Probabil ca nu m-am exprimat sufucuent de clar. Nu despre deturnare era vorba , bou de porcusor. Este vorba ca pe de o parte s-au cerut bani prin sponsorizari IN NUMELE ECHIPEI NATIONALE , iar pe de alta parte echipa s-a facut "intre prieteni , pe banii nostri , caci noi i-am strans si nu avem de dat nici o explicatie nimanui , ca nimeni nu ne-a dat bani , participam pe banii nostri..." , acum pricepi?
Laudabila actiunea de atragere a fondurilor , nimic de zis , dar trebuiau sa fie folositi pentru echipa nationala , adica lotul care merita in prisma rezultatelor obtinute sa participe.Atunci jos palaria pentru actiunea lui Eugen. Oare daca pun eu 10.000 euro acum jos , pot face echipa? Ce parere ai despre chestia asta?
Sa-l convoc pe Penciu ,pe Doctoru' , mai gasesc vreo 2-3 , ca doara suntem pe banii mei... Crezi ca-i util sa intru in detalii privind componenta "lotului" , sa te intreb ce cautai tu acolo , de unde a aparut Dragos? Mai pot intra si mai adanc in chestiune... dar parca aud explicatiile de genul "campionul invita 2-3 membrii , capitanul mai alege si el 2 , asa se face"...
M-am saturat de lamentarile astea , de prelungirea la nesfarsit a situatiei cand unii cred ca toti ceilalti sunt fraierii lor.Si se poarta ca atare. De fapt , atata cat nu va exista un criteriu de alcatuire a lotului bazat pe competenta si rezultate obtinute , nu pe baliverne , rezultatele vor ramane neschimbate . Vine "echipa" cu coada intre picioare de la "strainii aia , capitalistii dreaq" , care au de toate , nu le lipseste nimic , unde s-au luptat cu prastiile in fata alora , ce aveau mitraliere.Deaia nu au reusit nimic... , locul 28 din 29 este chiar o realizare semnificativa, apoi liniste totala , sa se astearna praful si uitarea peste subiect... La anul , de la inceput.
Nu te mai face ca nu intelegi despre ce vorbesc , nu esti chiar atat de prostovan...
Mai lasa-ma dreaq , inteleg multe , poate accept mare parte din ele , dar nu inseamna ca asa trebuie sa fie.
Boule.Ce parfum ti-ai luat , tampitel?
Ca fardurile ti le-am vazut...