Bogdane , sa le luam pe rand.
1. Banii nu i-a dat Energofish , cu toate ca este firma care sprijina in prezent cel mai mult pescuitul de competitie din RO, iar despre Trabucco , s-au pus si de acolo ceva euroiuti pt acea echipa( a fost un timbru pe tricouri , langa buric...
);
2. Problema la noi este de cum se alcatuieste echipa. Asta incercati voi sa ocoliti. Vrei sa intru in detalii despre ce , cum si cat au confirmat membrii ei ?
3.Chestia cu 10.000 euro pe care-i pun jos si fac echipa cu Doctoru' era o analogie , ca sa pricepeti mai bine.
Vad ca nu se vrea sa se priceapa. Pe acelasi algoritm , cred ca ipotetic vorbind ar trebui sa functioneze...cine strange banii , merge , nu-i asa? Sa nu intelegi gresit , eu nu vreau sa particip , nu denaturati ideea.
4.Nici eu nu inteleg de ce nu posteaza si Benzar cateva considerente , in baza carora se stabileste acel lot. Exista oare niste principii care ar trebui sa fie respectate la stabilirea componentei echipei sau nu , aceasta facandu-se dupa alte criterii...Ar trebui sa faca lumina.Tu cred ca intelegi toate aceste aspecte , doar ca probabil nu vrei sa le accepti. Oricum , discutiile astea nu au nici o legatura cu Madunice , unde-i cu totul alta treaba si alta discutie.
Intreb si eu , ca nepriceputul... in virtualul lot , de ce crezi tu ca ar avea loc Eugen anul asta? Care-s meritele lui Petrisor? El , toata stima(trebuie sa dai o bere , porcusor , nici popa-n curte nu te lauda asa
) , merita cu prisosinta sa mearga la feeder , fara dubii , dar ce are asta cu stationarul??? Mai vrei sa mai continuam? Sincer , ar trebui sa se faca odata lumina , sa se rezolve problemele pe fata , cinstit , nu pe la colturi si prin telefon...sau vom pastra in continuare traditia , ramanand cu aceleasi victorii de neegalat... Daca-i vorba de echipa , se stie ca sunt pescari care merita , in urma rezultatelor obtinute anul asta, adica au confirmat.Au demonstrat ca merita.Si este corect sa aiba sansa lor , nu sa le fie furata. Sa fiu rautacios , chiar crezi ca daca nu zice nimeni nimic , colegul tau Toni ar fi macar intrebat daca-si poate sustine participarea??? Las-o dreaq , n-are rost sa mai continuam , suntem o natie care-si merita soarta. De ce simplu si corect cand se poate si altfel?
In rest , sanatosi sa fim.