Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 12:17

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 32  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 09 Dec 2010, 23:17 
Neconectat

eu cred ca se rezolva si e si mai interesant..dar ar trebui sa ne agitam putin...

Sus

Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 10 Dec 2010, 07:47 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:
eu cred ca se rezolva si e si mai interesant..dar ar trebui sa ne agitam putin...

de ce sa ne agitam????????????????? ....tu de ce trebuie sa te agiti , tu esti agitat oricum :lol: :lol: :lol: :lol: ???????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Sa-ti mai aduc aminte de cit de penibil esti ....... te-ai pensionat parca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sau numai iti place sa apari prin ziare :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...jalnic ;) ;) ;) ;)

http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol ... 6-12283593

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 10 Dec 2010, 09:34 
Neconectat

Ti-am spus ca Benzar nu o va mai face cum vrea el ci dupa anumite CRITERII , si daca nu se conformeaza vom ajunge pina la Selaru si vom cere schimbarea lui , pentru ca oricum rezultatele Romaniei sint de cacat :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hai ca aveti dreptate eu sunt de vina !Imi dau demisia! :oops: :oops: :oops:

Acum cateva luni am postat ca stiu unde-i problema pentru rezultatele noastre jalnice!
Prima la mana puteti sa stati 20 de oameni in spatele oricarei concurent ca tot rezultat slab o sa faca!!!!!Cauza-i simpla oamenii din spate sunt slabi pregatiti si habar n-au la ce trebuie sa se uite!
Acuma sa va zic ce rol ar trebui sa aiba un capitan,ca sa mai aveti si pretentii la rezultate,adica cum vad eu un capitan!
Capitanul ar trebui sa fie omul care taie si spanzura!Lotul ar trebui sa fie alcatuit din 7-8 oameni ,sa ai de unde alege pe cei mai buni!Aici factorul decisiv sunt BANII!!!Sa zicem ca concurentul X nu simte pescuitul sau nu asculta capitanul imediat este scos din lot si inlocuit cu concurentul Y fara drept de apel!Sa-mi ziceti cum sa scoti un om din lot si sa-l bagi rezerva cand s-a deplasat pe banii lui?Pana nu sunt bani stati linistit ca nu ajungeti nicaieri!In opinia mea era important participarea Romaniei la cel mai inalt nivel indiferent de rezultat asteptand sa vine vremea cand sunt lovele si sa avem pretentii la nivel mondial!Bravo oamenilor care au iesit(pe banii lor) si au adus noutati in domeniul pescuitului stationar!Un exemplu acum cativa ani majoritatea oamenilor care posteaza aici stiau ca pamintul e rotund,se-nvarte,cresc flori, copaci pe el sau in el,nu s-au gandit ca-i bun la pescuit!Au invatat de la concurentii care au facut iesiri in afara granitelor!Pot sa continu cu stilul match,lipici de viermi,roubesiana ect. de la ei sunt preluati ei sunt pionerii pescuitului competitional si stationar!Acuma revin la subiectul ca scopul meu era sa participe echipa Romaniei tot timpul la Mondiale pana vine vremea schimbarii,cand sunt bani,sunt oameni care vrea sa conduca si sper sa stie si sa conduca!Ma retrag cu bucurie din functia de capitan stiind ca n-am irosit timpul meu degeaba!

daca ar avea sange-n glanda , ar posta aici parerea lui si ceea ce crede el ca este mai bine , ce va face.Asumandu-si evident si raspunderea pentru deciziile lui. Dar se ascunde in spatele tau??? Asa naspa a ajuns? Are emotiii sa faca o chestie cinstita si transparenta? Daca are ceva de spus si mai are sange-n glanda , sa posteze aici , nu sa stea ca ghita-n papusoi... ;)
Sunteti chiar jalnici...

Am sange-n glanda Aline,ai fii tu bucuros sa ai macar o zecime ce am eu!Am si sange toro :lol:
Apropo cand am avut bani la dispozitie am si facut rezultate la echipe si o sa mai fac,in plus raspund in fata sponsorului pentru deciziile luate!
Si acum vreau sa ma retrag si de pe forum!
Fir intins!

Sus

MesajScris: 10 Dec 2010, 10:25 
Neconectat

adi suciu scrie:
adi petrisor scrie:

de ce sa ne agitam????????????????? ....tu de ce trebuie sa te agiti , tu esti agitat oricum :lol: :lol: :lol: :lol: ???????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Sa-ti mai aduc aminte de cit de penibil esti ....... te-ai pensionat parca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sau numai iti place sa apari prin ziare :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...jalnic ;) ;) ;) ;)

http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol ... 6-12283593

penibil esti tu ca te-ai antrenat o luna si ai reusit sa bati un singur om intro mansa..nu si la final... la finala...pe TIBI RANCU care nu a participat in prima zi :lol: :lol: :lol: :lol: ...eu nu mai concurez la anul...am spus ca din cauza banilor nu mai pot merge... dar daca ma enervezi o sa iau un bat cu pluta si ma bag ca si asa nu ies pe ultimul loc ca e al tau...tu in viata ta nu o sa reusesti sa vii in prinii 7 la o finala pe tara am spus ca nu ne mai jicnim dar vad ca tu continui....vad ca ai salvat bine articolul..mersi ca oricum nu il aveam.... :oops: vorba unora...ce vrea asta defapt.. ;)vad ca sari de la un subiect la altul..nu mai ai ce sa spui..si te legi din nou de orice..
FELICITARI..

ps-iti pot imprumuta tricoul si cupa sa faci si tu o poza.....nu ma supar...eu sunt mandru de ce am facut tu?...defapt tu ai stiut dor sa f..in gura si sa critici pe toata lumea..paaaaaa ;)

Ultima oară modificat de adi petrisor pe 10 Dec 2010, 10:50, modificat de 3 ori în total.

