D-le Gheorghiu scuzati limbajul dar cu un asemenea specimene nu se poate vorbi altfel.
diaconitapetru scrie:
bogdane eu nu-mi permit sa jignesc pe nimeni,.....dar eu din acesta patanie am de recuperat banii cu care am platit,deplasarea si serviciul la o parte din arbitri,diurna,cupe,medalii(la 2 concursuri) in total 50 mil ..cu ce am tepuit eu?cand suma stransa la acest concurs a fost de 28 de milioane
PS eu zic sa ta mai gandesti cand jignesti un om fara sa-l cunosti.....fiindca s-ar puta sa gandeasca in locul tau cand ...treci strada
D-le Diaconita chiar nu ai pic de rusine sa vii cu vrajeli de astea pe aici nu tu ai anuntat concursul,regulile , etc...,etc...
De unde ai luat 50 mil ?
Anunta si cand vei da banii la oameni ca tu e clar ca ai vei lua daca nu chiar i-ai luat inzecit.
Ia uitati-va si voi ce scrie Nea Petre pe privat:
diaconitapetru scrie:
as putea sa te dau in judecata pentru calomie....nu o fac ...dar liniste psihica nu o sa ai...te asigur eu de vise" placute"..ai 40 de zile la dispozitie sa te mai gandesti la ce ai scris.....timp in care ne vedem in visele tale...sa mai discutam
iao mai usor cu datul in judecata poate o sa ne unim toti cu baietii de pe aici sa va dam in judecata pt inselaciune