Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 12:27

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 32  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 10 Dec 2010, 13:33 
Neconectat

As vrea sa aud si parerea lui Tudor Bodocan,ca pentru el este toata tevatura asta,il vad ca este online si sunt convins ca este la curent cu tot ce se ntampla aici.Eu cred ca Tudor oricum ar fi mers la MOndiale fiind No.1 pe 2010 si castigator multor concursuri,deci incontestabil e pe val,.......si atunci care scopul a ceea ce se ntampla aici ?
Nu spun ca nu mai activez pe acest forum dar incepe sa mi fie sila.
Pune ti pct va rog!!!!!!!!!!!!!!!!!Ajunge.

Fir Intins Arad

http://www.pescuitlafeeder.ro/magazin

Sus

Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 10 Dec 2010, 13:38 
Neconectat

de ce sa o auzi?era primul care trebuia sa intervina sa-si potoleasca colegi..dar.... ;)

Sus

MesajScris: 10 Dec 2010, 13:38 
Neconectat
Moderator global

Am vazut parerile " constructive" ale tuturor ...........
Nu am incercat nimic altceva decit sa schimbam modul de selectare a echipei nationale , ATIT , dar se pare ca , cind "superi" si strici planurile "consacratilor" ...le pui paie sun cur.
Nu am jignit pe nimeni , nu am pomenit nici un nume , pina ce Rancu si Petrisor , au inceput cu atacurile la persoana , va rog sa verificati in tot ce s-a scris. ;) ;)
Nu am distrus pescuitul competitional , nu aveam practic ce distruge .....el nu exista in Romania , si acea "temtativa" de care vorbesti este o gasca , an de an , care se invirte in jurul "baietilor destepti " care nu dau socoteala tarii pentru rezultatele nationalei ci patronilor de firma care vor sa-si faca reclama si au interese comerciale cu aceste ocazii.
Timpul le va rezolva pe toate , si se va vedea cine are dreptate ;) ;) ;)
Concluzia finala este ca "daca nu mergem cum vrem noi , atunci nu mergem deloc " ...sa fie asta solutia :( :( :( :( :( :( :( .
Probabil a venit timpul sa ma retrag si eu din acest "sport" :lol: :lol: :lol: :lol: , pentru ca mi-e greata de ce vad aici .

Consider subiectul inchis.
Sa aveti sarbatori fericite !!!!!!!!!!!!!!!

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 10 Dec 2010, 17:17 
Neconectat
Moderator global

La fel si aici ;) ;) ;) ;) ;)
Dam cu spucaiunile mai departe , sa-i facem pe plac Porcusorului :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eu am vrut sa termin , el nu vrea .Il anunt ca eu abia acum incep !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sus

MesajScris: 10 Dec 2010, 18:10 
Neconectat
Moderator global

Lasa-l mai suriorule in pace , sa-si taie porcul in liniste , ca n-are semnal acolo... :mrgreen:
Nu cred ca am stricat ceva , decat planurile unora.Si am deranjat ambitiile si orgoliile altora. Oricum , n-are rost sa mai continuam subiectul , cred ca-i voi pune punct. Astept sa se intoarca echipa, indiferent care ar fi ea , apoi voi posta alte pareri, dupa...
Din pacate , trist este ca Benzar nu a vrut sa ridice valul de pe nebuloasa asta , sa faca lumina.Adica sa spuna ceva de genul "consider ca echipa trebuie sa fie formata din 1-2-3-4-5 si rezerva 6" , deci sa-si asume o responsabilitate.S-a eschivat...
Sarbatori Fericite sa aveti cu totii. ;)

Sus

MesajScris: 10 Dec 2010, 18:16 
Neconectat
Moderator global

Asa sa fie ;) ;) ;) ;)
Inchidem totul ;) ;)

