Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 08:20

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 32  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 30 Noi 2010, 06:44 
Neconectat

Buna baieti,

Pt ca este " Olimpiada Pescarilor " , voi care aveti timp , ar trebui sa va ganditi ca reprezentativa Romaniei formata din categoriile care participa, ( feeder, senioare, seniori U22, etc...) trebuie sa aiba un echipament comun de prezentare ! Elegant si frumos, pt ca deschiderea festiva v-a fi intr-un singur loc( cel putin asa stiu eu ).
Deci Petrisor ....gandeste ..... cauta ,, si mai vorbim !

Sus

Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 30 Noi 2010, 07:06 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
Buna baieti,

Pt ca este " Olimpiada Pescarilor " , voi care aveti timp , ar trebui sa va ganditi ca reprezentativa Romaniei formata din categoriile care participa, ( feeder, senioare, seniori U22, etc...) trebuie sa aiba un echipament comun de prezentare ! Elegant si frumos, pt ca deschiderea festiva v-a fi intr-un singur loc( cel putin asa stiu eu ).

erea....

Sus

MesajScris: 30 Noi 2010, 12:10 
Neconectat

adi petrisor scrie:
Veronica Ispas scrie:
Buna baieti,

erea....

Nu , neaparat ne multumim cu Armani ! :P :twisted:

Sus

MesajScris: 02 Dec 2010, 20:34 
Neconectat
Moderator global

Veronica Ispas scrie:
Buna baieti,

Intradevar asta e cea mai mare problema a echipelor romanesti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...echipamentul de deschidere :lol: :lol: :lol: :lol:

Lotul de seniori de anul viitor este o problema ...... ;) ;) ;) ;) ;)
Cei trei indreptatiti sa participe :
1.Tudor Bodocan
2.Stanciu Toni
3.Tudor Octavian

.....si invitatii surpriza a lui Bodocan , la fel cum a avut si Eugen invitati anul trecut. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lasind gluma la o parte Toni si Pami ar trebuii sa confirmati cit de curind daca va puteti sustine financiar deplasarea ca sa se poata contura cit de cit un lot .
Pentru Tudor vom incerca sa atragem in mare parte sponsorizare din partea firmei Trabucco , .....cit si informatii despre pista , pentru toata echipa , in masura in care vor fii de acord italienii sa le divulge :D :D :D :D

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 03 Dec 2010, 10:53 
Neconectat
Moderator global

Fa un program de sustinere financiara a echipei de stationar... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ca se poarta , deja-i traditie... ;) Deci , ca si anul trecut , merge cine are bani? Cine este invitat? Totusi , cum se stabileste lotul ? :?: :?: :?: :?: :?:

Sus

MesajScris: 03 Dec 2010, 12:09 
Neconectat

stationar -Petrisor Adrian
feeder -tot eu
FEMEI-alina tudose
crap-ma mai gandesc
juniori-tudose si petrisor

e bine?

Sus

MesajScris: 03 Dec 2010, 12:41 
Neconectat
Moderator global

Tu esti prost rau... eventual te inscriem pe tine la JO ale persoanelor cu dizabilitati , boule... :twisted:
Intrebam care-i lotul pt ca m-am saturat de "aparitii gen hopa-mitica(porcusor cu ... mica)" , echipe incropite dupa criterii cel putin originale... In ceea ce priveste finantarea , toti din lotul Trabucco o au asigurata deja.Bodocan + invitatii sai ;) , eventual platim si deplasarea capitanului... :mrgreen: Ca parca asta era regula , campionul isi invita prietenii , capitanul striga dupa un prieten , apoi mai vad ei ce se intampla. :lol: :lol: :lol:
Postarile au rolul de a asigura o participare in lot a celor care merita , pentru a nu mai relua gainariile care au fost anul trecut. Caci parca m-am saturat de tiganie(ca tot a aprobat senatul schimbarea din rom in tigan). Este timpul sa mearga cine merita , nu cei care strang bani pe la colturi. Daca vrem si rezultate , trebuie sa incepem cu inceputul. Ca sa-l parafrazez pe un prieten , "nu astea-s problemele echipei romanesti" , problema noastra este ca ... ne trebuie echipa. Nu o gasca incropita la umbra "discretiei".
Deci , cum se va stabili lotul ???
Cine este indreptatit sa raspunda , este rugat sa o faca. Caci are si el onoarea lui si o demnitate de aparat.
Asadar , faceti lumina. CINE ??? Astea-s primele chestiuni care trebuiesc reglementate , cat si modul de stabilire a componentei lotului(pe criterii de performanta , nu pe afinitati personale).
Asteptam cu nerabdare raspunsuri... ;)

