Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 12:24

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 32  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 09 Dec 2010, 10:27 
Neconectat

alintudose scrie:
Pot sa ti-o trag eu primul , cat mai esti virgin ???
Raspuns : pentru ca nu vad ce ar avea de mers la mondiale , europene , jocurile africii , etc un divizionar B. Ce-i asa de greu de priceput? Adica nu meritai , te-ai dus cu pile , ai ocupat locul unuia care a demonstrat in sezonul respectiv ca merita sa fie acolo si n-a mai incaput de cei mai merituosi divizionari B... daca tot nu pricepi , o sa-ti scriu in moldoveneste... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Acum , sa te intreb si eu ceva :
De ce dreaq crezi tu ca meritai sa mergi acolo? Pe ce criterii? ;) :) ;)

aha ..deci ne rezumam la un singur concurs?daca e asa avetiu dreptate daca nu ....sory..deci inter milano daca nu castica campionatul chivu nu mai are ce cauta la lot....

Sus

Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 09 Dec 2010, 10:38 
Neconectat

Dar vad ca te-ai simtit cu musca pe cacilua , si intradevar nu aveai ce cauta in echipa , rezultatele din toti anii care ai participat confirmind acest lucru.

mai Suciu draga...1995 – juniori,locul 3 la finala de la oradea

1996 – locul 5 la finala de juniori +participarea la campionatul mondial de juniori din croatia,varajdin.loc 72

1997 – locul 6 in finala nationala,+participarea la campionatul mondial de juniori,gand,,belgia

locul 55 mondial

1998 – primul an la senori ,castigator a interjudetului,ocuparea locului 6 la finala individual de la calarasi,

1999 – pauza..bac ..ad la fac…

2000 – castigator a interjudeteanului de seniori desfasurat la orsova,

ocuparea locului 8 la finala indiiduala,

campion national cu ekipa in calitate de capitan

castigator a cupei campionilor de la mamaia,2001…2002…2003 vicecmpion national cu ekipa aradului,

2004 – campion national cu eckipa aradului la giurgiu

2006 – locul 11 la finala pe tara ,locul 2 echipe

2007 – capitanul echipei pe care am si infiintat-o ,trabucco romania(pe care tu ai injurato non stop).locul 3 la finala pe tara cu ekipa trabucco,locul 10 la cupa sensas.

2008 – cupa trabucco locul 8 ,finala a locul 9,locul 5 cupa olimpus.campion national cu ekipa sensas omania.

2009 – locul 1 cupa oloimpus ,locul 19 cu ekipa sensas la campionatul mondial de la madunice,locul 1 cupa profi mix, 2 locuri de 1 la concursurile de feeder desfasurate la individual,locul 2 la concursul de feeder pe eckipe

locul 10 la cupa trabucco,
2010-campion national la feeder
vicecampion national cu echipa sensas

urmezi tu......sa vedem daca ai macar dreptul sa ma judeci.... ;)

Sus

MesajScris: 09 Dec 2010, 10:47 
Neconectat

Ce pierdeti voi din vedere este si pescuitul competitional este un fel de sport. Si conteaza forma sportivului. Degeaba pescarul are un resume bogat daca in ultimul an "sportivul" a participat la maximum 2-3 concursuri anuale. Astfel de concurenti nu tb. sa faca parte din echipa nationala. Faza cu campionii englezi care nu se duc la concursuri tine de gogosile lui Secosan si nu de realitate. Se duc, inclusiv pe carpodroame., si cam la majoritatea posibila (si in Anglia si in strainatate)

Sus

MesajScris: 09 Dec 2010, 10:59 
Neconectat

glukas scrie:
Ce pierdeti voi din vedere este si pescuitul competitional este un fel de sport. Si conteaza forma sportivului. Degeaba pescarul are un resume bogat daca in ultimul an "sportivul" a participat la maximum 2-3 concursuri anuale. Astfel de concurenti nu tb. sa faca parte din echipa nationala. Faza cu campionii englezi care nu se duc la concursuri tine de gogosile lui Secosan si nu de realitate. Se duc, inclusiv pe carpodroame., si cam la majoritatea posibila (si in Anglia si in strainatate)

george uitate ca ei se leaga strict de un concurs ..de finala de la slatina..te rog..an in care ...Doamne iartama.......

