Ti-am spus ca Benzar nu o va mai face cum vrea el ci dupa anumite CRITERII , si daca nu se conformeaza vom ajunge pina la Selaru si vom cere schimbarea lui , pentru ca oricum rezultatele Romaniei sint de cacat
Hai ca aveti dreptate eu sunt de vina !Imi dau demisia!
Acum cateva luni am postat ca stiu unde-i problema pentru rezultatele noastre jalnice!
Prima la mana puteti sa stati 20 de oameni in spatele oricarei concurent ca tot rezultat slab o sa faca!!!!!Cauza-i simpla oamenii din spate sunt slabi pregatiti si habar n-au la ce trebuie sa se uite!
Acuma sa va zic ce rol ar trebui sa aiba un capitan,ca sa mai aveti si pretentii la rezultate,adica cum vad eu un capitan!
Capitanul ar trebui sa fie omul care taie si spanzura!Lotul ar trebui sa fie alcatuit din 7-8 oameni ,sa ai de unde alege pe cei mai buni!Aici factorul decisiv sunt BANII!!!Sa zicem ca concurentul X nu simte pescuitul sau nu asculta capitanul imediat este scos din lot si inlocuit cu concurentul Y fara drept de apel!Sa-mi ziceti cum sa scoti un om din lot si sa-l bagi rezerva cand s-a deplasat pe banii lui?Pana nu sunt bani stati linistit ca nu ajungeti nicaieri!In opinia mea era important participarea Romaniei la cel mai inalt nivel indiferent de rezultat asteptand sa vine vremea cand sunt lovele si sa avem pretentii la nivel mondial!Bravo oamenilor care au iesit(pe banii lor) si au adus noutati in domeniul pescuitului stationar!Un exemplu acum cativa ani majoritatea oamenilor care posteaza aici stiau ca pamintul e rotund,se-nvarte,cresc flori, copaci pe el sau in el,nu s-au gandit ca-i bun la pescuit!Au invatat de la concurentii care au facut iesiri in afara granitelor!Pot sa continu cu stilul match,lipici de viermi,roubesiana ect. de la ei sunt preluati ei sunt pionerii pescuitului competitional si stationar!Acuma revin la subiectul ca scopul meu era sa participe echipa Romaniei tot timpul la Mondiale pana vine vremea schimbarii,cand sunt bani,sunt oameni care vrea sa conduca si sper sa stie si sa conduca!Ma retrag cu bucurie din functia de capitan stiind ca n-am irosit timpul meu degeaba!
daca ar avea sange-n glanda , ar posta aici parerea lui si ceea ce crede el ca este mai bine , ce va face.Asumandu-si evident si raspunderea pentru deciziile lui. Dar se ascunde in spatele tau??? Asa naspa a ajuns? Are emotiii sa faca o chestie cinstita si transparenta? Daca are ceva de spus si mai are sange-n glanda , sa posteze aici , nu sa stea ca ghita-n papusoi...
Sunteti chiar jalnici...
Am sange-n glanda Aline,ai fii tu bucuros sa ai macar o zecime ce am eu!Am si sange toro
Apropo cand am avut bani la dispozitie am si facut rezultate la echipe si o sa mai fac,in plus raspund in fata sponsorului pentru deciziile luate!
Si acum vreau sa ma retrag si de pe forum!
Fir intins!