Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 03:29

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: ar putea interesa pe cineva ideea asta?
MesajScris: 07 Dec 2010, 17:31 
Neconectat

Salut,

Am o idee care ma incearca de cativa ani..as fi vrut s-o pun in aplicare anul asta dar nu stiu daca asa ceva ar putea atrage ceva...amatori. Scriu aci ca sa-mi dati si voi o parere....

In toata perioada mea de elev am avut un dascal aparte. Se numea Ilie Chivu si avea trei mari pasiuni: geografia, pescuitul si sahul. Pe toate trei le iubea si le practica la maxim. Din prima si-a facut si profesia care l-a facut celebru pe plan local pentru excelenta didactica dar si pentru integritate morala.

M-am gandit ca in memoria lui sa organizez pe banii mei ( deci fara taxa de participare) un concurs pentru copii de 10-14 ani. Pana aici nimic extraordinar. Ceea ce este mai neobisnuit este faptul ca as vrea ca acest concurs sa aiba trei discipline..un fel de triatlon: geografie-pescuit-sah.

Am si ceva idei cu privire la organizare, evaluare si punctaj... si cam cum s-ar putea calcula un clasament...

Intrebarea este: ar putea un astfel de concurs interesa pe cineva?...fara taxa de participare..si sa zicem cu un fond de premiere de 1000 de euro (in bani sau obiecte..cel mai probabil in bani)...toate cheltuielile celelalte fiind acoperite de organizatori (balta, arbitraj, organizare probe indoor, eventual transport la balta ..etc).

Ce parere aveti? :? :?

Sus

Subiectul mesajului: Re: ar putea interesa pe cineva ideea asta?
MesajScris: 07 Dec 2010, 17:41 
Neconectat

exista si la mine aici ceva asemanator,,cupa satului"organizata de primarie...pescuit 3 ore,sah in sistem eliminatoriu si table idem.....copiii si femeile intra moca ,(dar daca intra pe locurile premiate iau lovelele) iar seniorii platesc taxa
se fac si premieri pe disciplina si pe general( si o gramada de braile :twisted: )

Sus

MesajScris: 08 Dec 2010, 12:36 
Neconectat

Dupa parerea mea e o idee superba.

Sus

MesajScris: 08 Dec 2010, 13:17 
Neconectat

truia...ideea este buna . eu cred ca vor fi mai multe sanse la inscriere daca nu se vor castiga decat diplome iar cu banii de premiere vei face un gratar [ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ]sau ceva acolo prin care sa se simta toti bine .
un viitor participant ar trebui sa gandeasca aprox asa....merg sa ma simt bine indiferent de clasament . daca te gandesti bine tu nu urmaresti sa organizezi o intrecere cu gladiatori ci doar sa elogiezi un om si atunci intrecerea va fi pt oameni obisnuiti nu pt spartani.

Sus

MesajScris: 08 Dec 2010, 13:29 
Neconectat

Truia a scris
Citat:
Intrebarea este: ar putea un astfel de concurs interesa pe cineva?.

Cred ca da. Cred ca ar putea trimite si asociatia noastra cativa copii interesati si cred ca ar fi ceva frumos. Iti doresc succes si daca iti vei pune ideea in practica, da-ne un semn aici pe forum!

Sus

MesajScris: 08 Dec 2010, 13:34 
Neconectat

Ideea este foarte buna si speram ca o sa fie pusa si in aplicare dar problema este limita de varsta ... de ce maxim 14 ani ? :D :D

Marius Osan.

Sus

MesajScris: 08 Dec 2010, 16:51 
Neconectat

De ce copii pana la 14 ani?..pai pentru ca nu prea exista prea mare lucru (in afara de campionatul national) pentru ei... si, hai sa fim sinceri, campionatul national ptr copii e mai mult figuratie..mai tot timpul sunt mai putini concurenti decat locuri calificabile deci concursul se reduce de cele mai multe ori la o bauta tovaraseasca impreuna cu parintii!

De ce cu premii in bani... din doua motive:
- de cele mai multe ori copilasii astia n-au nici o motivatie ... (in afara de ambitia parintilor insotitori!!)... si 3-4 sute de euro ptr un copil de varsta asta ar fi o suma frumusica... ar putea sa-si implineasca vreo dorinta prin forte proprii!

- si apoi..ia sa zicem ca facem concursul la Severin...crezi c-ar veni cineva din Cluj (asta ca sa nu zic Botosani!) cu copilul pana aci daca n-ar fi, macar teoretic, posibilitatea unui castig cat de cat?..N'as prea crede!!!..ca sa-mi dati dreptate e suficient sa monitorizati numarul de participanti la categoria asta de varsta la diferitele etape ale campionatului national!!

Una peste alta e un efort pe care as vrea sa-l fac...mai trebuie doar sa gasesc suportul neaparat necesar din partea unor institutii locale... si m-as referi in primul rand la: Colegiul National Traian, Primaria Municipiului, Scoala Sportiva municipala, una din amenajarile piscicole de prin zona etc. Daca gasim si ceva sponsori ar fi bine..cu atat mai bine ptr copii..daca nu..ne descurcam oricum!

Amanuntele astea cred ca pot fi reglate..mai ramane doar sa convinngem copiii..si mai ales ca respectivii copii sa-si convinga parintii!!! :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 08 Dec 2010, 17:49 
Neconectat

In primul rind trebuie convinsi parintii sa vina cu copiii
trebuie sa planificati in asa fel incit sa nu se suprapuna cu alte competitii si concursul sa se desfasoare intr-o singura zi (pt. a se elimina cheltuielile de cazare)
am o fetita de 11 ani (Viviana) care 100% si-ar dori sa participe la o asemenea competitie !

ps.
unde s-ar desfasura concursul (jud. loc.) ?

http://www.pescarulbihorean.ro/
https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

Sus

MesajScris: 08 Dec 2010, 19:43 
Neconectat

felicitari,dle TRUIA.
Oricine si orice ar spune ideea e marinimoasa,sper sa o puteti duce la bun sfarsit! Asta pt binele pescuitului SPORTIV din Romania si pt cultura respectului fata de mediu ce imperios se pune la noi! Sa aveti putere de finalizare si sanatate ! Inca odata SUPERB!

Sus

MesajScris: 08 Dec 2010, 19:59 
Neconectat

Bravo TRUIA !

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC [ DST ]