Sus

MesajScris: 11 Dec 2010, 19:41 
Neconectat
Moderator global

cosmin.brola scrie:
As vrea sa aud si parerea lui Tudor Bodocan,ca pentru el este toata tevatura asta,il vad ca este online si sunt convins ca este la curent cu tot ce se ntampla aici.Eu cred ca Tudor oricum ar fi mers la MOndiale fiind No.1 pe 2010 si castigator multor concursuri,deci incontestabil e pe val,.......si atunci care scopul a ceea ce se ntampla aici ?
Nu spun ca nu mai activez pe acest forum dar incepe sa mi fie sila.
Pune ti pct va rog!!!!!!!!!!!!!!!!!Ajunge.

Fir Intins Arad

Intrucit Tudor Bodocan si-a manifestat dorinta de asi spune si el punctul de vedere am redeschis topicul .
Asta nu insemna ca am dat drumul din nou la balarii ;) ;) ;) ;) se poate discuta civilizat si aici ;) ;)
...si sa pastram "curat" celalalt topic . :) :) :)
Poate mai au si altii puncte de vedere ca situatia a ramas "ca-n tren ".......-ul de Bolcas :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 11 Dec 2010, 20:26 
Neconectat

da' Bodocan unde a fost pana acum de nu a reusit sa-si exprime parerea!? a fost si el la taiat de porc? :lol:

Sus

MesajScris: 11 Dec 2010, 20:55 
Neconectat

-la propunerea mea s-a deblocat topicul; sper ca nu am suparat pe nimeni(la Cosmin i-am raspuns deja pe privat dar cred ca trebuia sa raspund pentru toata lumea)
-discutiile despre modul de alcatuire al lotului nationalei Romaniei trebuia sa aiba loc (poate de ani buni)si sper sa se concretizeze si in statutul AGVPS cat mai curind;e normal ca daca nu se stie cine ar fi indreptatit sa participe decat in ultimul moment , sa fie persoane care sa nu poata confirma prezenta din diverse motive iar apoi sa nu stim la cine sa mai apelam, cum sa alcatuim lotul pt a fi bine.Nu consider ca lotul trebuie alcatuit neaparat din primi clasati in campionatul intern insa trebuie sa avem criterii clare de selectie, oamenii sa fie anuntati din timp pentru a se putea pregati(cei care merita cu adevarat vor face toate eforturile sa participe ).E o prostie sa facem acelasi lucru si sa ne asteptam la alte rezultate.
-modul in care a degenerat discutia pe acest topic e regretabila insa i-mi spune ca protagonistii sunt cu totii cu adevarat pasionati si implicati financiar si sufleteste in fenomen.Vina pentru imaginea creata pescuitului de competitie apartine in mai mare masura celora ca mine care au stat si nu au deschis gura cu idei si solutii constructive , au preferat sa urmareasca circul fara sa se implice mai mult in mod direct.Suntem o mina de oameni (pescarii de competitie) si noi trebuie sa rezolvam aceasta problema, ca din cer nu o sa pice si nu cred ca alte persoane sunt mai in masura sa hotarasca pt. noi
-in concluzie cred ca Benzar ar trebui sa arate ca are coaie asa cum a zis si sa ajute in continuare nationala, cum a facut si pina acum; de asemenea colegii mei de echipa sa se implice in continuare in finalizarea acestui proiect .In ceea ce ma priveste o sa revin intr o alta postare cu propunerea unui sistem de selectie.

Sus

MesajScris: 11 Dec 2010, 22:52 
Neconectat

din pacate nu am rabdare sa citesc tot topicul ...ce ar fi Adi S sa iti spui si parerea legata de alcatuirea lotului ....cine cum in functie de ce ? ...nu credeti ca ar fi cazul sa formam lotul in functie de locul de pescuit ,stilul de pescuit si pescari disponibili ? ...daca e pescuit de match...pescari de match ...daca e de crap pescari de crap ?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 32  Următorul

Ora este UTC [ DST ]