Sus

MesajScris: 10 Dec 2010, 10:29 
Neconectat
Moderator global

Zsolt , este decizia ta , dar vad o contradictie . Echipa merge cu pescarii pe banii lor , iar tu dai explicatii sponsorului , adica energo. Nu suna bine. Nici nu cred ca daca se doreste , nu se gaseste o varianta de sponsorizare a echipei nationale. Insa parerea mea este ca nu se doreste asta. Si starea asta testiculara se prelungeste (participa da' nu se baga...) .
Cu noul tau sange ar trebui sa incerci ceva corect si cinstit , nu sa scoti la plimbare "pionierii" , sa ne spuna ca pamantul nu-i numai sa creasca florile in el... Adica , acum poti spune care este dupa parerea ta ECHIPA care merita sa fie acolo si noi sa incercam sa gasim solutii financiare. Pariezi ca s-ar putea rezolva asta??? ;) Dar echipa trebuie sa aiba credibilitate in modul de formare a ei , nu aleasa din amintiri.
In rest , Fir intins Arad si Sarbatori Fericite si tie. ;)

Sus

MesajScris: 10 Dec 2010, 10:46 
Neconectat

multumesc la fel ;)

Sus

MesajScris: 10 Dec 2010, 11:19 
Neconectat

atata timp cat dati in oameni ca Tibi Rancu ..fara motiv..eu de 15 ani umblu cu el peste tot si am mancat nu o data din aceiasi farfurie,atata timp cat dati in Eugen Biltac care nu a facut rau la nimeni de cand il stiu..tot fara drept..atata timp cand il atacati pe Zsolt Benzar cu tot felul de chestii un om care a facut pentru pescuitul din romania cat nu au facut altii toata viata...si care de fiecare data cand am avut probleme si eu si oricare ne-a ajutat cu o nada cu un aditiv cu orice..nu mai spun de cifra de sponsorizare din ultimii ani care dupa calculul meu depaseste 90 DE MI DE EURO..la toate concursurile..daca nu era zsolt si energofish..era vai samar de pescuit..dar o sa vedem de acuma ce o sa fie....cand am stat cu el in aeroport la cluj era ca un cadavru pe picioare .. si mi-a spus ca scuipa si c...numai sange ...dar vrea sa vina in spania sa nu faca echipa romaniei de ras...voi dati si criticati...daca jicniti aceste persoane ma jicniti si pe mine.....si nu ma pot abtine sa nu dau replici...faceti ce vreti dar nu faceti bine.

Sus

MesajScris: 10 Dec 2010, 11:44 
Neconectat

Bhai Petrisor,tu esti tampit?
E forumul lor,pot sa scrie cat vreau si ce vreau.Si sa baneze pe cine vreau ei.
Ce te tot bagi atata?
Daca Papa de la Roma era pescar,era hulit cred ca si el...Mai ales daca mergea in Spania!!!

Sus

MesajScris: 10 Dec 2010, 12:06 
Neconectat

bai dar nebuni sunteti :( ati plecat buluc de pe AVP sa va faceti siteul de stationar sa puteti sta de vorba despre stationar .... sa discutati fara teama ca sunteti banati sau amenintati cu stergerea contului daca nu impartasiti parerea cuiva de "sus" si acum ce faceti? va certati ca prostii pe ntru ce? pentru nimik. :( bai fratilor ati ramas o mana de baieti care mai concurati...din aia sunt cativa care chiar stiu cu ce se mananca pescuitul...restul sunt umplutura,,,carne de tun si cotizanti. Benzar este unul dintre aceia care chiar stiu cu ce se mananca pescuitul...nu ii iau apararea ca nu am de ce. Isi poate tine singur partea ca stie ce vrea. Asadar macar acum in prag de sarbatori mai subtire cu injuraturile si planurile diabolice de cucerire a locurilor pt nationala. Faceti cum era pe vremuri... 2 concursuri sau primii 5 din finala plus 5 invitati (pescari care au mers bine si sunt constanti in mai toate concursurile) facei un concurs de 2 zile si primii 6-7 pleaca la mondiale.... este simplu. SPONSORII sau persoanele care atrag sponsorizari nu este obligatoriu sa concureze...daca vor sa fie in lot tre ca comfirme la acel concurs.
scuze pt interventie daca am deranjat
vijelie

Sus

MesajScris: 10 Dec 2010, 13:13 
Neconectat

Felicitari! domnule Suciu......Felicitari ! domnule Tudose.

ati reusit (acolo unde nu a reusit nici agvps)...adica sa desfiintati pescuitul stationar romanesc la nivel de participari internationale(atata cat era)
ati reusit sa jicniti ,fara a da drept la replica
ati reusit sa banati concurenti consacrati(sau sa-i faceti sa se retraga)asta ca nu sunt de acord cu parerile voastre(asta era forumul ala liber :oops: :oops: )
ati reusit sa postati pana si despre curve,macar daca erati personal acolo :oops:
ati sters tot ce nu v-a convenit
ati reusit sa ma convigeti sa ma retrag dupa acest forum

SABATORI FERICITE!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 32  Următorul

Ora este UTC [ DST ]