Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 12:26

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 32  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 08 Dec 2010, 17:37 
Neconectat
Moderator global

Eu am atacat modul in care s-a format echipa si nu pe tine personal . ;) ;) ;) ;) Dar vad ca te-ai simtit cu musca pe cacilua , si intradevar nu aveai ce cauta in echipa , rezultatele din toti anii care ai participat confirmind acest lucru.
Tigania era prea mare si din partea ta si din partea mea asa ca am hotarit (administratorii) sa stergem tot.
Legat de scris pe aici , nu-i o paguba mare ca nu mai scrii , pentru ca oricum nu te omori cu scrisul decit cind ai ca scop sa-ti aperi interesele , si sa influentezi anumite lucruri care iti convin tie.

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 08 Dec 2010, 20:12 
Neconectat
Moderator global

Tibi draghe , maret divizionar B participant la diverse plimbari externe (nu pot spune ale echipei nationale...) lumineaza-ma si pe mine? Ce te recomanda , dupa parerea ta sa fi membru al echipei? In afara de parerea ta personala , caci rezultatele tale vorbesc singure in ultimii ani... Sau , sa fiu mai exact , a fost capitan si campion candva si Dobrin... in trecut...dupa care au aparut Hagi , Chivu , etc...pricepi oare?
Am revazut poza "de grup" cu "echipa " din Spania si nu pot sa nu remarc o multitudine de componenti cu rezultate remarcabile in sezonul respectiv , nu intru in detalii.
Nu cred ca aveai ce cauta nici anul trecut , cum nu cred ca ai ce face nici anul asta... decat sa aduci o traista de scuze... Daca tot vorbim, de regulamente , de respectarea unor reguli , crezi , cu tot respectul cuvenit , ca anul acesta trebuia sa fi primit in finala? Sau in fata legii toti sunt egali , dar unii sunt mai egali decat altii... Poate ar fi bine sa faci o analiza atenta si sa-ti dai seama ca vremea pilelor , gudurelilor si milogirilor a cam trecut... Poate o sa-ti dai seama ca ce spunem noi aici , cu toate ca este in contradictie flagranta cu interesele tale personale si nu numai ale tale , este o pledoarie pentru punerea bazelor unei echipe nationale.Pe criterii de competenta.Clar stabilite si in special respectate , indiferent de interese. Pricepi? Altfel veti fi in continuare ca si coaiele , participati dar nu va bagati... Despre Benzar si Suciu , ai dat iar cu sula-n gard...i-a spus lui Benzar ca noi oricum vom fi acolo si poate conta pe sprijinul nostru.Probabil ca nu este nevoie de noi , asa ca nu stiu daca este cazul sa va asteptati la vreun ajutor.Pe de o parte plangeti ca nu aveti oameni in spate , pe de alta celor care se ofera voluntari , le bagati ceva-n cur... Sper sa participe cei care merita , nu cei care se "orienteaza" mai bine si au buzele mai moi...
Totusi , ca l-am vazut lecturand pe aici , Benzar nu are nici un punct de vedere??? :!: :!: :?: :?:

Sus

MesajScris: 08 Dec 2010, 20:28 
Neconectat

alintudose scrie:
.....Pe de o parte plangeti ca nu aveti oameni in spate , pe de alta celor care se ofera voluntari , le bagati ceva-n cur...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Citesc si eu ca orice pescar care navigheaza pe forum si, desi nu-mi dau cu parerea referitor la subiect, nu pot sa nu remarc exprimarea plastica absolut exceptionala a lui Tudose care, indiferent de continut sau ideile sustinute, ma face sa ma cutremur de ras...ba chiar as zice, cu riscul de a fi considerat vulgar, sa ma cac pe mine de ras!!

Aline draga.... ce te faci insa daca in contextul citatului de mai sus si, in ipoteza existentei unei minoritati homosexuale printre pescarii de stationar, te vei trezi cu toti acestia pe post de voluntari in Italia!!!???... caci daca aud aia ca li se va baga ceva in cur cu greu vor reziata tentatiei!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 08 Dec 2010, 20:37 
Neconectat
Moderator global

Asta este , ce sa-i faci ? Pescuitul este un hobby care cere sacrificii... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 08 Dec 2010, 21:01 
Neconectat

Ba,da luatiii dreaq ,'lu asta ..butonu cu "delete"...ca-mi tot sterge sursa de inpiratie!!!!
Tibi,te rog mai pune o data.

Sus

MesajScris: 08 Dec 2010, 21:56 
Neconectat

Eu nu stiu ce mi-a scris Tibi de aceea il rog sa imi trimita pe PM...

Sus

MesajScris: 09 Dec 2010, 00:44 
Neconectat

No comment...
http://blog.fotografdenunta.ro/2010/04/10/

Sus

MesajScris: 09 Dec 2010, 07:33 
Neconectat

Totusi , ca l-am vazut lecturand pe aici , Benzar nu are nici un punct de vedere???

ba da va avea......dar faptic nu scriptic... ;)

Sus

MesajScris: 09 Dec 2010, 07:51 
Neconectat

am auzit ca suciu a dat din nou in mine ieri...fara sa mai scriu nimic aici si cand am facuto nu am jicnit pe nimeni...Adi vreau sa-mi raspunzi sincer la o intrebare...DE CE SUSTII ASA VEHEMENT CA EU NU MERITAM SA MERG LA MONDIALE ANUL TRECUT?

Sus

MesajScris: 09 Dec 2010, 09:52 
Neconectat
Moderator global

Pot sa ti-o trag eu primul , cat mai esti virgin ???
Raspuns : pentru ca nu vad ce ar avea de mers la mondiale , europene , jocurile africii , etc un divizionar B. Ce-i asa de greu de priceput? Adica nu meritai , te-ai dus cu pile , ai ocupat locul unuia care a demonstrat in sezonul respectiv ca merita sa fie acolo si n-a mai incaput de cei mai merituosi divizionari B... daca tot nu pricepi , o sa-ti scriu in moldoveneste... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Acum , sa te intreb si eu ceva :
De ce dreaq crezi tu ca meritai sa mergi acolo? Pe ce criterii? ;) :) ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 32  Următorul

Ora este UTC [ DST ]