Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 10:27

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 32  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 12 Dec 2010, 00:17 
Neconectat
Moderator global

Aschioape florin scrie:
din pacate nu am rabdare sa citesc tot topicul ...ce ar fi Adi S sa iti spui si parerea legata de alcatuirea lotului ....cine cum in functie de ce ? ...nu credeti ca ar fi cazul sa formam lotul in functie de locul de pescuit ,stilul de pescuit si pescari disponibili ? ...daca e pescuit de match...pescari de match ...daca e de crap pescari de crap ?

EU PERSONAL , daca tot m-ai intrebat , am gindit o alcatuire a lotului cit mai realizabila , ca sa-i zic asa :

Propunerea cu trialul ar fii o sulutie dar nu e realizabila din lipsa de timp pentru ca ar necesita aproape o luna extra fata de celelate concursuri care vor fii programate , si ar insemna zile de antrenament , cel putin doua zile + doua de concurs = 5 zile x 3 concursuri 15 zile pe toate trei pistele , si trebuia sa avem in vedere ca oamenii mai au si servici.

Deci varianta propusa de mine este :

1.Primii trei din finala A din anul 2010
Bodocan , Toni , Pami .
Acestia si-au CISTIGAT LOCUL IN LOT!!!!

Pentru ceilalti trei (incluzind aici si rezerva) propun urmatoarea selectie :

Benzar in calitate de capitan de echipa , si desemnat sa formeze echipa , sa aleaga 9 concurenti doritori sa participe si sa se sustina financiar ,si cu el al 10-lea , care sa fie MONITORIZATI in anul 2011 in sensul rezultatelor lor la concursuri dupa anumite criterii .

1.Numar de concursuri la care a participat , pentru ca , conteaza sa aiba cit mai multe concursuri "in mana" cit mai multe pescuituri.
2.Punctele acumulate in aceste concursuri .
3.Raportul concursuri/puncte acumulate pentru a se vedea randamentul concurentului. Cel care a acumulat cele mai putine puncte /concurs este in avantaj.
4.participarea la un minim stabilit anterior de concursuri obligatoriu , pentru ca nu poti trimite la mondiale un om care a mers tot anul la doua concursuri.
5.Ca si criteriu de departajare intre doi concurenti sa fie cel care a iesit cel mai bine(a facut cele mai putine puncte ) pe pistele care se aseamana cel mai mult cu pista de la mondiale (ex Sarulesti , Virsolt)

Din acesti 10 sa se aleaga primii trei 3 care care au cele mai bune rezultate si sa complecteze lotul.

Inclusiv Benzar sa intre in aceasta monitorizare pentru a se vedea daca isi are locul in stand (este in forma ) sau in spatele echipei .
Sa ne intelegem foarte clar , il vad pe Benzar participind oricum dar nu neaparat in stand , se poate sa fie altul mai in forma si ca el , dar il vad atunci neaparat in spatele echipei , in aceaasi calitate de capitan de echipa.

In cazul in care intervine ceva si unul din cei trei numiti din oficiu nu mai poate participa , sa mearga urmatorul clasat din cei 10.

Tot din acesti 10 se pot numii si cei care vor sustine echipa din spate , in cazul in care se pot acoperii cheltuielile si pentru o parte din acestia.

Teoretic fiind o competitie in acesta "cursa " se poate inscrie oricine doritor sa mearga la mondiale , pentru al menaja pe Benzar de situatia numirii lui a 9 concurenti.

Asta este ideea mea si nu vad cu ce ar dezavantaja pe cineva , sau ar creea avantaje altcuiva.

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 12 Dec 2010, 00:27 
Neconectat
Moderator global

Aici vor aparea toate concursurile si clasamentele anului 2011 si se poate actualiza "clasamentul" celor intrati in competitie dupa fiecare concurs.
Cu ajutorul unui coleg vom incerca sa facem si un site on line unde sa se calculeze si sa se afiseze toate clasamentele concursurilor desfasurate de acum inainte in tara.

Sus

MesajScris: 12 Dec 2010, 07:50 
Neconectat

Am o intrebare doar. Echipa, adica cei 6 pescari plus capitanul isi vor suporta cheltuielile, sau vor fi sponsorizati? Pentru ca pare destul de mult pentru un pescar sa mearga la:
->AJVPS circa 6 faze - 2 locale, interjudeteana, finala B, finala A, Echipe
-> private: Trabucco, Profi Mix, Fir Intins, Cupa Maver(poate), Adi Seb, Cupa Forumului+ cele care sunt pe Ben, Cupa Apulum, Cupa Tubertini, Cupa Olympus.
..pentru a spera la un loc in echipa nationala. Eu stiu ca sistemul se aplica aproximativ in Italia, dar noi nu avem sponsorii pe care ii au italienii.

