APSHD a scris
Citat:
Cred ca cel mai corect ar fi ca cei inplicati direct in organizarea concursului , cu rezultatele care se cunosc si care a dus la discreditarea definitiva a sistemului competitional organizat de FNPSR sa-si faca MEA CULPA
Cred ca trebuie sa fac o precizare CAT MAI CLARA (pentru a nu stiu cata oara!).
Eu personal la acest concurs numit CUPA FNPSR -BARACUDA, am fost SIMPLU CONCURENT. Am participat si am fost la fel de fraierit ca oricare altul.
S-o luam cu inceputul inceputului !
Pana si ideeeea de a organiza acest concurs ii apartine exclusiv lui Fane Popescu.
Daca nu ma insel, pe topicul legat de Finala "A" al FNPSR, eu aveam o cu totul alta propunere si anume, ca primii 5 din divizia "A" al FNPSR sa faca o FINALA A FINALELOR cu primii 5 de la AGVPS. Nu era vorba sa implicam banii federatiei, ci ca la orice concurs privat, fixam o taxa de participare suficient de mare (ca sa merite efortul!) si se rezolva fara nici un leu cheltuiala. Nu s-a tinut cont de propunerea mea si s-a facut ceeea ce s-a facut. Dovada de aceasta propunere exista pe topicul cu pricina (il voi cauta cat mai curand si voi da un link), dar poate sa ma sustina si Nutzu, care chiar mi-a raspuns atunci la propunere si a precizat ca daca miza va fi pe masura, e ca si rezolvata problema.
Deci, Dl. Benko, eu personal nu am de ce sa-mi fac MEA CULPA pentru organizarea acestui concurs. DA. Sunt de acord sa o faca cei care trebuie sa o faca !
Eu pot eventual sa-mi fac "mea culpa" ca am crezut in Fane Popescu, ca ar fi in stare sa infiinteze o adevarata federatie sportiva. Sustin in continuare necesitatea infiintarii unei astfel de federatii in Romania, dar sa fie condusa exclusiv de catre pescari de competitie si as da aici cateva exemple nu neaparat exclusive:
Zsolt Benzar, Tibi Rancu, Tudor Octavian, Maty, Dragos Popa, Alin Tudose, Ady Suciu, Cosmin Brola, Ady Petrisor, Eugen Biltac, etc. etc. etc.
Am reailzat in sfarsit ca atata timp cat acesti pescari de competitie nu se vor implica direct in realizarea acestei federatii sportive, este imposibil ca cineva din afara fenomenului sa o faca. Chiar de ar face-o, ar fi un esec total.
Pescarii enumerati mai sus si multi altii (pe care pe moment i-am omis), ar putea convinge pana si conducerea AGVPS sa le permita infiintarea unei astfel de federatii sportive, iar pescuitul competitional sa treaca exclusiv sub organizarea acesteia. Cred ca nu ar trebui sa se supere nimeni, dimpotriva ! Ar fi un mare pas spre performanta !
Eu mi-am depus demisia si la APS Salmo-Carpatica, pe care am infiintat-o si urmeaza sa fac acelasi lucru si la FNPSR. Imi pare rau pentru toti acesti 4 ani (2006-2010) in care am incercat sa fac ceva pentru acest sport pe care-l iubesc atat de mult, dar se pare ca nu am cu cine.
Vreau sa raman simplu pescar si nimic mai mult. Voi participa la concursuri private cand voi putea si nu mai doresc nici o asociere, nimic.