nutzu_z scrie:
Era doar o parere, asa cum cred cu tot atata convingere ca si Alin Tudose ar fi la fel de bun. Nu stiu in schimb daca managerii au si dreptul de a alege componentii. Asta nu trebuie sa o faca capitanul???
Pai daca-si asuma capitanul ,eventualul "esec" si
daca e cazul
....atunci nu ar fi nici un impediment,intelegi
...pentru ca nu mi se pare normal in cazul asta sa fie trasi la raspundere managerii
...capitanul este cea mai importanta veriga din sistemul asta,este liantul,omul de incredere a managerilor,care impreuna cu cei 2 intocmesc strategia...sa fie clar pentru toata lumea,nu este nimeni pe lumea asta care sa-i invete pe Alain Scotthorne . Will Raison si ceilalti, cum sa pescuiasca,cu atat mai putin cei 2 manageri ai echipei Angliei,dar toti concurentii dau cu "subsemnatul",adica se completeaza acele fise intocmite (pe care deja Adi Suciu sa apucat sa le structureze) si pe baza carora se stabileste strategia. Managerii isi dau verdictul iar capitanul cu echipa se obliga sa le puna in aplicare. Ar mai fi un lucru, inainte sa va apucati sa dati nume cu Managerii...ar fi mai bine sa le spuneti "Fisa Postului"...sa nu ramaneti surprinsi, ca cei propusi, vor declara..."da aici noi nu suntem SEFI...suntem SLUGI "
si asa si trebuie sa fie