zsolt scrie:
Cu Rancu si Petrisor ai ce ai dar cu Dragos?Scurt iti amintesc Dragos 2xcampion individual si multiplu la echipe+pescar foarte bun!Si nu veniti cu Dobrin ca 2 concurenti n-au picat niciodata din divizia A si unul este Dragos!Asta demonstreaza ca-i constant dupa parerea mea!Pentru inca +2 cocurenti nu-i neaparat sa faci selectie pina in August monitorizezi toate concursurile si ai de unde sa alegi!
Nu am nimic nici cu Rancu , nici cu Petrisor si nici cu Dragos, nu le contesta nimeni rezultatele INDIVIDUALE , insa cind vine vorba de o ECHIPA situatia se schimba : toti sint INDIVIDUALISTI CONVINSI ,nu sint oameni de echipa , creeaza tensiuni in echipa , si nu vor respecta niciodata o strategie stabilita in prealabil , cum dealtfel stii si tu prea bine.
In plus participarea la un concurs , maxim doua , pe an nu este elocventa in a analiza un pescar.
Cu monitorizarea celorlalti concurenti sint si eu de acord , si chiar am propus-o mai in spate , dar ar trebuii sa se stie cei care sint monitorizari din mai multe motive :
1.Daca au posibilitatea sa-si sustina financiar partea de cheltuieli care nu va putea fii acoperita din sponsorizari , cit o fii ea..
2.Ii motiveaza mult mai mult in evolutia in concursuri
Am reusit sa fac rost de programul de antrenament al englezilor , program dupa care isi creeaza strategia de concurs , isi fac statistica pestilor prinsi pe intervale orare si stiluri de pescuit , pe fiecare pescar in parte , pe toata durata antrenamentului , iar dupa ce ajung la o concluzie o respecta orbeste , ceea ce la noi nu s-a respectat si fiecare a facut ce la taiat capul. O sa ti-l trimit si tie sa-l vezi si sa-l analizezi dupa ce va fii gata , pentru ca , citva informaticieni de aici s-au oferit sa ma ajute si sa-l facem functional