@Diaconita PetruDin respect pentru cei care au fost inselati de catre FNPSR , Popescu si implicit dumneavoastra , pentru ca dumneavoastra v-ati asumat anuntarea concursului si conditiile acestuia , va rog sa nu mai postati pe aici ca sa nu pa puneti in postura de a va bana , pina cind nu se vor achita datoriile asumate.
In alta ordine de idei va pot spune ca , dupa o discutie telefonica avuta astazi cu Popescu , va face direct raspunzator de consecintele concursului Baracuda , spunindu-mi ca citez " el nici pe departe nu are nici un fel de atributii pe linie de competitii si ca in Adunarea Generala din 16.11.2010 va cere explicatii legate de incidentele aparute la acest concurs , celor care se ocupa de ramura competitii "
. Intru-n cuvint va trebuii sa va informati seful despre ce s-a intimplat la Brasov si de ce oamenii sint nemultumiti
Nu va asteptati sa va recunoasca ce mi-a spus pentru ca la cit e de escroc v-a nega sigur arincind "mita" in bratele d-voastra
Pentru cei care au participat la acest concurs si se simt inselati de catre FNPSR , reprezentata prin Popescu Stefan , presedinte , si Diaconita Petru , vicepresedinte si responsabil cu competitiile in aceasta asociatie , federatie , ce o fii ,chiar si prin simpla ACHITARE A TAXEI DE CONCURS IN CONTUL CAREI SE PROMITEA APA MINERALA , SUCURI , ASISTENTA MEDICALA , ETC , va rog imi trimiteti pe mesaj privat , numele prenumele , adresa si nr telefon contact , urmind ca eu sa le centralizez si sa le trimit d-nului Av. Poiana.
Fac mentiunea ca cei care au initiat actiunea penala in instanta pentru inselatorie , sint eu , Nutzu , Florin Palcau si Poiana Doru , fiul d-nului Poiana.
Ceilalti care ni se alatura sint bineveniti .
La sfirsit voi face publica lista (doar cu nume si prenume) a celor care s-au alaturat plingerii penale .