@Petrisor
1.Nu-ti mai etala rezultatele ca nu imprezionezi pe nimeni ....da-le la ziar
2.Eu ma refeream la rezultatele lui Rancu la Mondiale
3.Nu am fost de acord cu participarea ta la modiale pentru ca nu am agreeat MODUL in care s-a facut echipa , nu s-au respectat criteriile de selectie din anul respectiv si ai ajuns acolo prin "tragere de sfori" ...Lamurit ?????????
4. Baltac scrie ...tu apari si aprobi , Rancu scrie ...tu apari si aprobi ....si atunci daca te fac lingau te superi
Mai mult de atit nu poti ?????
Si acum pentru amandoi :
1.In fiecare an inainte de sedinta se competitii cine erau agitati : Rancu cu Petrisor si nimeni altcineva , toti asteptau rezultatele locatiilor finalelor indiferent care vor fii acestea , numai astia doi roseau telefoanele sa incerece sa le puna unde vor ei . Dupa ce au vazut finala pusa la Slatina , m-au sunat amandoi de zeci de ori sa ma convinga si pe mine sa o mutam de acolo ca nu e bine ...stiau ei ceva
ca se apropie B-ul
. Cind s-a stabilit finala pe echipe la Virsolt acu vreo trei ani , m-au sunat sa o mutam pe Medgidia ca nu e bine pe Virsolt , ca sa aflu dupa aia ca Rancu i-a promis ca la finala pe echipe o duce pe nevasta-sa pe litoral , si ca sa-si poata tine promisiunea toata tara trebuia sa mearga unde ii convenea lui Rancu .
2.An de an Rancu nici nu concepea sa nu mearga la mondiale si daca avea dreptul si daca nu , pentru ca a avut buzele groase ( sa ma exprim mai frumos ..
) si pentru Varghici si acum pentru Benzar. Reusea asta dupa ce-l punea pe Petrisor sa-i sperie pe cei care aveau dreptul sa mearga cu sume exorbitante pina se retrageau si avea el loc. Si pe mine m-a sunat la CM din Olanda , unde era prea departe pentru el si nu a avut chef sa mearga si mi-a spus ca ma costa 1600 euro sa merg eu.
3.La CM din Spania se stia ca pista este plina de crap (peste detestat in Romania tot la intoxicarile lui Rancu si Petrisor ) si ca atare s-a ales o echipa dintre cei mai buni pescari de crap din tara
..atica tocmai pe cei care detesta acest peste si nu stiu sa-l prinda . De ce s-au ales acestia ???? simplu , pentru ca nu se tine cont de nimic in alcatuirea lotului ci doar de sfori trase si nepotisme , lingeri in cur etc........ asta daca tot m-ai intrebat de ce nu aveai loc in lot
Eugen este un naiv daca crede ca el a fost chemat acolo pentru performante ca pescar
..... se va convinge in timp cu cine are de a face dar va fii tirziu . Daca locul lui Rancu era luat de Eugen , nu ati fi vrut sa auziti spurcaciunile lui rancu la adresa lui , pina reusea sa-l elimine....
Eugen a fost chemat pentru ca a facut rost de bani si le-a asigurat organizarea , eliminind multe din sarcinile ce le reveneau putorilor astorlati , era pentru ei omul ideal
Sincer imi pare rau de el ca este folosit si nu-si da seama .....
Totul a fost bine si frumos pina cind cineva a incercat sa schimbe regulile impuse de cei doi , atunci au explodat
pina acum nu l-ati vazut pe Rancu pe aici , si nici nu il ve-ti vedea pina cind nu i-s afectate interesele , nu se demite el sa raspunda la vre-un pescar care intreaba ceva
dar daca ii deranjezi interesele , hop, apare .....
Si-a vazut amenintat locul in echipa si striga ca din gura de sarpe ....... Spune-tii ca e in lot si nu mai scrie nimic un an
Prin tot ce s-a scis aici nu s-a vrut altceva decit formarea unui lor pe criterii de performanta ale momentului si nu pe amintiri din copilarie , ne-am oferit ajutorul lui Benzar pentru orice are nevoie acolo , cu conditia sa fie o echipa aleasa pe meri , ajutor oferit fara a cere nimic in schimb , vom merge oricum acolo , pe banii nostri , sa-l ajutam pe Bodocan , dar nu sintem de acord sa stam in spatele acelorari looseri an de an
Cine a vrut sa priceapa ceva a priceput , si sa stiti ca nu sint putini cei care ne dau dreptate dar nu au curajul sa o spuna public , si cine nu vrea sa priceapa nu va pricepe in veci
Astia sint paria pescuitului romanesc si dupa regulile lor se joaca ...din pacate . Parte proasta ca se vad si rezultatele