Pescuit Stationar

Acum este 26 Noi 2024, 00:45

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 213 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Unde ati dori sa fie concursurile in 2010?
MesajScris: 28 Noi 2009, 11:01 
Neconectat
Moderator global

Tu nu contezi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ps Mai ai acte de romania :?: :?: :?: :D :D :D :D :D

Sus

MesajScris: 28 Noi 2009, 11:22 
Neconectat

Ce acte iti trebuie...ca am si din Honolulu daca vrei :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mah, da mai bine explica-mi si mie cum va arata campionatul asta ,din cine va fi format ,cate etape ,cate manse,cum se intra, cum se pica ,ca la multi s-ar putea sa nu le convina ,eu zic ca in acest campionat sa participe doar cei 15 ramasi in divizia A!,astfel ca la finalul.....finalei A ...nu se va mai alege campionul ci doar cei 15 care vor intra intr-o superliga cu 4 meciuri a cate 2 manse din care 2 le lacuri si 2 pe rauri.E BINE ASA :?: :?: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 28 Noi 2009, 11:38 
Neconectat
Moderator global

Doritori pentru un campionat de pescuit stationar cu mai multe etape pe ape diferite:
1. Ghioghiu Andrei- Trabucco Team Romania
2.Lupei Nelutu-Trabucco Team Romania
3. Romica Barsan- Top Mix
4. Radu Prisecaru- Sensas Team
5. Adi Suciu- Trabucco Team Romania
6. Tudor Bodocan- Trabucco Team Romania
7. Alin Tudose- Trabucco Team Romania
8. Stefan Szatmari- Trabucco Team Romania
9.Constantinescu Bogdan- Top Mix
10 Benzar Zsolt- Energoteam
11 Baltac Eugen

Hai ca suntem 11 divizionari A si B. Mai sunt doritori?

Sus

MesajScris: 28 Noi 2009, 11:48 
Neconectat
Moderator global

ticairlandezu scrie:
Ce acte iti trebuie...ca am si din Honolulu daca vrei :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mah, da mai bine explica-mi si mie cum va arata campionatul asta ,din cine va fi format ,cate etape ,cate manse,cum se intra, cum se pica ,ca la multi s-ar putea sa nu le convina ,eu zic ca in acest campionat sa participe doar cei 15 ramasi in divizia A!,astfel ca la finalul.....finalei A ...nu se va mai alege campionul ci doar cei 15 care vor intra intr-o superliga cu 4 meciuri a cate 2 manse din care 2 le lacuri si 2 pe rauri.E BINE ASA :?: :?: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Vor fi 5-6 etape(concursuri gen Cupa Trabucco, Cupa Profimix......)pe ape diferite, din care vor fi luate in calculul clasamentului general 4 cele mai bune rezultate ale fiecarui participant. Obligatoriu ar fi participarea la 4 etape la alegerea concurentului. Astfel in urma rezultatelor se va desemna campionul si primii 25-30 de concurenti vor forma o divizie care va avea prioritate la inscriere in anul urmator.
Ceva de genul asta, bineinteles ar fi multe de pus la punct,
PS cam cum ii la tine in Irlandezia si campionatul de spinning de la noi

Sus

MesajScris: 28 Noi 2009, 14:32 
Neconectat

sa dea DUMNEZEU sa se aprobe ce scrieti voi aici ca poate ne linistim cu campionatul asta ...nu vorbiti de finala a unde am inteles sa nu postez vorbiti de campionat si se schimba problema...
5 etape la o medie de 25 mil inseamna 125...hai 100 mil pt ca fiecare etapa se va trata ca o finala.
mai bine de o luna de zile de concursuri....si cum se planifica ...la cupele particulare va ganditi ...?
cum se participa la etape ...cei 25-30...hai sa spunem 20...langa care se vor inscrie cati din urma ? 30? 40? corect ar fi sa dati o sansa si celor din calificari. +20 din divizie inseamna o medie de 60 pescari pe etapa . nu au fost gasite piste uniforme sau in centru pt 30 , dar pt 60.
nu cred ca prin sistemul asta se ating principalele neajunsuri din sistemul ajvps care dupa parerea mea sunt...
1 durata prea mare a unei etape daca luam in considerare si antrenamentul
2 prea putinele piste care se preteaza pt organizarea unei etape.

