adi petrisor scrie:
lasand gluma la o parte cine trebuie sa mearga sa mearga..nu uita ca EUGEN a srans 80 la suta din bani,
nu cred ca Tudor poate sa stranga aprox 10000 de euro ...iar daca da normal sa invite pe cine vrea el,eu cred ca ar trebui sa se faca echipa nationala in liniste si de cei care au experienta,in anglia va spun sigur ca capitanul echipei face echipa,nu e sigur ca merge nici campionul national,el raspunte , Marc asa a spus in spania.deci cred ca cei care vor merge voar avea nevoie de bani
...de multi bani....
Singur , probabil ca nu...
dar daca ar fi ajutat? Te tine un pariu?
Vorbeam despre numirea membrilor dupa criterii de performanta , nu pe principiul colegi-unchi-matusi-cumetrii... Despre Benzar , oare l-a numit Bentu capitan pe 3 ani? Cred ca o sa verific si chestia asta...
Iarasi merg baietii destepti si smecheri? Din nou vom auzi diverse scuze la intoarcere... Totusi , daca nu pot confirma vreodata valoarea afara , din diverse motive , n-ar fi stricat sa si-o confirme in interior... Dar... Deci , cum se face echipa?
PS. Pe Tinerete , proaspat divizionar B , cine l-a pus sa stranga bani? Si pentru cine strange el banii? Este o echipa nationala , sau o excursie cu prietenii?
De tine , boule , nu pot sa-mi permit sa mai zic nimic , tu esti legenda deja... antichitate , istorie , te-ai retras in plina glorie...
Dilaule...
Deci? Poate Benzar ar dori sa intervina si sa nu lase sa planeze o umbra ciudata asupra partilor morale... Asteptam sa ne spuna parerea lui. Fara a cita din postarile de anul trecut , cum unii invita pe altii . Rezultatele s-au vazut , a pescuit Tica , fara mai nimica , mai bine decat unii membrii ai team-ului...NO COMMENT , NO OFFENCE ... Si ma tem ca se vor repeta , urmate de scuzele cu tenta financiara , ca pe banii lor(de fapt din sponsorizari) nu dau socoteala nimanui....