Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 10:21

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 32  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 06 Dec 2010, 11:36 
Neconectat

alintudose scrie:
Probabil ca nu m-am exprimat sufucuent de clar. Nu despre deturnare era vorba , bou de porcusor. Este vorba ca pe de o parte s-au cerut bani prin sponsorizari IN NUMELE ECHIPEI NATIONALE , iar pe de alta parte echipa s-a facut "intre prieteni , pe banii nostri , caci noi i-am strans si nu avem de dat nici o explicatie nimanui , ca nimeni nu ne-a dat bani , participam pe banii nostri..." , acum pricepi?
Laudabila actiunea de atragere a fondurilor , nimic de zis , dar trebuiau sa fie folositi pentru echipa nationala , adica lotul care merita in prisma rezultatelor obtinute sa participe.Atunci jos palaria pentru actiunea lui Eugen. Oare daca pun eu 10.000 euro acum jos , pot face echipa? Ce parere ai despre chestia asta? ;) Sa-l convoc pe Penciu ,pe Doctoru' , mai gasesc vreo 2-3 , ca doara suntem pe banii mei... Crezi ca-i util sa intru in detalii privind componenta "lotului" , sa te intreb ce cautai tu acolo , de unde a aparut Dragos? Mai pot intra si mai adanc in chestiune... dar parca aud explicatiile de genul "campionul invita 2-3 membrii , capitanul mai alege si el 2 , asa se face"...
M-am saturat de lamentarile astea , de prelungirea la nesfarsit a situatiei cand unii cred ca toti ceilalti sunt fraierii lor.Si se poarta ca atare. De fapt , atata cat nu va exista un criteriu de alcatuire a lotului bazat pe competenta si rezultate obtinute , nu pe baliverne , rezultatele vor ramane neschimbate . Vine "echipa" cu coada intre picioare de la "strainii aia , capitalistii dreaq" , care au de toate , nu le lipseste nimic , unde s-au luptat cu prastiile in fata alora , ce aveau mitraliere.Deaia nu au reusit nimic... , locul 28 din 29 este chiar o realizare semnificativa, apoi liniste totala , sa se astearna praful si uitarea peste subiect... La anul , de la inceput. ;) Nu te mai face ca nu intelegi despre ce vorbesc , nu esti chiar atat de prostovan... :lol:
Mai lasa-ma dreaq , inteleg multe , poate accept mare parte din ele , dar nu inseamna ca asa trebuie sa fie.
Boule.Ce parfum ti-ai luat , tampitel? :mrgreen: Ca fardurile ti le-am vazut... :lol: :lol: :lol:

boule..nu ma supara ca te fut :twisted:

Sus

Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 06 Dec 2010, 12:14 
Neconectat

adi petrisor scrie:
alintudose scrie:
Probabil ca nu m-am exprimat sufucuent de clar. Nu despre deturnare era vorba , bou de porcusor. Este vorba ca pe de o parte s-au cerut bani prin sponsorizari IN NUMELE ECHIPEI NATIONALE , iar pe de alta parte echipa s-a facut "intre prieteni , pe banii nostri , caci noi i-am strans si nu avem de dat nici o explicatie nimanui , ca nimeni nu ne-a dat bani , participam pe banii nostri..." , acum pricepi?
Laudabila actiunea de atragere a fondurilor , nimic de zis , dar trebuiau sa fie folositi pentru echipa nationala , adica lotul care merita in prisma rezultatelor obtinute sa participe.Atunci jos palaria pentru actiunea lui Eugen. Oare daca pun eu 10.000 euro acum jos , pot face echipa? Ce parere ai despre chestia asta? ;) Sa-l convoc pe Penciu ,pe Doctoru' , mai gasesc vreo 2-3 , ca doara suntem pe banii mei... Crezi ca-i util sa intru in detalii privind componenta "lotului" , sa te intreb ce cautai tu acolo , de unde a aparut Dragos? Mai pot intra si mai adanc in chestiune... dar parca aud explicatiile de genul "campionul invita 2-3 membrii , capitanul mai alege si el 2 , asa se face"...
M-am saturat de lamentarile astea , de prelungirea la nesfarsit a situatiei cand unii cred ca toti ceilalti sunt fraierii lor.Si se poarta ca atare. De fapt , atata cat nu va exista un criteriu de alcatuire a lotului bazat pe competenta si rezultate obtinute , nu pe baliverne , rezultatele vor ramane neschimbate . Vine "echipa" cu coada intre picioare de la "strainii aia , capitalistii dreaq" , care au de toate , nu le lipseste nimic , unde s-au luptat cu prastiile in fata alora , ce aveau mitraliere.Deaia nu au reusit nimic... , locul 28 din 29 este chiar o realizare semnificativa, apoi liniste totala , sa se astearna praful si uitarea peste subiect... La anul , de la inceput. ;) Nu te mai face ca nu intelegi despre ce vorbesc , nu esti chiar atat de prostovan... :lol:
Mai lasa-ma dreaq , inteleg multe , poate accept mare parte din ele , dar nu inseamna ca asa trebuie sa fie.
Boule.Ce parfum ti-ai luat , tampitel? :mrgreen: Ca fardurile ti le-am vazut... :lol: :lol: :lol:

