Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 08:23

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 32  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 04 Dec 2010, 16:19 
Neconectat

[quote="alintudose"] . Vrei sa exemplific nominal componenta echipei din ultimii 2-3 ani
Da chiar te rog.!!!!!!

Sus

Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 04 Dec 2010, 16:47 
Neconectat
Moderator global

Eugen Baltac merita toate felicitarile pentru tot ce a facut in obtinerea fondurilor .

Sus

MesajScris: 04 Dec 2010, 19:26 
Neconectat
Moderator global

Andrei Ghioghiu scrie:
Eugen Baltac merita toate felicitarile pentru tot ce a facut in obtinerea fondurilor .

Ideea este cum si in folosul cui le-a folosit... ;)

Sus

MesajScris: 04 Dec 2010, 19:29 
Neconectat
Moderator global

ticairlandezu scrie:
alintudose scrie:
. Vrei sa exemplific nominal componenta echipei din ultimii 2-3 ani
Da chiar te rog.!!!!!!

Pai tot ai vreme tu de statistici , verifivca in locul meu si posteaza componenta , divizia in care activau(daca activau in vreuna) , rezultate interne in anul respectiv , ca totul e inghetat la voi... Apoi tragem concluzia daca rezultatele obtinute sunt chiar asa de surprinzatoare , sau erau de asteptat... ;) Ca am ajuns ca-n bancul ala cu ursul si iepurasul ,pana la urma cred ca ne place sa sugem... :oops: :oops: :oops:

Sus

MesajScris: 05 Dec 2010, 18:37 
Neconectat
Moderator global

O metoda de relaxare... sa se faca liniste... ;) Ca se mai uita... punem praful... :mrgreen:

Sus

MesajScris: 06 Dec 2010, 07:22 
Neconectat

alintudose scrie:
Andrei Ghioghiu scrie:

ne-am dus la curve cu banii aia sa stii,si in loc sa cumparam nada vie cu 70 de euro kilogramul ne-am cumparat cate un parfum fiecare si ocheleri de soare....a nu rancu a cumparat un bilet la tombolo ...la tombola ghibiti si prosti care se desfasoara in romania...sunt curios cine castiga ca sunt cam multi pretendenti...
;) ;) ma mir ca nu va ieste frica de Dumnezeu sa spuneti pe ce s-au folosit banii ...asa sa ne ajute Dumnezeu..pe noi sau pe voi..in fuctie de dreptate.

SA VA FIE RUSINE ...eu am incheiat treaba pe aici.

Ultima oară modificat de adi petrisor pe 06 Dec 2010, 08:07, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 06 Dec 2010, 07:58 
Neconectat
Moderator global

Fac pariu ca nu s-au cheltuit banii dampulea :!: :!:

Sus

MesajScris: 06 Dec 2010, 08:35 
Neconectat
Moderator global

alintudose scrie:
Andrei Ghioghiu scrie:

Asta parca a iesit din gura lu Popescu :D
1)Nu e corect ce afirmi despre Eugen. Ce a facut el nu a mai facut nimeni, putea sa o faca altcineva?....poate.....dar nu a facut-o ;)
2)Cat despre alcatuirea lotului e alta problema. Dar exista o persoana care alcatuieste lotul si care ar putea spulbera orice discutie.
3)Oricum eu sunt de parere ca un rezultat cu adevarat notabil cu echipa , primii 10-12, tot nu se va realiza :( , fiindca nu se merge ca o echipa, iar la individual..................e peste puterile noastre in momentul de fata.

Sus

MesajScris: 06 Dec 2010, 11:00 
Neconectat
Moderator global

Probabil ca nu m-am exprimat sufucuent de clar. Nu despre deturnare era vorba , bou de porcusor. Este vorba ca pe de o parte s-au cerut bani prin sponsorizari IN NUMELE ECHIPEI NATIONALE , iar pe de alta parte echipa s-a facut "intre prieteni , pe banii nostri , caci noi i-am strans si nu avem de dat nici o explicatie nimanui , ca nimeni nu ne-a dat bani , participam pe banii nostri..." , acum pricepi?
Laudabila actiunea de atragere a fondurilor , nimic de zis , dar trebuiau sa fie folositi pentru echipa nationala , adica lotul care merita in prisma rezultatelor obtinute sa participe.Atunci jos palaria pentru actiunea lui Eugen. Oare daca pun eu 10.000 euro acum jos , pot face echipa? Ce parere ai despre chestia asta? ;) Sa-l convoc pe Penciu ,pe Doctoru' , mai gasesc vreo 2-3 , ca doara suntem pe banii mei... Crezi ca-i util sa intru in detalii privind componenta "lotului" , sa te intreb ce cautai tu acolo , de unde a aparut Dragos? Mai pot intra si mai adanc in chestiune... dar parca aud explicatiile de genul "campionul invita 2-3 membrii , capitanul mai alege si el 2 , asa se face"...
M-am saturat de lamentarile astea , de prelungirea la nesfarsit a situatiei cand unii cred ca toti ceilalti sunt fraierii lor.Si se poarta ca atare. De fapt , atata cat nu va exista un criteriu de alcatuire a lotului bazat pe competenta si rezultate obtinute , nu pe baliverne , rezultatele vor ramane neschimbate . Vine "echipa" cu coada intre picioare de la "strainii aia , capitalistii dreaq" , care au de toate , nu le lipseste nimic , unde s-au luptat cu prastiile in fata alora , ce aveau mitraliere.Deaia nu au reusit nimic... , locul 28 din 29 este chiar o realizare semnificativa, apoi liniste totala , sa se astearna praful si uitarea peste subiect... La anul , de la inceput. ;) Nu te mai face ca nu intelegi despre ce vorbesc , nu esti chiar atat de prostovan... :lol:
Mai lasa-ma dreaq , inteleg multe , poate accept mare parte din ele , dar nu inseamna ca asa trebuie sa fie.
Boule.Ce parfum ti-ai luat , tampitel? :mrgreen: Ca fardurile ti le-am vazut... :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 06 Dec 2010, 11:05 
Neconectat
Moderator global

Andrei Ghioghiu scrie:
alintudose scrie:
Andrei Ghioghiu scrie:

Asta parca a iesit din gura lu Popescu :D
1)Nu e corect ce afirmi despre Eugen. Ce a facut el nu a mai facut nimeni, putea sa o faca altcineva?....poate.....dar nu a facut-o ;)
2)Cat despre alcatuirea lotului e alta problema. Dar exista o persoana care alcatuieste lotul si care ar putea spulbera orice discutie.3)Oricum eu sunt de parere ca un rezultat cu adevarat notabil cu echipa , primii 10-12, tot nu se va realiza :( , fiindca nu se merge ca o echipa, iar la individual..................e peste puterile noastre in momentul de fata.

1. Corect , perfect de acord.
2. Era si mai demn de lauda daca suma stransa din sponsorizarile respective ajungea la echipa care merita sa se numeasca asa.Atunci Eugen ar fi scris istorie cu actiunea sa. Dar asa.... :( :( :( :( :(

Repet , departe de a gandi ca banii i-au cheltuit pe parfum(poate unul pentru Petrisor , sa poata fi acceptat in jurul lor mai usor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) , probabil exprimarea n-a fost cea mai potrivita , dar acum sper ca am lamurit nuantele.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 32  Următorul

Ora este UTC [ DST ]