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 12 Dec 2010, 10:04 
Neconectat
Moderator global

Daca citeai un pic mai atent putea i sa vezi ca am scris ca , " concurentii trebuie sa-si suporte financiar costurile".
Sponsorii nu vor fii nici mai multi nici mai putini.
In alta ordine de idei daca esti bun apar si sponsorii . Cind eu l-am chemat in echipa Trabucco pe Tudor Bodocan , nu-l vroia nimeni nici la Energo nici la Sensas , nici nu-l bagau in seama si rideau de mine ca ce alegere am facut , ca acuma sa nu mai stie cum sa faca sa-l duca la ei .
Tudor nu este un concurent bogat , si de aceea a participat in anul 2010 la TOATE concursurile la care a meritat sa participi , prin sacrificiile lui prin ajutorul firmei Trabucco , fiind o dovada ca daca vrei poti .
Trebuie inteles ca pescuitul de competitie este un sport scump si daca nu faci fata financiar nu te bagi , sau demonstrezi ca esti bun si atunci esti ajutat , dar sa stai acasa si sa plingi ca n-ai bani nu este o rezolvare ;) ;) ;)

Sus

MesajScris: 12 Dec 2010, 12:18 
Neconectat

Mai este o problema si asta tine de concurentii de anul acesta. Am repetat asta si mai demult, sponzorii care au fost atrasi de echipa Baltac ar fi fost bine sa fie si mentinuti. Ideea este de a atrage in fiecare an sponzorizari suplimentare si de a mentine sponzorizarile obtinute. In general, bugetele se fac acum, de aceea ar tb. sa va mobilizati acum.

Ceea ce vad acum, este si un fel de competitie generata de mici rautati - adica "noi am reusit sa atragem sponzorizari, sa va vedem pe voi" etc.

Nu vad cum (din postarile lui Eugen), Zsolt Benzar va fi si un bun manager al echipei (nici nu cred ca ar tb. sa fie). Va tb. un manager gen Dl. Andrei Pop, Gigi Moroiu si sunt convins ca sunt si alti la fel de buni, care pot fi convinsi sa managerieze echipa (atentie, ma refer la marketing, logistica etc.).

Echipa se poate forma sub un brand, gen "Team England" si sa inceapa o constructie pe termen lung. Pana acum au fost doar mici excursii, iar cea de anul trecut a fost chiar un voiaj - nu pot sa inteleg riscul care si l-au asumat mergand doar 5!!!

In sf., puteti continua sa va intepati numai si atunci ... aceleasi fantastice rezultate le veti avea si in continuare!

Sus

MesajScris: 12 Dec 2010, 14:38 
Neconectat

Domnilor,

Imi permit sa va sugerez urmatorul mod de organizare:
Campionatul National sa fie alcatuit din 4-6 etape, reprezentand cele mai puternice concursuri private: Profimix, Trabucco, Sensas, Olympus, etc. Firmele organizatoare vor aloca 25-30% din fondul de premiere echipei nationale, devenind astfel sponsori oficiali. Concursurile vor fi OPEN pentru a atrage cat mai multi participanti.
Primii 12 cei mai bine clasati (cel mai bun punctaj din 3 participari) se vor intrece in finala sub egida AGVPS. V-as sugera lacul Bunget (jud. Dambovita) pe dig, unde sunt conditii exceptionale pentru o astfel de finala. Bogdan Constantinescu, Florin Lozinca sau Maty va pot da amanunte.
Primii 6 clasati alcatuiesc lotul national. Ei isi vor alege prin vot direct si secret capitanul, care poate fi din randul lor, sau un capitan nejucator. Obligatoriu din lotul Romaniei mai trebuie sa faca parte un manager (Gigi Moroiu ar fi o excelenta optiune) cat si 2-3 “guru”, pescari cu experienta respectati de toti, buni sa inspecteze celelalte echipe si sa se sfatuiasca cu capitanul si membrii lotului in privinta strategiei ce trebuie adoptata.
In afara celor 4-6 firme ce gazduiesc etapele CN, se poate incheia contract cu o revista si un post TV, pentru a prezenta in exclusivitate etapele CN precum si parcursul echipei nationale la CM.
Avand VIZIBILITATE, cred ca se pot atrage si alti sponsori, ceea ce ar contribui la o mai buna pregatire a lotului national.