boule..nu ma supara ca te fut :twisted:

Nebunule ai trecut pe invers :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 06 Dec 2010, 13:09 
Neconectat

@alin
credeam ca esti mai destept :!:
componenta lotului cam cum crezi tu ca s-a facut?
chiar crezi ca ca daca pui tu 10000 de euro jos o sa si mergi?...sau sa alcatuiesti tu lotul?...prima data,nu trebuie sa confirmi?...spune-mi macar unul din lot care nu a confirmat cu batul in mana(sau propune tu altul)nu vezi ca nu au avut nici macar o rezerva? de ce crezi?
zici ca s-au facut sponsorizari in numele nostru si selectia s-a facut dupa prietenii...ia verifica...prima data s-a facut echipa si dupa aia s-au cautat sponsorii ,tot de coechipieri
ia intreaba-te de ce a ajuns porcusor in locul lui sabau(nu cumva ca nutzu s-a retras din lipsa bani?)dar pami dar etc,etc
sa inteleg ca eu sau oricare dintre noi trebuie sa faca rost de bani (personali sau sa atraga sponsori) ca sa mearga primii 6 plus capitan ,delegatie etc la mondiale?.......nu cumva asta e treaba agvps?sau fnpsr ? :lol: :lol:
pai daca astia nu se implica atunci: : sa fie sa pui tu 10,000 de euro si sa mearga fericitii calificati in numele romaniei pe banii tai :twisted:
eu inteleg ca Bodocan e CAMPION NATIONAL cinste lui...dar de aici pana sa judeci TU ce s-a facut financiar si cum s-au facut rost de bani cum s-au cheltuit(in mare parte banii energofish.....nu am auzit ca trabucco sa fi dat vreun leut ,eurout,macar vre-o punga de nada sau vreun sfat,echipei nationale) e distanta mare :x :x
imi pare rau ca nu intra benzar sa scrie pe forum....sa explice el cum si cu ce eforturi financiare proprii sau facut deplasarile
poate nu te-ai prins ....eu sunt TOP-MIX....toata echipa o sa-l sustina pe TONI....dar asta nu inseamna sa arunc cu noroi in energofish-benzar,care ei au dus tot DAR TOT GREUL acestor ultime participari ale romaniei la diferite concursuri internationale de pescuit,seniori ,senioare,u22 ....cand trabucco sau alte firme de profil or sa faca macar acelasi efort ,mai vorbim

RESPECTE

FAC O MODIFICRE DE RIGOARE

Dl Moroiu a participat in numele firmei Givadi cu 500 de euro PT DEPLASAREA DIN SPANIA

Ultima oară modificat de bogdanpesc pe 06 Dec 2010, 14:22, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 06 Dec 2010, 13:25 
Neconectat

lasai bogdane ca ei in loc sa puna ca subiect echipa nationala si cum se face anul asta,au inceput prin a da in noi,nu e corect dar ne asumam si acest lucru.lumea e libera sa spuna ce vrea ,asta e.

