Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 23:25

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 47 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: PROPUNERE
MesajScris: 26 Noi 2010, 13:45 
Neconectat

salut prieteni pescari am o propunere foarte interesanta din punctul meu de vedere,dat fiind faptul ca anul viitor campionatele mondiale sunt in perioada 28 august 4 septembrie propun a studia foarte bine datele competitionale,
ca si concursuri importante ar fi ,cupa olimpus,cupa trabucco ,cupa maver,cupa profi mix,rog organizatorii sa cade de comun la o data convenabila pt toata lumea de ce ? simplu propun ca in luna iulie sa se desfasoare finala individual iar cea pe ekipe undeva in august deoarece este un concurs frumos si vrem sa ne bucuram de el,in septebrie ar fi doar16-17-18 si eu cred ca este prea tarziu,frig ploi etc.
ar fi bine sa inkeiem totul pana atunci deoarece si in ungaria in luna septembrie si octombrie sunt concursurile pe pista de la szeged si multi ar vrea sa mearga.trebuie sa gandim impreuna .
ce spuneti?

Sus

Subiectul mesajului: Re: PROPUNERE
MesajScris: 26 Noi 2010, 14:19 
Neconectat

Concursurile firmelor particulare ar trebui sa aiba acelasi calendar ca si anul trecut. In functie de acestea trebuie programat campionatul national.Sedeinta de competitii va avea loc dupa cum stiu in luna februarie. Pana atunci ar fi bine de stiut data competitiilor particulare.
Chiar la primul concurs din 2011 cel de copca sper sa reuneasca competitori de frunte ,care au un cuvant de spus in cadrul AGVPS-ului.
Sa fiti sanatosi !

Sus

MesajScris: 26 Noi 2010, 15:29 
Neconectat

pandrei scrie:
Concursurile firmelor particulare ar trebui sa aiba acelasi calendar ca si anul trecut. In functie de acestea trebuie programat campionatul national.Sedeinta de competitii va avea loc dupa cum stiu in luna februarie. Pana atunci ar fi bine de stiut data competitiilor particulare.
Chiar la primul concurs din 2011 cel de copca sper sa reuneasca competitori de frunte ,care au un cuvant de spus in cadrul AGVPS-ului.
Sa fiti sanatosi !

Deci si cupa Sensas ar trebui sa pastreze calendarul de anul asta??

Sus

MesajScris: 26 Noi 2010, 17:41 
Neconectat

adi petrisor
"propun ca in luna iulie sa se desfasoare finala individual iar cea pe ekipe undeva in august deoarece este un concurs frumos si vrem sa ne bucuram de el"
adi si restu fazelor cand le faci?????
(oraj ,judet inter,fin b)??????
"ar fi bine sa inkeiem totul pana atunci deoarece si in ungaria in luna septembrie si octombrie sunt concursurile pe pista de la szeged"
si sunt si in mai iunie iulie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
asta nu are nici o legatura cu finalele!!!!
oricum tu poti participa oricand ca parca spuneai ca nu mai concurezi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
parera mea ar trebui stabilit finalale mai intai ca is mai importante
dar niste locatii pt finale?????
finala A unde???
finlala echipe????
astea ar fi importante din timp sa le stim nu pe ultima 100m
in alte tari se stie cu un an inainte unde is noi aflam cu 3-4 luni inainte

Sus

MesajScris: 26 Noi 2010, 18:03 
Neconectat
Moderator global

se pot decala finalele astfel incit in luna august inainte de mondiale sa terminam si finala pe echipe . In luna septembrie vremea e capricioasa si ar fii ideal sa terminam cu tot pina in august. Anul asta intre finala B si finala A a fost o luna , de ce trebuia asa de mult?????

Locatii :
Am mai spus-o si anula asta si nu m-o ascultat nimeni : TOATE PE VIRSOLT !!!!!!!!!!!!! e cea mai buna pista si mai convenabila pentru toata lumea

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 26 Noi 2010, 20:49 
Neconectat

si eu sustin varsoltul!!!

Sus

MesajScris: 26 Noi 2010, 23:34 
Neconectat

zsolty scrie:
adi petrisor
"propun ca in luna iulie sa se desfasoare finala individual iar cea pe ekipe undeva in august deoarece este un concurs frumos si vrem sa ne bucuram de el"
adi si restu fazelor cand le faci?????
(oraj ,judet inter,fin b)??????
"ar fi bine sa inkeiem totul pana atunci deoarece si in ungaria in luna septembrie si octombrie sunt concursurile pe pista de la szeged"
si sunt si in mai iunie iulie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
asta nu are nici o legatura cu finalele!!!!
oricum tu poti participa oricand ca parca spuneai ca nu mai concurezi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
parera mea ar trebui stabilit finalale mai intai ca is mai importante
dar niste locatii pt finale?????
finala A unde???
finlala echipe????
astea ar fi importante din timp sa le stim nu pe ultima 100m
in alte tari se stie cu un an inainte unde is noi aflam cu 3-4 luni inainte

vad ca nu ai inteles....eu doresc ca finalele sa se termine in august daca te-a deranjat ce am scris szuze........de participat stai linistit ca voi merge doar la feeder si ekipe in rest nu...dar nu sunt eu important ,eu am deschis discutia daca vrei inkid topicul si gata dar dupa aia vei spune ca era mai bine..ca era asa...dupa razboi multi viteji se arata...deci....sory..

ps-pe pista de la szeged in mai iunie si iulie sunt finalele si concursurile lor de calificari nu cupe...

Sus

MesajScris: 27 Noi 2010, 07:09 
Neconectat

Adi, in mai, iunie, iulie si august sunt campionatele mondiale de canotaj si nu se poate pescui pe pista de la szeged!

Sus

MesajScris: 27 Noi 2010, 13:37 
Neconectat

alinb scrie:
Adi, in mai, iunie, iulie si august sunt campionatele mondiale de canotaj si nu se poate pescui pe pista de la szeged!

da ma rog,ce stiu sigur ca nu aveam acces in acea perioada la pista.

Sus

MesajScris: 27 Noi 2010, 15:04 
Neconectat

VARSOLT DA DA DA :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 47 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC [ DST ]