Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 10:32

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 32  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 12 Dec 2010, 15:41 
Neconectat

Am incercat sa facem chestia asta anul trecut!
Pana la urma am ramas eu Micutu si Tudor Bodocan... ne-am intalnit la Sacel Sibiu cu d-l Logitax si tot ce a ramas a fost masa copioasa pe care dansul si sotia sa ne-au oferit-o! In rest toti cei care initial au fost de acord au gasit diverse pretexte si nu au mai venit la intalnirea de la Sacel!

Sus

Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 12 Dec 2010, 15:56 
Neconectat

Completez, ar fi frumos un campionat national cu mai multe etape, 3 sau 4 in diverse zone ale tari pe piste suficient de echilibrate si lungi incat sa primeasca pe toti doritorii
( concurentii ) cu diverse stiluri de pescuit si diversi pesti iar la sfarsit sa se traga linie si cei mai buni trei sa mearga mai departe, reformulez sa fie in lot iar ceilalti 3 sau 4 sa fie alesi de capitan in speta de Zsolt Benzar.
Doar ca ipoteza de lucru un posibil calendar:
- mai Sarulesti
-iunie Rotbav sau oiricare carpodrom doriti
-iulie Calarasi sau Medgidia ( canal )
- la inceputul lui august Varsolt
Sunt sigur ca un lot ales dupa un astfel de campionat diversificat din toate punctele de vedere ar face cinste romaniei la Mondiale si nici nu ar mai avea loc discutiile cel putin neprincipiale dintre noi referitoare la selectia lotului national.
Avand in vedere experienta de anul trecut sunt sigur ca ca un asemenea demers nu are sanse de cstig si stii de ce d-le Al. Trentea? Pt ca cei la care te-ai astepta cel mai putin se vor opune cel mai tare! Trist dar adevarat! Vor gasii o muultime de contraargumente si exp-licatii casa nu accepte o astfel de competitie...

Sus

MesajScris: 12 Dec 2010, 16:32 
Neconectat

[quote="adi suciu"
Trebuie inteles ca pescuitul de competitie este un sport scump si daca nu faci fata financiar nu te bagi , sau demonstrezi ca esti bun si atunci esti ajutat , dar sa stai acasa si sa plingi ca n-ai bani nu este o rezolvare ;) ;) ;)[/quote]

Trebuie inteles faptul ca daca eu(ca si un simplu exemplu), ca un om normal, fara bani prea multi, ma bag in competitii daca vreau EU, nu daca am bani pentru ca nu banii sau averea cuiva ii permite accescul intr-un concurs. Spre deosebire de multi ...multi oameni de pe acest forum, eu sunt bun, DAR nu trebuie sa o demnostrez nimanui, asa cum nu astept ajutor de la nimeni, nu cersesc ajutorul nimanui, si nu ma plang ca nu am bani. Dupa cum vad, concursurile sunt niste motive de cearta, de aruncat cu insulte, injurii, etc. refuz sa merg la concursuri pentru a evita sa fiu coleg de stand cu oameni care imi provoaca sila. Nu dau nume, etc., dar cam aceasta este parerea mea.

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 12 Dec 2010, 16:57 
Neconectat
Moderator global

RaduDan scrie:
[quote="adi suciu"
Trebuie inteles ca pescuitul de competitie este un sport scump si daca nu faci fata financiar nu te bagi , sau demonstrezi ca esti bun si atunci esti ajutat , dar sa stai acasa si sa plingi ca n-ai bani nu este o rezolvare ;) ;) ;)