Sus

MesajScris: 06 Dec 2010, 13:51 
Neconectat
Moderator global

Bogdane , sa le luam pe rand.
1. Banii nu i-a dat Energofish , cu toate ca este firma care sprijina in prezent cel mai mult pescuitul de competitie din RO, iar despre Trabucco , s-au pus si de acolo ceva euroiuti pt acea echipa( a fost un timbru pe tricouri , langa buric... :lol: :lol: :lol: );
2. Problema la noi este de cum se alcatuieste echipa. Asta incercati voi sa ocoliti. Vrei sa intru in detalii despre ce , cum si cat au confirmat membrii ei ?
3.Chestia cu 10.000 euro pe care-i pun jos si fac echipa cu Doctoru' era o analogie , ca sa pricepeti mai bine. :) Vad ca nu se vrea sa se priceapa. Pe acelasi algoritm , cred ca ipotetic vorbind ar trebui sa functioneze...cine strange banii , merge , nu-i asa? Sa nu intelegi gresit , eu nu vreau sa particip , nu denaturati ideea.
4.Nici eu nu inteleg de ce nu posteaza si Benzar cateva considerente , in baza carora se stabileste acel lot. Exista oare niste principii care ar trebui sa fie respectate la stabilirea componentei echipei sau nu , aceasta facandu-se dupa alte criterii...Ar trebui sa faca lumina.

Tu cred ca intelegi toate aceste aspecte , doar ca probabil nu vrei sa le accepti. Oricum , discutiile astea nu au nici o legatura cu Madunice , unde-i cu totul alta treaba si alta discutie.

Intreb si eu , ca nepriceputul... in virtualul lot , de ce crezi tu ca ar avea loc Eugen anul asta? Care-s meritele lui Petrisor? El , toata stima(trebuie sa dai o bere , porcusor , nici popa-n curte nu te lauda asa :mrgreen: ) , merita cu prisosinta sa mearga la feeder , fara dubii , dar ce are asta cu stationarul??? Mai vrei sa mai continuam? Sincer , ar trebui sa se faca odata lumina , sa se rezolve problemele pe fata , cinstit , nu pe la colturi si prin telefon...sau vom pastra in continuare traditia , ramanand cu aceleasi victorii de neegalat... Daca-i vorba de echipa , se stie ca sunt pescari care merita , in urma rezultatelor obtinute anul asta, adica au confirmat.Au demonstrat ca merita.Si este corect sa aiba sansa lor , nu sa le fie furata. Sa fiu rautacios , chiar crezi ca daca nu zice nimeni nimic , colegul tau Toni ar fi macar intrebat daca-si poate sustine participarea??? Las-o dreaq , n-are rost sa mai continuam , suntem o natie care-si merita soarta. De ce simplu si corect cand se poate si altfel? ;)
In rest , sanatosi sa fim. ;)

Sus

MesajScris: 06 Dec 2010, 13:53 
Neconectat

4.Nici eu nu inteleg de ce nu posteaza si Benzar cateva considerente , in baza carora se stabileste acel lot. Exista oare niste principii care ar trebui sa fie respectate la stabilirea componentei echipei sau nu , aceasta facandu-se dupa alte criterii...Ar trebui sa faca lumina

si apropo eu de ce nu as merita sa merg,am fost pe 5? :r

Ultima oară modificat de adi petrisor pe 06 Dec 2010, 14:41, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 06 Dec 2010, 13:59 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:
lasai bogdane ca ei in loc sa puna ca subiect echipa nationala si cum se face anul asta,au inceput prin a da in noi,nu e corect dar ne asumam si acest lucru.lumea e libera sa spuna ce vrea ,asta e.

Nu da nimeni in tine , porcusor dragut ,te simti lezat cu ceva???
Ideea este ca asta vrem , sa se stabileasca modul de formare a echipei nationale. Pe criterii corecte . Atata tot , sa aiba sansa lor cei care merita si si-au castigat dreptul sa le fie oferita aceasta sansa. Ca de cativa ani m-am saturat de povestile astea cu lipsa finantarii... De ce nu se face un buget REALIST , apoi se intreaba public , aici pe forum , daca cei care merita sa participe pot sa-l sustina. Subliniez , REALIST...
Acolo unde este loc de interpretari , va fi ca-n Constitutie , unde art.w) anuleaza celelalte articole...
Da' tie tot ti-as trage una mica peste spinare , preventiv , Mutulica de Arad ce esti!!! :lol:

