Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 04:33

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 91  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONAR
MesajScris: 15 Noi 2010, 18:40 
Neconectat
Moderator global

PISTA BV scrie:
alintudose scrie:
Cred ca ar trebui sa va prezentati toti , ca la clubul alcoolicilor anonimi...
"Buna , sunt Pista BV si am fost tepuit!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Chiar club nu-i cazul sa infiintati inca , eventual dupa editia II ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Razi cumva de noi? NU Uita ca am cistigat in fata unor PESCARI nu alcoolici. OK cei care au pierdut se bucura de ce am patit,nu-i nimic oricum suntem invingatori. Ganditi-va ca poate erati voi in locul nostru si ....SUNTETI CU PLUTA!

Sincer , radeam de voi... :lol: In special de prietenii mei de la stationar , carora nu vreau sa le citez chestiile retro gen "v-am spus eu..." :lol: Nu are nici o legatura cu alcoolicii anonimi , era un simplu exemplu care mi-a sarit din tastatura. De fapt , rad de organizare , caci ma unge reusita mediatica a fnpsr si ecoul din randul pescarilor de competitie din RO. Regret ca n-au apucat sa organizeze si spinningul... :lol: :lol: :lol: In rest , sper sa va primiti astazi banii cu totii , dar mai n-as crede. Cum postam undeva pe-aici , poate joi - dupa Miercurea. Ciuc. :lol: :lol: :lol: :lol:
Oricum , nu este nimic personal si daca te simti atacat , scuza-ma , n-aveam nimic aici cu tine. Fir intins! ;)

Sus

MesajScris: 16 Noi 2010, 10:18 
Neconectat

Hai Petre ce faci ai uitat sa scrii ca te-am vazut ieri ca erai online pe acest forum.
Nu-ti mai aduci aminte nici literele ,iar ca trebuie sa dai banii la oameni presupun ca ai un lapsus mare de tot nu?
Daca erai asa nevinovat cum sustii ziceai si tu cand dai banii sau i-ti dadeai demisia din toate functiile pe care le detii in federatie cat si in asociatie ca dupa cate am citit pe forumul site-ului vostru http://www.prirtenipescari.ro ai cam facuto de oaie si acolo.,dar tie dupa cate se pare i-ti place sa mulgi peste tot.
Mai am o intrebare pt castigatori: va dat cumva banii sau cum de nu mai ziceti nimic?

Sus

MesajScris: 16 Noi 2010, 11:59 
Neconectat

Pai si ce ai vrea sa mai zicem??? Crezi ca daca stau sa ma plang pe aici rezolv ceva? Astept insa cu nerabdare clipa in care voi vedea fetele palide pe marginea apei... Peste un an, doi, trei, zece...

Sus

MesajScris: 16 Noi 2010, 13:20 
Neconectat

bogdan.pescarul scrie:
Hai Petre ce faci ai uitat sa scrii ca te-am vazut ieri ca erai online pe acest forum.
Nu-ti mai aduci aminte nici literele ,iar ca trebuie sa dai banii la oameni presupun ca ai un lapsus mare de tot nu?
Daca erai asa nevinovat cum sustii ziceai si tu cand dai banii sau i-ti dadeai demisia din toate functiile pe care le detii in federatie cat si in asociatie ca dupa cate am citit pe forumul site-ului vostru http://www.prirtenipescari.ro ai cam facuto de oaie si acolo.,dar tie dupa cate se pare i-ti place sa mulgi peste tot.
Mai am o intrebare pt castigatori: va dat cumva banii sau cum de nu mai ziceti nimic?

stimate domn iti place sa dezinformezi nu-i asa ? Petrush nu s-a facut de ras pe site-ul mama cum tot aberezi intr-una .singura lui greseala,pe care si eu i-o reprosez , este ca a fost prea credul ! atata tot !

Sus

MesajScris: 16 Noi 2010, 13:53 
Neconectat

jonah scrie:
bogdan.pescarul scrie:

stimate domn iti place sa dezinformezi nu-i asa ? Petrush nu s-a facut de ras pe site-ul mama cum tot aberezi intr-una .singura lui greseala,pe care si eu i-o reprosez , este ca a fost prea credul ! atata tot !