Trebuie inteles faptul ca daca eu(ca si un simplu exemplu), ca un om normal, fara bani prea multi, ma bag in competitii daca vreau EU, nu daca am bani pentru ca nu banii sau averea cuiva ii permite accescul intr-un concurs. Spre deosebire de multi ...multi oameni de pe acest forum, eu sunt bun, DAR nu trebuie sa o demnostrez nimanui, asa cum nu astept ajutor de la nimeni, nu cersesc ajutorul nimanui, si nu ma plang ca nu am bani. Dupa cum vad, concursurile sunt niste motive de cearta, de aruncat cu insulte, injurii, etc. refuz sa merg la concursuri pentru a evita sa fiu coleg de stand cu oameni care imi provoaca sila. Nu dau nume, etc., dar cam aceasta este parerea mea.[/quote]

ok , atunci stai acasa , te-a chemat cineva cu forta la vre-un concurs ??? Te-a obligat cineva sa participi impotriva vointei tale????
Nu am inteles nimic din ce ai vrut sa spui , eu am enuntat o realitate , crunta dar adevarata ;) ;) ;) ;) ;)
Daca tu consideri ca esti bun e un pas inainte , adica gindesti pozitiv , ai , despre tine , o viziune pozitiva , pe care , din pacate , in acest moment o impartasesti numai tu . Daca pentru tine e ok in faza asta , ai reusit , in acceptiunea ta esti buna :D :D :D :D dar , cind vrei s-o impartasesti si cu altii , :oops: :oops: :oops: :oops: , ups , s-ar putea sa ai o problema ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 12 Dec 2010, 17:03 
Neconectat

adi suciu scrie:
ok , atunci stai acasa , te-a chemat cineva cu forta la vre-un concurs ??? Te-a obligat cineva sa participi impotriva vointei tale????
Nu am inteles nimic din ce ai vrut sa spui , eu am enuntat o realitate , crunta dar adevarata ;) ;) ;) ;) ;)
Daca tu consideri ca esti bun e un pas inainte , adica gindesti pozitiv , ai , despre tine , o viziune pozitiva , pe care , din pacate , in acest moment o impartasesti numai tu . Daca pentru tine e ok in faza asta , ai reusit , in acceptiunea ta esti buna :D :D :D :D dar , cind vrei s-o impartasesti si cu altii , :oops: :oops: :oops: :oops: , ups , s-ar putea sa ai o problema ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Eu stiu unde ma aflu in pescuit, dar cum spuneam, sa particip la un concurs nu este prioritar pentru mine, la fel cu nici parerea dumneavoastra despre mine nu este importanta pentru mine. Pe scurt nu-mi pasa. In tara asta un singur om imi poate spune daca sunt sau nu bune, restul sunt egali cu zero pentru mine. Eu nu trebuie sa demonstrez nimanui daca sunt sau nu bun, trebuie sa-mi demonstrez mie ceea ce am de demonstrat....dar nu stiu de ce imi racesc gura...

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 12 Dec 2010, 17:18 
Neconectat
Moderator global

RaduDan scrie:
adi suciu scrie:

Eu stiu unde ma aflu in pescuit, dar cum spuneam, sa particip la un concurs nu este prioritar pentru mine, la fel cu nici parerea dumneavoastra despre mine nu este importanta pentru mine. Pe scurt nu-mi pasa. In tara asta un singur om imi poate spune daca sunt sau nu bune, restul sunt egali cu zero pentru mine. Eu nu trebuie sa demonstrez nimanui daca sunt sau nu bun, trebuie sa-mi demonstrez mie ceea ce am de demonstrat....dar nu stiu de ce imi racesc gura...

...asta incercam sa-ti spun si eu . Daca parerea ta despre tine este buna , e ok , dar tine-o pentru tine ;) ;) ;) ;) ... nu o mai zii si la altii ca s-ar punea sa ai problema si sa nu te inteleaga lumea cum trebuie . Eu nu mi-am dat cu parerea despre tine niciodata ,am lucruri mult mai importante pe cere trebuie sa le analizez , vorbeam in principiu ;) ;) ;) ;)

Sus

MesajScris: 12 Dec 2010, 17:38 
Neconectat
Moderator global

zsolt scrie:

Hai ca aveti dreptate eu sunt de vina !Imi dau demisia! :oops: :oops: :oops:

Acum cateva luni am postat ca stiu unde-i problema pentru rezultatele noastre jalnice!
Prima la mana puteti sa stati 20 de oameni in spatele oricarei concurent ca tot rezultat slab o sa faca!!!!!Cauza-i simpla oamenii din spate sunt slabi pregatiti si habar n-au la ce trebuie sa se uite!