Sus

MesajScris: 06 Dec 2010, 14:04 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:
4.Nici eu nu inteleg de ce nu posteaza si Benzar cateva considerente , in baza carora se stabileste acel lot. Exista oare niste principii care ar trebui sa fie respectate la stabilirea componentei echipei sau nu , aceasta facandu-se dupa alte criterii...Ar trebui sa faca lumina

pentru ca vine surpriza...acusica..acusica..putintica rabdare. ;)

si apropo eu de ce nu as merita sa merg,am fost pe 5? :roll:

Dar tu n-ai oglinda??? :idea: :shock: :shock: Nu acum , puiutule , anul trecut n-aveai ce cauta acolo... Dar meri in pu ii mei , m-am saturat. Din partea mea , mearga cine vreti voi , insa circul de anul trecut(campionul alege 2-3 coechipieri , capitanul alege restul...) , nu crezi ca suna a impotenta si a lipsa de argumente? Anul asta nu mai functioneaza criteriul ala? Anul viitor va fi altfel?
Nu spun decat ca este cazul sa se stabileasca dreaq niste reguli , care macar de anul asta incepand , sa fie clare si RESPECTATE de toata lumea , indiferent de interesele fiecaruia... Atat deocamdata , legatura dupa pauza. :twisted:

Sus

MesajScris: 06 Dec 2010, 14:09 
Neconectat

FOARTE CORECT SI AI DREPTATE REFERITOR LA STABILIREA LOTULUI NATIONAL,DE LA SEDINTA SA SE TRASEZE NISTE REGULI CLARE SI CU ASTA BASTA,ASA TREBUIA PUSA PROBLEMA DIN START.NU CU ACUZE ALTELE PE DREPT ALTELE PE NEDREPT SI TU STII CA EU SUNT SINCER SI CORECT.PERFECT DE ACORD.

Sus

MesajScris: 06 Dec 2010, 14:56 
Neconectat
Moderator global

Bogdane aici ai dat cu stingul in dreptul :( :( :( :( :( :(

Sa ne intelegem foarte clar : INTAI s-a facut echipa , pe afinitati si pretenii , si dupa aceea au aparut BANII pentru lot . Daca era invers alta era situatia , si anume din banii strinsi se puteau acoperii cheltuielile celor CARE AVEAU DREPTUL SA MEARGA si nu dispuneau de bani , respectiv Nutzu . Dar ei au facut ,cum vad ca vreau sa faca an de an : ii suna pe toti cei CARE AU DREPTUL SA MEARGA , ii sperie cu sume exorbitante care l-ar avea de platit , pina acestia renunta si se retrag , apoi incropesc ei o echipa iar pe preteni si verisori , inviatati speciali , si hop , apar iar banii din sponsorizari :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Intrebare : din banii stinsi de ce nu l-au ajutat si pe Nutzu sa mearga ????????????????? pentru ca s-au strins , din auzite , peste 4.000 euro ?????????

Era de laudat initiativa lui Eugen daca ar fii zis : am strins 4.000 euro , ia sa vedem cine ARE DREPTUL SA PARTICIPE si nu are bani ??????? Atunci as fii zis JOS COLOPU !!!!!!!!!!!!!!!!!! .....dar ei au tinut sponsorizarile secrete pina s-a retras cine era de retras si dupa ce s-au vazut cu echipa formata au scos malaiu. Nu l-a mai intrebat NIMENI pe Nutzu , dupa ce s-au strins bani , daca mai vrea sa mearga acuma in conditiile in care exista sponsorizare , chiar daca nu are suficienti bani !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa nu mai vorbesc ca Irlandezul a concurat pe banii lui si normal era sa concureze pe banii alocati pentru Benzar !!!!!!!!!! Asta este alta bila neagra care nu a spus-o nimeni!!!!!!!!!!

CONCLUZIA ESTE CLARA : ACEEASI OAMENI , AN DE AN , II SPERIE PE CEI CARE AU DREPTUL SA MEARGA CU SUME EXORBITANTE PENTRU PARTICIPARE (VEHICULATE DE PESTISOR CARE ESTE INTOXICATORUL SEF SI-L BAGA IN FATA ) PINA ACESTIA SE RETRAG , SI DUPA ACEEA FORMEAZA ECHIPA DUPA BUNUL PLAC SI CAUTA SPONSORIZARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS.Benzar este in Delta , va da lamuriri probabil dupa ce se va intoarce , nu are internet acolo.

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 32  Următorul

Ora este UTC [ DST ]