Sus

MesajScris: 03 Dec 2010, 12:49 
Neconectat

lasand gluma la o parte cine trebuie sa mearga sa mearga..nu uita ca EUGEN a srans 80 la suta din bani,nu cred ca Tudor poate sa stranga aprox 10000 de euro ...iar daca da normal sa invite pe cine vrea el,eu cred ca ar trebui sa se faca echipa nationala in liniste si de cei care au experienta,in anglia va spun sigur ca capitanul echipei face echipa,nu e sigur ca merge nici campionul national,el raspunte , Marc asa a spus in spania.deci cred ca cei care vor merge voar avea nevoie de bani ;) ...de multi bani.... ;)

Sus

MesajScris: 03 Dec 2010, 13:31 
Neconectat

Adisor,capitanul echipei angliei nu este Mark Downes,ci Steve Gardner ;) ...Mark este co.Managerul echipei,impreuna cu celelalt Mark(Abby),...iar echipa nu este facuta de "capitan"(care are alte atributii...ci de cei 2 manageri.Dar ca sa intelegi cum au rezolvat ei situatia uite aici....Federatia Engleza de pescuit in fruntea careia se afla Dick Clegg(hai ca-l sti si pe asta,ala batran cu fata de alcolist :lol: ) voteaza si alege ,in prima faza,1(unu) dintre cei 2 manageri....dupa care managerul ales face propuneri federatiei pentru cel deal 2-lea manager(si este si normal sa fie asa ca doar el va trebui sa lucreze cu el)pe care federatia trebuie sa-l investeasca cu aceleasi puteri.Manageru 1 are dreptul sa faca 3 propuneri federatiei...iar daca acestea sunt respinse...federatia isi impune omu(dar nu sa ajuns la asa ceva inca).Dupa investirea celor 2 co. manageri ,se intocmeste un Contract Managerial...intre cele 2 parti ;) ...iar de acum echipa managerial isi alege echipa si pe capitanul ei ;) OK,ai inteles.

Sus

MesajScris: 03 Dec 2010, 13:38 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:
lasand gluma la o parte cine trebuie sa mearga sa mearga..nu uita ca EUGEN a srans 80 la suta din bani,nu cred ca Tudor poate sa stranga aprox 10000 de euro ...iar daca da normal sa invite pe cine vrea el,eu cred ca ar trebui sa se faca echipa nationala in liniste si de cei care au experienta,in anglia va spun sigur ca capitanul echipei face echipa,nu e sigur ca merge nici campionul national,el raspunte , Marc asa a spus in spania.deci cred ca cei care vor merge voar avea nevoie de bani ;) ...de multi bani.... ;)

ia te bagi ca musca-n curul calulului , cine te-a intrebat pe tine ceva , sau esti purtatorul de cuvint a cuiva de pe aici care te atita si te baga in fata ca pe un fraier ???? vezi-ti de feeederul tau :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Cum a reusit Eugen sa stinga bani pot si altii sa o faca , sau de unde stii ca banii nu exista si nu sint strinsi deja ?????
Nu mai tot vehicula suma de 10.000 de euro numai ca sa descurajezi partciciparea vreunu-i concurent , nu este nevoia de atita .

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 32  Următorul

Ora este UTC [ DST ]