Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 12:35

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 32  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 07 Dec 2010, 20:57 
Neconectat

Tica... F.R.F e ceea ce cred eu??? ... adica Federatia Romana de "Failure" ????

Sus

Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 08 Dec 2010, 00:44 
Neconectat

Nutzu-le,asa se pare :lol: :lol: ...dar sa-ti mai spun un lucru...sa nu-ti para rau ca nu ai fost invitat(pe final),la mondialele, anul trecut ;) ...din punctul meu de vedere generatiile anterioare de pescari, au exersat pe propia-i piele,si mai ales, pe bani proprii ;) ...ceea ce numesc eu "masochism-ul pescuitului romanesc".Nu au si nu au avut nici o data ,nimic in comun cu, performanta pe plan mondial, profesionalismul si spiritul de echipa, cu tot ce deriva din astea,preferand (desigur incostient) sa-si 'sacrifice' numele pe altarul a sa zise-i performante.

Sus

MesajScris: 08 Dec 2010, 10:27 
Neconectat
Moderator global

ticairlandezu scrie:
:o :o :o Nationala, de care vorbesti tu, nu-i in stare sa i-o "traga ,la nimeni...iar rezultatele vorbesc de la sine...sau vrei sa-ti pun un link cu F.R.F.... :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Jack , vorbeam de echipa nationala versus echipe de club... acum pricepi? Adica lotul RO n-are nimic de-a face cu ... clubul... sau cluburile...lui Becali... :mrgreen:

Sus

MesajScris: 08 Dec 2010, 10:29 
Neconectat
Moderator global

ticairlandezu scrie:
Nutzu-le,asa se pare :lol: :lol: ...dar sa-ti mai spun un lucru...sa nu-ti para rau ca nu ai fost invitat(pe final),la mondialele, anul trecut ;) ...din punctul meu de vedere generatiile anterioare de pescari, au exersat pe propia-i piele,si mai ales, pe bani proprii ;) ...ceea ce numesc eu "masochism-ul pescuitului romanesc".Nu au si nu au avut nici o data ,nimic in comun cu, performanta pe plan mondial, profesionalismul si spiritul de echipa, cu tot ce deriva din astea,preferand (desigur incostient) sa-si 'sacrifice' numele pe altarul a sa zise-i performante.

Despre asta vorbesc , nu trebuia sa fie invitat. Era dreptul sau sa fie acolo. La urma-urmei , cine si in ce calitate face "invitatiile " alea??? De cand si mai ales , PANA CAND ???!!!

Sus

MesajScris: 08 Dec 2010, 15:10 
Neconectat
Moderator global

Intr-adevar se simtea nevoia unei moderari :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pentru ca s-a sarit calul .............
Ceea ce ai scris tu nu avea nici in clin nici in maneca cu echipa nationala ci cu mine , ceea ce am scris eu la fel ....asa ca ne-am moderat pe amandoi .
Fiecare a vazut parea celuilalt despre el si cred ca este deajuns ;) ;) ;) ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 08 Dec 2010, 15:10 
Neconectat

Cred ca ultimele trei mesaje ar trebui sterse, macar de dragul colegialitatii daca nu a prieteniei!! Va rog mult!!!

Trecand peste toate, parerea mea este ca toata treaba cu lotul ar trebui sa stea cam asa:

Primii trei din F. Individuala sa fie convocati obligatoriu, capitanul alegand inca doi sau trei insi, care crede el ca se potrivesc pistei pe care este mondialul. Tot capitanul sa accepte faptul ca pentru convocarile facute, daca nu sunt rezultate, sa isi ia p. in cur neconditionat si fara drept de replica!!!! Obligatoriu, inca trei insi alesi de capitani ca fiind oameni de spate si respectiv runneri in timpul antrenamentelor pt diferite necesitati.

Daca aceste aspecte nu sunt indeplinite, lotul sa nu plece niciunde!!!! Decat carpeli cu prieteni mai bine nu mai futeti banii aiurea si stati acasa!

Sus

MesajScris: 08 Dec 2010, 15:20 
Neconectat
Moderator global

Sa rezolvat inaite sa vad postarea ;) ;) ;) ;)
O lamurire importanta :

Din discutiile pe care le-am avut cu Benzar i-am spus ca EU , TUDOSE si MICUTU , vom fii ORICUM in Italia , toata saptamana , PE BANII NOSTRII , ca sa-l ajutam pa Bodocan , si daca are nevoie de ajutorul nostru , IN ORICE PRIVINTA , sa conteze pe el.
Am incercat sa reproduc textual ce i-am spus lui Benzar si poate sa confirme acest lucru.
NU NE-AM AUTOINVITAT IN ECHIPA !!!!!!!!!!!!!!!!!
Echipa pe care o vedem noi ca cea mai capabila este cea spusa de Tudose :
Bodocan , Pami , Toni , Szolty si Benzar , dar asta este doar o varianta propusa . Daca Benzar va dorii pe altcineva ii vom respecta alegerea ;)

Sus

MesajScris: 08 Dec 2010, 16:17 
Neconectat
Moderator global

Mesajul nu avea nici o legatura cu echipa nationala , ci cu un atac la persona mea , care vad ca a devenit foarte incomoda . Daca vad ca nu intelegi chestia asta scri-o in alta parte ;) ;)

Sus

MesajScris: 08 Dec 2010, 16:36 
Neconectat

deci sa inteleg ca nu mai am voi sa scriu pe aicia....observ ca tot ce am scris....inclusiv si ce i-am scris si lui Nutu....a fost sters....si chiar nu am adus cuvinte jicnitoare cum ai facut-o tu

Sus

MesajScris: 08 Dec 2010, 16:41 
Neconectat

adi suciu scrie:
Mesajul nu avea nici o legatura cu echipa nationala , ci cu un atac la persona mea , care vad ca a devenit foarte incomoda . Daca vad ca nu intelegi chestia asta scri-o in alta parte ;) ;)

Mesajul chiar are o legatura cu echipa nationala...pe care tu tot o ataci........si nu inteleg ce te supara....ii doar un drept la replica la ce ai scris tu despre echipa....pe care tu vad ca il ingradesti...prin stergerea postarilor mele...chiar si aia cu Nutu

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 32  Următorul

Ora este UTC [ DST ]