EU INCHEI AICI POLEMICA CU VOI ,MI-AM DAT CU PAREREA NIMIC MAI MULT,IMI CER SCUZE DACA AM SUPARAT PE CAREVA NU VREAU SA MA CERT CU NIMENI IN POSTUL CRACIUNULUI.
SA FITI SANATOSI..DOAMNE AJUTA.

Sus

MesajScris: 09 Dec 2010, 11:28 
Neconectat

Ptr Nutzu si Tica ,
mesajul lui Rancu il gasiti pe Aventuri ,a fost banat , nu poate sa mai intre ,razbunarea ...
oricum e ultima mea postare .

Sus

MesajScris: 09 Dec 2010, 11:38 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:
alintudose scrie:
Raspuns : pentru ca nu vad ce ar avea de mers la mondiale , europene , jocurile africii , etc un divizionar B. Ce-i asa de greu de priceput? Adica nu meritai , te-ai dus cu pile , ai ocupat locul unuia care a demonstrat in sezonul respectiv ca merita sa fie acolo si n-a mai incaput de cei mai merituosi divizionari B... daca tot nu pricepi , o sa-ti scriu in moldoveneste... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

aha ..deci ne rezumam la un singur concurs?daca e asa avetiu dreptate daca nu ....sory..deci inter milano daca nu castica campionatul chivu nu mai are ce cauta la lot....

Chiar asa ce zice-ti de un trial, pentru stabilirea lotului cum este in multe alte tari?

Sus

MesajScris: 09 Dec 2010, 11:39 
Neconectat

Oare acest topic mai urmareste subiectul? Domnilor moderatori va rog sa schimbati denumirea topicului. Intitulati acest topic BALCIUL DE SFARSIT DE AN si apoi analizativa fiecare sentimentele fata de pescuitul stationar din Romania. Degeaba urlam sus si tare cat de destepti suntem , pentru ca atunci cand esti pus in fata faptului implinit nu sti incotro sa o apuci. Pentru toti cei care au participat la mondialeledin acest an le transmit felicitarile mele ,indiferent din ce divizie a fost. Felicitari Tica pentru divizia din Irlanda. Ganditiva ca vin sarbatorile de iarna , adica inca un motiv de toleranta si impacare. Nu mai improscati cu noroi si nu blamati echipa Romaniei oricare au fost componentii lotului. Prin vesnica polemica pe site se creaza o adancitura si mai mare intre pescari. Nu ma intereseaza ce a fost. Ma intereseaza ce va fi.
De acea va rog sa reveniti cu picioarele pe pamant !

Sus

MesajScris: 09 Dec 2010, 11:45 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
adi petrisor scrie:
alintudose scrie:

Chiar asa ce zice-ti de un trial, pentru stabilirea lotului cum este in multe alte tari?

;) ..ESTI SINGURUL CU PICIOARELE PE PAMANT.

Sus

MesajScris: 09 Dec 2010, 12:32 
Neconectat
Moderator global

...pentru ca va lasa in pace , sau de ce ?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 09 Dec 2010, 13:07 
Neconectat
Moderator global

@Petrisor
1.Nu-ti mai etala rezultatele ca nu imprezionezi pe nimeni ....da-le la ziar :lol: :lol: :lol: :lol:
2.Eu ma refeream la rezultatele lui Rancu la Mondiale ;) ;) ;) ;)
3.Nu am fost de acord cu participarea ta la modiale pentru ca nu am agreeat MODUL in care s-a facut echipa , nu s-au respectat criteriile de selectie din anul respectiv si ai ajuns acolo prin "tragere de sfori" ...Lamurit ?????????
4. Baltac scrie ...tu apari si aprobi , Rancu scrie ...tu apari si aprobi ....si atunci daca te fac lingau te superi :D :D :D :D Mai mult de atit nu poti ?????

