghesuiti 5 intr-o camera, cate 2 in pat si altii pe jos, etc. asa ... ca vicepresedinte si sprijin voluntar in organizare)