Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 14:25

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 32  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 09 Dec 2010, 16:01 
Neconectat

1-nu cred ca este cazul sa ma faci lingau tu stii ca eu nu ling in cur pe nimeni,eu ce am facut am facut din suflet si pe munca mea,ca au venit si ajutoare cu produse si una alta asta e alta problema ,nu stiu vre-un concurs la care ai avut nevoie de ceva sa nu te fi ajutat cum am putut.
2-in ceea ce ai spus ai si dreptate nimeni nu contesta si ti-am spuso si in fata,aprob pe eugen pentru ca stiu cat suflet a depus si cum sa zbatut sa mergem la mondiale..bine ca am venit toti de acolo si cand spun asta stiti voi la ce ma refer...
3-mai bine ai face un proiect cu si despre selectia lotului national si te-ai prezenta la sedinta sunt sigur ca nu te-ar scoate nimeni afara.
4-andrei este singurul care si-a dat seama de situatie ..nu ca nu ne cearta..insa si-a dat seama de munca noastra si dorinta de a merge la mondiale..buni rai cum am fost...
deci ia adunati radurile si faceti ceva bun nu critici si acuze..daca sa-au facut greseli propune niste noi reguli...eu am recunoscut si nu mi rusine sa recunosc ca anul trecut nu meritam dar am avut sansa si m-am dus...daca aveam sansa si putina liniste faceam rezultat bun,nu numai eu ci toata echipa...
5-referitor la tica...cand a cerut una alta ..poate sa confirmme..i-am spus sa vina in spatele meu unde am avut sculele si sa-si ia tot ce doreste...absolut tot ce doreste..deci.....nu va suparati dar cineva o sa sufere din urama acestei discuti...o sa vedeti.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 09 Dec 2010, 16:24 
Neconectat
Moderator global

Petrisor , eu am alte parere despre cum ar trebui sa se desfasoare un campionat national, ce avem noi acum e o cupa a Romaniei si avantajeaza pescarii care au o inclinatie spre o anumita specie de peste, stil de pescuit sau spre un anumit tip de pista, pe care se desfasoara finala. Oare Bodocan iesea campion daca nu era babusca pe taluz? :D :D :D scuze Tudor :D :D :D . De aceea eu sunt adeptul campionatului cu mai multe etape pe piste cu specific diferit. Asa se alege adevaratul campion, intelegi?
Trialul este , de asemenea, o idee buna deoarece va participa doar cine va dori sa mearga la mondiale si se va putea desfasura pe piste asemanatoare, daca avem :D :D :D . Astfel se va sti din timp cine vrea sa mearga la mondiale si se va putea pregati din timp si financiar ;) Si atunci va fi foarte clar si simplu cum se va stabili lotul si care va fi componenta lotului ;) ;)

Sus

MesajScris: 09 Dec 2010, 17:17 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:
Dar vad ca te-ai simtit cu musca pe cacilua , si intradevar nu aveai ce cauta in echipa , rezultatele din toti anii care ai participat confirmind acest lucru.

mai Suciu draga...1995 – juniori,locul 3 la finala de la oradea

1996 – locul 5 la finala de juniori +participarea la campionatul mondial de juniori din croatia,varajdin.loc 72

1997 – locul 6 in finala nationala,+participarea la campionatul mondial de juniori,gand,,belgia

locul 55 mondial

1998 – primul an la senori ,castigator a interjudetului,ocuparea locului 6 la finala individual de la calarasi,

1999 – pauza..bac ..ad la fac…

2000 – castigator a interjudeteanului de seniori desfasurat la orsova,

ocuparea locului 8 la finala indiiduala,

campion national cu ekipa in calitate de capitan

castigator a cupei campionilor de la mamaia,2001…2002…2003 vicecmpion national cu ekipa aradului,

2004 – campion national cu eckipa aradului la giurgiu

2006 – locul 11 la finala pe tara ,locul 2 echipe

2007 – capitanul echipei pe care am si infiintat-o ,trabucco romania(pe care tu ai injurato non stop).locul 3 la finala pe tara cu ekipa trabucco,locul 10 la cupa sensas.

2008 – cupa trabucco locul 8 ,finala a locul 9,locul 5 cupa olimpus.campion national cu ekipa sensas omania.

2009 – locul 1 cupa oloimpus ,locul 19 cu ekipa sensas la campionatul mondial de la madunice,locul 1 cupa profi mix, 2 locuri de 1 la concursurile de feeder desfasurate la individual,locul 2 la concursul de feeder pe eckipe

locul 10 la cupa trabucco,
2010-campion national la feeder
vicecampion national cu echipa sensas

urmezi tu......sa vedem daca ai macar dreptul sa ma judeci.... ;)

Mai porcusor , tu esti chiar prost??? Nu cred ca impresioneaza pe cineva rezultatele tale din 1998 , mai mult decat rezultatele lui Dobrin de acum 35 ani... Nu are rost comparatia ta si directia unde vrei sa duci discutia...
Anul asta Otelul Galati va fi campioana , anul viitor el va merge in cupa campionilor. Nu Steaua , chiar daca a castigat-o acum 25 ani... Despre asta este vorba , daca ar participa Unirea Alba Iulia la primavara in Europa , ce ai zice???
Adica vreau sa spun ca nu poti trai din amintiri.Indiferent cat de frumoase ar fi ele. Idem pentru Rancu. Asta , cu atat mai mult cu cat este in detrimentul unor persoane care merita sa fie acolo...
Adica , sa ma intelegi , imagineaza-ti ca-ti cant:
"fost-ai nene cand ai fost , mai-maaaai..." sau aia cu pusca si cureaua lata daca-ti place mai mult , "ce pescar erai odata". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Incheiere :
NU MAI FURATI LOCUL CELOR CARE MERITA SA FIE ACOLO.