Daca cumva Perush este Petru Diaconita nu inteleg de ce te erijezi tu in avocatul lui sau el nu-si aminteste literele pt a scrie la oameni cand i-si vor primi banii de la concursurile organizate de El Presidente del PP(asa intitulindu-se omul pe site-ul lui) :D :lol: :lol: :lol: :lol: .
Dupa cum am vazut si pe site-ul lor www.prietenipescari.ro este intrebat ce a facut cu banii cotizantilor si omul fiind emotiv a mutit.
Asta poate vedea toata lumea.....

Sus

MesajScris: 16 Noi 2010, 14:44 
Neconectat

[off topic]
"Monseur" Bogdan,
1. Titulatura de care faci cazul, i-am pus-o eu si a fost o ironie prieteneasca.
2. In ce priveste ce face P.P.-ul banii nu te priveste. Asa cum s-a spus/scris de nenumarate ori, nu dam detalii pe forumuri indiferent ca e cel "mama" sau ca e cel "tata" cei care sunt cu adevarat interesati se prezinta la adunarea generala si ridica probleme acolo.
3. Mutind discutiile de pe un forum pe altul nu faci nimanui nici o favoare, in fapt faci o defavoare celor prin a caror amabilitate exista prezentul forum.
De altfel, m-am uitat la toate cele 5 mesaje pe care le ai pe acest forum pina in acest moment si din ele reiese decit destul de clar "directia" pe care o ai.
[/off topic]

Sus

MesajScris: 16 Noi 2010, 15:07 
Neconectat

Tu cine mai fiind de i-ai dat o titulatura asa bengoasa? :D :lol: :D
Nu prea inteleg care e legatura cu PARTIDUL POPORULUI si cu banii sau esti cumva beat sau nu vezi bine :shock: .
Aici era vorba de cand va da banii de la concursul de crap si la cel de statonar el prezidente del PP- del competitional :D :D :D :D :D ,citeste mai atent despre ce e vorba .

Sus

MesajScris: 16 Noi 2010, 18:51 
Neconectat

:D :D :D :D Se pare ca Petrica fara frica el presidente del PP ,del compitetional a sters de pe forumul site-ului lui tot topicul pentru a nu mai putea sa vedeti si voi de ce mai e acuzat.
Zi ceva de banii castigatorilor si de banii de diurna si transport Petrica

Sus

MesajScris: 16 Noi 2010, 19:24 
Neconectat
Moderator global

Eu lui Diaconita i-am interzis sa mai posteze pe aici pina nu se reglementeaza problema cu premiile , asa ca nu va mai asteptati sa va raspunda. In acelasi timp am dat in judecata pentru inselatorie conducerea FNPSR Alba , pe linie penala , prin d-nul Av Poiana .
Va rog sa nu mai aduceti injurii nimanui pe aici , si sa lasam justitia sa-si faca datoria . Oricum nu rezolvam nimic daca ii bagam si ii scoatem in fiecare zii .
Am fost intrebati daca ne-am primit banii ?Va raspund : nimeni de la stationar nu si-a primit banii dar lucrurile nu vor ramane asa . Vorba lui Nutzu , ne-om mai intilnii pe pistele de concurs........si vom cere explicatii , pe linga cele pe care le vor cere si procurorii .Problema asta nu se va "stinge" asa usor .

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 17 Noi 2010, 07:54 
Neconectat

adi suciu scrie:
Eu lui Diaconita i-am interzis sa mai posteze pe aici pina nu se reglementeaza problema cu premiile , asa ca nu va mai asteptati sa va raspunda. In acelasi timp am dat in judecata pentru inselatorie conducerea FNPSR Alba , pe linie penala , prin d-nul Av Poiana .
Va rog sa nu mai aduceti injurii nimanui pe aici , si sa lasam justitia sa-si faca datoria . Oricum nu rezolvam nimic daca ii bagam si ii scoatem in fiecare zii .
Am fost intrebati daca ne-am primit banii ?Va raspund : nimeni de la stationar nu si-a primit banii dar lucrurile nu vor ramane asa . Vorba lui Nutzu , ne-om mai intilnii pe pistele de concurs........si vom cere explicatii , pe linga cele pe care le vor cere si procurorii .Problema asta nu se va "stinge" asa usor .

nea Adi ce naiba atatea explicatii?si apropo crezi ca ne vom mai intalni pe pista cu ei? :roll:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 91  Următorul

Ora este UTC [ DST ]