Biltac Eugen scrie:
Salutare ,
multumim Toni , iar pe Brolin , uite il felicit eu , bravoooo Brolinnn , ai pescuit bine , m-a batut la un caras ....
Super pista , organizare , a fost mai greu ca nu a fost antrenament , abia dupa o ora si ceva mi-am dat seama unde gasesc pestele , defapt carasul , in C a fost peste mai putin , iar ciortani foate putini .
La anul cred ca va fi o pista vizitata cu predilectie de catre cei din vest si centru (eu sunt sud -vest , asa ca ma dau cu ei ) ,taxe ieftine la concursuri , cazare ieftina , mincare buna si ieftina , aduc si momeli ieftine pe pista , asa ca o sa cistige teren in fata concursurilor traditionale de la noi .
Merci eugen si merci petrisor care a stat in spatele meu fapt care m a ajutat f mult.
Felicitari tuturor pt participare, a fost un concurs frumos cu mult mai putin peste decat la cealalta editie cand sau prins cantitati impresionante.O organizare ireprosabila fara prea multe discutii,cantarirea la sf a fost f rapida netrebuind sa pierdem timpul fapt intalnit la noi,curatenie ( pacat ca nu am pozat tractorasul care venea in urma noastra sa adune si sa goleasca gunoaiele).Cum am spus peste putin,am prins doar un ciortan de 3-400gr,restul caras,1 platica si ceva somn pitic.Nadirea grea din mana iar restul doar cu cupa,parerea mea ca viermele colat a facut diferenta.
Fir Intins !