Sus

MesajScris: 09 Dec 2010, 18:18 
Neconectat

;) Va provoc sa ganditi mai constructiv astfel ca echipa Romaniei sa aiba un rezultat mai bun:

1. Incercati sa definiti componenta echipei cat mai devreme, cel putin necesarul de forma: 5+1 pescari, 1-5 ajutoare, manageri etc.
2. Dupa asta, stabiliti un buget - pacat ca anult trecut a fost sponzorizare si s-au dus numai 5 pescari ....
3. Pregatiti o brosura de "propaganda" si popularizati evenimentul;
4. Atrageti sponzorii si identificati potentialele surse de venituri (e excelenta ideea cu concursul de ajutorare).
5. Rectificati bugetul functie de fonduri.
6. Mergeti si castigati. Dupa eveniment, obligatorie este informarea sponzorilor cu privire la rezultate, desfasurare etc. Nu ar fi rau sa mai editati un album care sa il oferiti sponzorilor.

Pentru executarea punctelor e mai sus este in primul rand necesar numirea unor oameni care sa se ocupe de aceste lucruri (de ex. Eugen/Brola - marketing etc.)

Sus

MesajScris: 09 Dec 2010, 18:48 
Neconectat

Citat:
... v-a fi intr-un singur loc...

v-a= va

No offense!

Sus

MesajScris: 09 Dec 2010, 19:31 
Neconectat

adi petrisor scrie:
i.....nu va suparati dar cineva o sa sufere din urama acestei discuti...o sa vedeti.

... mah, eu tot m-am abtinut dar vad ca tot o dai cu acuzatiile!!! Ciune plm o sa sufere si de ce ???? O sa i se ia mancarea de la gura??? Plm, daca tu sustii aceeasi metoda de selectie atunci iti spun clar, EU NU O SUSTIN! Daca tu ai fi fost lasat pe afara, cred ca se bloca forumul timp de un an!!!!

Sus

MesajScris: 09 Dec 2010, 20:01 
Neconectat

Totusi , ca l-am vazut lecturand pe aici , Benzar nu are nici un punct de vedere???

Am punct(e) de vedere,dar postez peste cateva zile!Ma doare sufletul,va certati intre voi in loc sa gasiti solutii!
Pana atunci postez parerea lui Bogdan cu care sunt de acord si o sa mai completez cu ideile mele!

CONCLUZIE

-pentru a avea performante la un campionat mondial (valabil pentru toate categoriile ) trebuie sa devenim PROFESIONISTI
-asta inseamna :
- talent
- antrenament ( zile multe multe… de pescuit )
- cunostinte temeinice in domeniu
- dotare
- sponsori
- daca ceva din cele 5 puncte scartzaie sa nu avem pretentii ( a zburat puiul cu atza ca daca ai ceva talent vine si rezultatul ) MUNCA E TEMELIA
-asta e valabil in orice activitate

Sus

MesajScris: 09 Dec 2010, 20:33 
Neconectat
Moderator global

nutzu_z scrie:
adi petrisor scrie:
i.....nu va suparati dar cineva o sa sufere din urama acestei discuti...o sa vedeti.

... mah, eu tot m-am abtinut dar vad ca tot o dai cu acuzatiile!!! Cine plm o sa sufere si de ce ???? O sa i se ia mancarea de la gura??? Plm, daca tu sustii aceeasi metoda de selectie atunci iti spun clar, EU NU O SUSTIN! Daca tu ai fi fost lasat pe afara, cred ca se bloca forumul timp de un an!!!!

...astea sint intoxicatiile gen Petrisor , ii place sa creeze suspansul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , sa lase impresia ca el stie ceva ce noi nu stim si vom cadea in cur cind vom afla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Asa mi-a spus si mie ca echipa e facuta de mult ...o sa vad eu dar nu poate sa mi-o spuna ca e secret si trebuie pastrat cu sfintenie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

O sa vedeti o pula , nu o sa vedeti nimic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....luati-va Aspacardin de la Tudose ...preventiv :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsolt da-i mai departe si lamureste lucrurile ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 09 Dec 2010, 21:20 
Neconectat
Moderator global

zsolt scrie:
Totusi , ca l-am vazut lecturand pe aici , Benzar nu are nici un punct de vedere???

Am punct(e) de vedere,dar postez peste cateva zile!Ma doare sufletul,va certati intre voi in loc sa gasiti solutii!
Pana atunci postez parerea lui Bogdan cu care sunt de acord si o sa mai completez cu ideile mele!

CONCLUZIE

-pentru a avea performante la un campionat mondial (valabil pentru toate categoriile ) trebuie sa devenim PROFESIONISTI
-asta inseamna :
- talent
- antrenament ( zile multe multe… de pescuit )
- cunostinte temeinice in domeniu
- dotare
- sponsori
- daca ceva din cele 5 puncte scartzaie sa nu avem pretentii ( a zburat puiul cu atza ca daca ai ceva talent vine si rezultatul ) MUNCA E TEMELIA
-asta e valabil in orice activitate

.........pana aici de acord , ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 09 Dec 2010, 21:34 
Neconectat

poate scrii si tu cu subiet si predicat....ca vad ca m-ai citat

hm....vroiam sa scriu mai multe

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 32  Următorul

Ora este UTC [ DST ]