Tibi draghe , maret divizionar B participant la diverse plimbari externe (nu pot spune ale echipei nationale...) lumineaza-ma si pe mine? Ce te recomanda , dupa parerea ta sa fi membru al echipei? In afara de parerea ta personala , caci rezultatele tale vorbesc singure in ultimii ani... Sau , sa fiu mai exact , a fost capitan si campion candva si Dobrin... in trecut...dupa care au aparut Hagi , Chivu , etc...pricepi oare?
Am revazut poza "de grup" cu "echipa " din Spania si nu pot sa nu remarc o multitudine de componenti cu rezultate remarcabile in sezonul respectiv , nu intru in detalii.
Nu cred ca aveai ce cauta nici anul trecut , cum nu cred ca ai ce face nici anul asta... decat sa aduci o traista de scuze... Daca tot vorbim, de regulamente , de respectarea unor reguli , crezi , cu tot respectul cuvenit , ca anul acesta trebuia sa fi primit in finala? Sau in fata legii toti sunt egali , dar unii sunt mai egali decat altii... Poate ar fi bine sa faci o analiza atenta si sa-ti dai seama ca vremea pilelor , gudurelilor si milogirilor a cam trecut... Poate o sa-ti dai seama ca ce spunem noi aici , cu toate ca este in contradictie flagranta cu interesele tale personale si nu numai ale tale , este o pledoarie pentru punerea bazelor unei echipe nationale.Pe criterii de competenta.Clar stabilite si in special respectate , indiferent de interese. Pricepi? Altfel veti fi in continuare ca si coaiele , participati dar nu va bagati... Despre Benzar si Suciu , ai dat iar cu sula-n gard...i-a spus lui Benzar ca noi oricum vom fi acolo si poate conta pe sprijinul nostru.Probabil ca nu este nevoie de noi , asa ca nu stiu daca este cazul sa va asteptati la vreun ajutor.Pe de o parte plangeti ca nu aveti oameni in spate , pe de alta celor care se ofera voluntari , le bagati ceva-n cur... Sper sa participe cei care merita , nu cei care se "orienteaza" mai bine si au buzele mai moi...
Totusi , ca l-am vazut lecturand pe aici , Benzar nu are nici un punct de vedere??? :!: