Aschioape florin scrie:
din pacate nu am rabdare sa citesc tot topicul ...ce ar fi Adi S sa iti spui si parerea legata de alcatuirea lotului ....cine cum in functie de ce ? ...nu credeti ca ar fi cazul sa formam lotul in functie de locul de pescuit ,stilul de pescuit si pescari disponibili ? ...daca e pescuit de match...pescari de match ...daca e de crap pescari de crap ?
EU PERSONAL , daca tot m-ai intrebat , am gindit o alcatuire a lotului cit mai realizabila , ca sa-i zic asa :
Propunerea cu trialul ar fii o sulutie dar nu e realizabila din lipsa de timp pentru ca ar necesita aproape o luna extra fata de celelate concursuri care vor fii programate , si ar insemna zile de antrenament , cel putin doua zile + doua de concurs = 5 zile x 3 concursuri 15 zile pe toate trei pistele , si trebuia sa avem in vedere ca oamenii mai au si servici.
Deci varianta propusa de mine este :
1.Primii trei din finala A din anul 2010
Bodocan , Toni , Pami .
Acestia si-au CISTIGAT LOCUL IN LOT!!!!
Pentru ceilalti trei (incluzind aici si rezerva) propun urmatoarea selectie :
Benzar in calitate de capitan de echipa , si desemnat sa formeze echipa , sa aleaga 9 concurenti doritori sa participe si sa se sustina financiar ,si cu el al 10-lea , care sa fie MONITORIZATI in anul 2011 in sensul rezultatelor lor la concursuri dupa anumite criterii .
1.Numar de concursuri la care a participat , pentru ca , conteaza sa aiba cit mai multe concursuri "in mana" cit mai multe pescuituri.
2.Punctele acumulate in aceste concursuri .
3.Raportul concursuri/puncte acumulate pentru a se vedea randamentul concurentului. Cel care a acumulat cele mai putine puncte /concurs este in avantaj.
4.participarea la un minim stabilit anterior de concursuri obligatoriu , pentru ca nu poti trimite la mondiale un om care a mers tot anul la doua concursuri.
5.Ca si criteriu de departajare intre doi concurenti sa fie cel care a iesit cel mai bine(a facut cele mai putine puncte ) pe pistele care se aseamana cel mai mult cu pista de la mondiale (ex Sarulesti , Virsolt)
Din acesti 10 sa se aleaga
primii trei 3 care care au cele mai bune rezultate si sa complecteze lotul.
Inclusiv Benzar sa intre in aceasta monitorizare pentru a se vedea daca isi are locul in stand (este in forma ) sau in spatele echipei .
Sa ne intelegem foarte clar , il vad pe Benzar participind oricum dar nu neaparat in stand , se poate sa fie altul mai in forma si ca el , dar il vad atunci neaparat in spatele echipei , in aceaasi calitate de capitan de echipa.
In cazul in care intervine ceva si unul din cei trei numiti din oficiu nu mai poate participa , sa mearga urmatorul clasat din cei 10.
Tot din acesti 10 se pot numii si cei care vor sustine echipa din spate , in cazul in care se pot acoperii cheltuielile si pentru o parte din acestia.
Teoretic fiind o competitie in acesta "cursa " se poate inscrie oricine doritor sa mearga la mondiale , pentru al menaja pe Benzar de situatia numirii lui a 9 concurenti.
Asta este ideea mea si nu vad cu ce ar dezavantaja pe cineva , sau ar creea avantaje altcuiva.