Cu respect,
Al. Trentea

Sus

MesajScris: 12 Dec 2010, 14:51 
Neconectat
Moderator global

al. trentea scrie:
Domnilor,

Imi permit sa va sugerez urmatorul mod de organizare:
Campionatul National sa fie alcatuit din 4-6 etape, reprezentand cele mai puternice concursuri private: Profimix, Trabucco, Sensas, Olympus, etc. Firmele organizatoare vor aloca 25-30% din fondul de premiere echipei nationale, devenind astfel sponsori oficiali. Concursurile vor fi OPEN pentru a atrage cat mai multi participanti.
Primii 12 cei mai bine clasati (cel mai bun punctaj din 3 participari) se vor intrece in finala sub egida AGVPS. V-as sugera lacul Bunget (jud. Dambovita) pe dig, unde sunt conditii exceptionale pentru o astfel de finala. Bogdan Constantinescu, Florin Lozinca sau Maty va pot da amanunte.
Primii 6 clasati alcatuiesc lotul national. Ei isi vor alege prin vot direct si secret capitanul, care poate fi din randul lor, sau un capitan nejucator. Obligatoriu din lotul Romaniei mai trebuie sa faca parte un manager (Gigi Moroiu ar fi o excelenta optiune) cat si 2-3 “guru”, pescari cu experienta respectati de toti, buni sa inspecteze celelalte echipe si sa se sfatuiasca cu capitanul si membrii lotului in privinta strategiei ce trebuie adoptata.
In afara celor 4-6 firme ce gazduiesc etapele CN, se poate incheia contract cu o revista si un post TV, pentru a prezenta in exclusivitate etapele CN precum si parcursul echipei nationale la CM.
Avand VIZIBILITATE, cred ca se pot atrage si alti sponsori, ceea ce ar contribui la o mai buna pregatire a lotului national.

Cu respect,
Al. Trentea

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ps Ma scuza-ti ca rad dar a mai fost o incercare similara si....................................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 12 Dec 2010, 14:59 
Neconectat

A fost la modul serios?
S-a discutat cu Mugurel Florescu / Bentu ceva similar? Pentru ca trebuie girul AGVPS.
Trebuie o alta abordare, cu oameni care se pricep, adica cu simt managerial. Asa cum am spus, Gigi Moroiu, daca va accepta, poate fi purtatorul de cuvant al stationaristilor.
E usor a pune "zambareti", dar mai greu a face ceva efectiv pentru a impinge lucrurile inainte.
Mai intai o reconciliere, si e bine sa fie ingropata securea razboiului cat mai rapid, altfel se va ajunge ca la crapisti, si ar fi pacat.

Sus

MesajScris: 12 Dec 2010, 15:00 
Neconectat

Micutu , explica putin mai detaliat ca tota lumea sa inteleaga ce vrei sa zici.
este clar ca alcatuirea lotului trebuie sa aiba in vedere campionatul intern dar si concursurile traditionale ,de mare amploare, pe locatii relativ similare cu pistele de la mondiale!

Sus

MesajScris: 12 Dec 2010, 15:06 
Neconectat
Moderator global

al. trentea scrie:
A fost la modul serios?
S-a discutat cu Mugurel Florescu / Bentu ceva similar? Pentru ca trebuie girul AGVPS.
Trebuie o alta abordare, cu oameni care se pricep, adica cu simt managerial. Asa cum am spus, Gigi Moroiu, daca va accepta, poate fi purtatorul de cuvant al stationaristilor.
E usor a pune "zambareti", dar mai greu a face ceva efectiv pentru a impinge lucrurile inainte.
Mai intai o reconciliere, si e bine sa fie ingropata securea razboiului cat mai rapid, altfel se va ajunge ca la crapisti, si ar fi pacat.

Daca nu e acceptat de concurenti si organizatorii de etape ce sa vb la agvps? ............Si daca eu nu am facut nimic efectiv.....................Cititi in rubrica "concursuri" Primul topic de pe pagina si vedeti daca doar am pus zambareti

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 32  Următorul

Ora este UTC [ DST ]