Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 06:32

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 32  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 15 Dec 2010, 09:25 
Neconectat

Alti mai si muncesc , nu au timp de povesti tampite pe toate forumurile !!!

Asta in loc de " Buna dimineata " pt tine! Ar trebuii sa va ganditi inainte de a scrie ceva , totusi citesc o multime de pescari , putintica decenta si seriozitate nu ar strica !

Scuze pt deranj ! :twisted: :twisted:

Sus

Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 15 Dec 2010, 10:54 
Neconectat

dupa razboi multi viteji se arata.....

Sus

MesajScris: 15 Dec 2010, 11:27 
Neconectat

adi petrisor scrie:
dupa razboi multi viteji se arata.....

Razboiul cui ????? Daca nu intrii in tarate nu te mananca porcii ! Asta este un proverb ROMANESC !
Sunt alte mijloace de ati demonstra seriozitatea si loialitatea fata de ceva sau cineva !
Sfatul meu pentru voi pescarii seniori ai Romaniei este sa o lasati mai moale cu prostiile si jignirile si sa strangeti randurile pentru un rezultat bun in 2011!

Sarbatori Fericite !!!!!!!!!

Sus

MesajScris: 15 Dec 2010, 20:57 
Neconectat

adi petrisor scrie:
......selectia lotului ...trebuie alese pentru inceput 2 locatii cu stil si pescuit diferit,primii 3 de la finala sigur in lot,iar din ceilalti 7 plus inca vreo 5 invitati ....

Stiu ca este periculos sa te bagi intre cei mari!
Imi asum riscul pentru ca: nu-mi este indiferenta simtirea- asemeni multora -cand vine vorba de locul natal, de localitatea de resedinta, de judetul in care ma aflu sau - si mai mult!- cand e implicata tara in care traiesc si a carui steag va fi prezent la o competitie internationala.

Propunerea lui A. Petrisor o consider a fi un foarte bun punct de plecare.

Pentru mine ramane ca referinta modelul american de selectie la atletism pentru olimpiade. Si se stie ca acest model NU da gres.

Atata vreme cat participarea la C.M. nu este- inca! -statuat cel mai bun lucru ramane selectia. Ea si NUMAI ea va fi inatacabila/criticabila. Apoi - lucru si mai important!- ea va stimula / motiva pe potentialii selectionabili incat cei ce vor castiga vor fi cu adevarat cei mai in forma competitori.
Orice alt detaliu - oricat de important ar fi- este rezolvabil.

Scuze pentru deranj.
Si o rugaminte (daca va fi cazul): faceti economie de pietre!

Sus

MesajScris: 16 Dec 2010, 01:22 
Neconectat

Parerea mea este ca, nu exista un "model", cel mai bun...ci numai OAMENI care sa faca "modelul" sa si functioneze.Dar poate ca sunt eu, mai prost...de felul meu :oops: :oops:

Sus

MesajScris: 16 Dec 2010, 09:58 
Neconectat
Moderator global

c_tin scrie:
adi petrisor scrie:
......selectia lotului ...trebuie alese pentru inceput 2 locatii cu stil si pescuit diferit,primii 3 de la finala sigur in lot,iar din ceilalti 7 plus inca vreo 5 invitati ....

Stiu ca este periculos sa te bagi intre cei mari!
Imi asum riscul pentru ca: nu-mi este indiferenta simtirea- asemeni multora -cand vine vorba de locul natal, de localitatea de resedinta, de judetul in care ma aflu sau - si mai mult!- cand e implicata tara in care traiesc si a carui steag va fi prezent la o competitie internationala.

Propunerea lui A. Petrisor o consider a fi un foarte bun punct de plecare.

Pentru mine ramane ca referinta modelul american de selectie la atletism pentru olimpiade. Si se stie ca acest model NU da gres.

Atata vreme cat participarea la C.M. nu este- inca! -statuat cel mai bun lucru ramane selectia. Ea si NUMAI ea va fi inatacabila/criticabila. Apoi - lucru si mai important!- ea va stimula / motiva pe potentialii selectionabili incat cei ce vor castiga vor fi cu adevarat cei mai in forma competitori.
Orice alt detaliu - oricat de important ar fi- este rezolvabil.

Scuze pentru deranj.
Si o rugaminte (daca va fi cazul): faceti economie de pietre!

Daca dam in Petrisor cu ceva cartofi ,asta-i culege si-i mananca... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 16 Dec 2010, 10:15 
Neconectat

dati si voi cu din alea de 20 de ani ca petrisor culege... :lol:

Sus

MesajScris: 16 Dec 2010, 10:16 
Neconectat
Moderator global

Cu butelii de vin , ma gandesc eu ca la asta te-ai referit... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ca-n rest , cu 3 cm... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Sus

MesajScris: 16 Dec 2010, 10:17 
Neconectat

alintudose scrie:
Cu butelii de vin , ma gandesc eu ca la asta te-ai referit... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ca-n rest , cu 3 cm... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

mmmmmaaaaaaaaaaaaa tu ai vazut vena de pe...hai ca ne amendeaza cna-ul ..pe tine sa te dea in judecata ca esti obisnuit.. :lol:

Sus

MesajScris: 17 Dec 2010, 12:03 
Neconectat

ca sa nu va mai certati va anunt ca fane sa gandit la tot pt voi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

Mesajde popescu stefan pe Decembrie 17th, 2010, 7:58 am
Graba dupa 20 de ani?
Motivul este simplu. Federatia dupa constituire va trebui sa-si intre in atributii. Ea va avea in primele doua luni o activitate intensa trebuind sa-si defineasca structura interna, atat cea executiva cat si cea administrativa, sa-si adopte regulamentele de organizare si functionare, sa infiinteze comisiile din subordinea sa cat si comisiile autonome, sa stabileasca programul competitional pe anul 2011, sa constituie lotul de antrenori federali, sa stabileasca si sa omologheze pistele de competitii, sa aprobe bugetul de venituri si cheltuieli, sa caute si sa stabileasca sponsorii, etc. E suficient?

:lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 32  Următorul

Ora este UTC [ DST ]