.....................................................
Fir intins!

In sfirsit am inteles unde e problema nationalei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cei din standuri n-au nici o vina , aia din spate saracii sint de vina , adica nimeni , ca in majoritatea cazurilor nu a fost nimeni in spate :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Problema e ca rezolvata ;) ;) ;) ;)

In momentul in care intri in stand trebuie sa intri cu o strategie , nu sa astepti sa vezi ce fac altii , si sa ti-o transmita cei din spate .
La noi nu are cine face strategia asta , sau daca o face cineva , nu o respecta nimeni , fiecare pescuieste cum crede el de cuvinta ;) ;) ;) ;) ;) ;) Poate asta trebuie sa faca un capitan de echipa. ;) ;) ;) ;) ;)

Sus

MesajScris: 12 Dec 2010, 17:51 
Neconectat

am inteles ca anul viitor mondiaslele sint in italia...si e pecuit la match ?
daca e asa ..propun sa tinem 2 concursuri pt calificari la giurgiu pescuit viteza la oblete ...un concurs la doripesco de pescuit de crap la rube ...daca putem un concurs de bolo pe siret si 3 concursuri de prins serpila tulcea ...primii 3 si ultimii 3 pleaca la mondialul de platica la match ...okkkkkk ! gata am inteles sarutmina ...

parerea mea,bineinteles daca conteaza ,posibil sa nu ... e ca la mondialul de platica nu cred ca putem prinde crapi chiar daca facem 5 calificari in balti cu crapi !

Sus

MesajScris: 12 Dec 2010, 17:56 
Neconectat
Moderator global

adi suciu scrie:
zsolt scrie:

Hai ca aveti dreptate eu sunt de vina !Imi dau demisia! :oops: :oops: :oops:

Acum cateva luni am postat ca stiu unde-i problema pentru rezultatele noastre jalnice!
Prima la mana puteti sa stati 20 de oameni in spatele oricarei concurent ca tot rezultat slab o sa faca!!!!!Cauza-i simpla oamenii din spate sunt slabi pregatiti si habar n-au la ce trebuie sa se uite!

.....................................................
Fir intins!

In sfirsit am inteles unde e problema nationalei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cei din standuri n-au nici o vina , aia din spate saracii sint de vina , adica nimeni , ca in majoritatea cazurilor nu a fost nimeni in spate :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Problema e ca rezolvata ;) ;) ;) ;)

In momentul in care intri in stand trebuie sa intri cu o strategie , nu sa astepti sa vezi ce fac altii , si sa ti-o transmita cei din spate .
La noi nu are cine face strategia asta , sau daca o face cineva , nu o respecta nimeni , fiecare pescuieste cum crede el de cuvinta ;) ;) ;) ;) ;) ;) Poate asta trebuie sa faca un capitan de echipa. ;) ;) ;) ;) ;)

Gata am gasit cine e de vina : GIGI CRAINIC , soferul nationalei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , el era singurul care statea in general in spatele concurentilor ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Pe el si pe mama lui :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 12 Dec 2010, 17:56 
Neconectat

Referitor la managerul de echipa, parerea mea e ca acesta nu trebuie sa aiba nici o legatura de afaceri cu un anumit brand. Cu tot respectul, dar nici Gigi Moroiu, nici Andrei Pop sau nici un alt reprezentant de firma de distributie nu ar trebui numiti intr-un asemenea post deoarece ar dezlantui o gramada de discutii. Intr-un asemenea post ar trebui un foarte bun logist iar cel mai bun din tot ce am vazut pana acum este Radu Prisecariu. Este doar un exemplu despre ce ar trebui sa fie un manager.Si ar mai fi si altii...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 32  Următorul

Ora este UTC [ DST ]