Si acum pentru amandoi :

1.In fiecare an inainte de sedinta se competitii cine erau agitati : Rancu cu Petrisor si nimeni altcineva , toti asteptau rezultatele locatiilor finalelor indiferent care vor fii acestea , numai astia doi roseau telefoanele sa incerece sa le puna unde vor ei . Dupa ce au vazut finala pusa la Slatina , m-au sunat amandoi de zeci de ori sa ma convinga si pe mine sa o mutam de acolo ca nu e bine ...stiau ei ceva :lol: :lol: :lol: :lol: ca se apropie B-ul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Cind s-a stabilit finala pe echipe la Virsolt acu vreo trei ani , m-au sunat sa o mutam pe Medgidia ca nu e bine pe Virsolt , ca sa aflu dupa aia ca Rancu i-a promis ca la finala pe echipe o duce pe nevasta-sa pe litoral , si ca sa-si poata tine promisiunea toata tara trebuia sa mearga unde ii convenea lui Rancu .
2.An de an Rancu nici nu concepea sa nu mearga la mondiale si daca avea dreptul si daca nu , pentru ca a avut buzele groase ( sa ma exprim mai frumos .. :lol: :lol: :lol: :lol: ) si pentru Varghici si acum pentru Benzar. Reusea asta dupa ce-l punea pe Petrisor sa-i sperie pe cei care aveau dreptul sa mearga cu sume exorbitante pina se retrageau si avea el loc. Si pe mine m-a sunat la CM din Olanda , unde era prea departe pentru el si nu a avut chef sa mearga si mi-a spus ca ma costa 1600 euro sa merg eu.
3.La CM din Spania se stia ca pista este plina de crap (peste detestat in Romania tot la intoxicarile lui Rancu si Petrisor ) si ca atare s-a ales o echipa dintre cei mai buni pescari de crap din tara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..atica tocmai pe cei care detesta acest peste si nu stiu sa-l prinda . De ce s-au ales acestia ???? simplu , pentru ca nu se tine cont de nimic in alcatuirea lotului ci doar de sfori trase si nepotisme , lingeri in cur etc........ asta daca tot m-ai intrebat de ce nu aveai loc in lot ;) ;) ;) ;) ;)
Eugen este un naiv daca crede ca el a fost chemat acolo pentru performante ca pescar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..... se va convinge in timp cu cine are de a face dar va fii tirziu . Daca locul lui Rancu era luat de Eugen , nu ati fi vrut sa auziti spurcaciunile lui rancu la adresa lui , pina reusea sa-l elimine.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Eugen a fost chemat pentru ca a facut rost de bani si le-a asigurat organizarea , eliminind multe din sarcinile ce le reveneau putorilor astorlati , era pentru ei omul ideal ;) ;) ;) ;) ;) ;) Sincer imi pare rau de el ca este folosit si nu-si da seama .....

Totul a fost bine si frumos pina cind cineva a incercat sa schimbe regulile impuse de cei doi , atunci au explodat :lol: :lol: :lol: :lol: pina acum nu l-ati vazut pe Rancu pe aici , si nici nu il ve-ti vedea pina cind nu i-s afectate interesele , nu se demite el sa raspunda la vre-un pescar care intreaba ceva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dar daca ii deranjezi interesele , hop, apare ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-a vazut amenintat locul in echipa si striga ca din gura de sarpe ....... Spune-tii ca e in lot si nu mai scrie nimic un an :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Prin tot ce s-a scis aici nu s-a vrut altceva decit formarea unui lor pe criterii de performanta ale momentului si nu pe amintiri din copilarie , ne-am oferit ajutorul lui Benzar pentru orice are nevoie acolo , cu conditia sa fie o echipa aleasa pe meri , ajutor oferit fara a cere nimic in schimb , vom merge oricum acolo , pe banii nostri , sa-l ajutam pe Bodocan , dar nu sintem de acord sa stam in spatele acelorari looseri an de an ;) ;) ;) ;)
Cine a vrut sa priceapa ceva a priceput , si sa stiti ca nu sint putini cei care ne dau dreptate dar nu au curajul sa o spuna public , si cine nu vrea sa priceapa nu va pricepe in veci :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Astia sint paria pescuitului romanesc si dupa regulile lor se joaca ...din pacate . Parte proasta ca se vad si rezultatele ;) ;) ;) ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 32  Următorul

Ora este UTC [ DST ]