RaduDan scrie:
[quote="adi suciu"
Trebuie inteles ca pescuitul de competitie este un sport scump si daca nu faci fata financiar nu te bagi , sau demonstrezi ca esti bun si atunci esti ajutat , dar sa stai acasa si sa plingi ca n-ai bani nu este o rezolvare
Trebuie inteles faptul ca daca eu(ca si un simplu exemplu), ca un om normal, fara bani prea multi, ma bag in competitii daca vreau EU, nu daca am bani pentru ca nu banii sau averea cuiva ii permite accescul intr-un concurs. Spre deosebire de multi ...multi oameni de pe acest forum, eu sunt bun, DAR nu trebuie sa o demnostrez nimanui, asa cum nu astept ajutor de la nimeni, nu cersesc ajutorul nimanui, si nu ma plang ca nu am bani. Dupa cum vad, concursurile sunt niste motive de cearta, de aruncat cu insulte, injurii, etc. refuz sa merg la concursuri pentru a evita sa fiu coleg de stand cu oameni care imi provoaca sila. Nu dau nume, etc., dar cam aceasta este parerea mea.[/quote]
ok , atunci stai acasa , te-a chemat cineva cu forta la vre-un concurs ??? Te-a obligat cineva sa participi impotriva vointei tale????
Nu am inteles nimic din ce ai vrut sa spui , eu am enuntat o realitate , crunta dar adevarata
Daca tu consideri ca esti bun e un pas inainte , adica gindesti pozitiv , ai , despre tine , o viziune pozitiva , pe care , din pacate , in acest moment o impartasesti numai tu . Daca pentru tine e ok in faza asta , ai reusit , in acceptiunea ta esti buna
dar , cind vrei s-o impartasesti si cu altii ,
, ups , s-ar putea sa ai o problema