acum sa vedem interesele participantilor...unii participa la concursurile ajvps de dragul artei ...altii tintesc o participare la mondiale.
pentru primii eu as organiza un campionat care incepe cu zone si o finala . castigatorul poate fi numit campion national la amatori.
nu as impune stilul , as tine 2 manse si atat.
pt ceilalti se pot tine etapele de care spuneti voi . numai dintre acestia pot fi selectati cei care participa la mondiale iar castigatorul poate fi numit campion national la profesionisti.
avantajele pe care le vad sunt faptul ca da posibilitatea oricarui cotizant sa participe la concursuri . aici trebuie sa recunoastem ca toti participantii au vizat la ajvps de dragul concursurilor nu pt 3 mil premiul pt locul 1.
cu respect ,,greii ,, pot trece prin furcile caudine pt titlul suprem dar trebuie sa o faca cu gandul ca la mondiale tot pe banii lor vor merge.
inainte sa ma puneti la zid ganditi-va si la sutele de pescari care nu dispun de 120 mil ...30 zile pt concursuri [ nu ca n-ar vrea ] etc.

Sus

MesajScris: 28 Noi 2009, 15:10 
Neconectat

Lazar Cristian / Avat Team Cluj/Napoca, Prezent!

Sus

MesajScris: 28 Noi 2009, 18:13 
Neconectat

1. Ghioghiu Andrei- Trabucco Team Romania
2.Lupei Nelutu-Trabucco Team Romania
3. Romica Barsan- Top Mix
4. Radu Prisecaru- Sensas Team
5. Adi Suciu- Trabucco Team Romania
6. Tudor Bodocan- Trabucco Team Romania
7. Alin Tudose- Trabucco Team Romania
8. Stefan Szatmari- Trabucco Team Romania
9.Constantinescu Bogdan- Top Mix
10 Benzar Zsolt- Energoteam
11 Baltac Eugen
12 Lazar Cristian- Avat Team

Sus

MesajScris: 28 Noi 2009, 18:37 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
c_tin scrie:
Veronica Ispas scrie:
... Poate cineva v-a tine cont ...
Vai, vai! :cry:
Veronico! Veronico! :P
Nu inteleg! Fii mai explicit ! :oops: :!:

Nu-i bai!
Vor fi destui care vor intelege!

Sus

MesajScris: 28 Noi 2009, 19:24 
Neconectat

Nitu V scrie:
sa dea DUMNEZEU sa se aprobe ce scrieti voi aici ca poate ne linistim cu campionatul asta ...nu vorbiti de finala a unde am inteles sa nu postez vorbiti de campionat si se schimba problema...
5 etape la o medie de 25 mil inseamna 125...hai 100 mil pt ca fiecare etapa se va trata ca o finala.
mai bine de o luna de zile de concursuri....si cum se planifica ...la cupele particulare va ganditi ...?
cum se participa la etape ...cei 25-30...hai sa spunem 20...langa care se vor inscrie cati din urma ? 30? 40? corect ar fi sa dati o sansa si celor din calificari. +20 din divizie inseamna o medie de 60 pescari pe etapa . nu au fost gasite piste uniforme sau in centru pt 30 , dar pt 60.
nu cred ca prin sistemul asta se ating principalele neajunsuri din sistemul ajvps care dupa parerea mea sunt...
1 durata prea mare a unei etape daca luam in considerare si antrenamentul
2 prea putinele piste care se preteaza pt organizarea unei etape.

acum sa vedem interesele participantilor...unii participa la concursurile ajvps de dragul artei ...altii tintesc o participare la mondiale.
pentru primii eu as organiza un campionat care incepe cu zone si o finala . castigatorul poate fi numit campion national la amatori.
nu as impune stilul , as tine 2 manse si atat.
pt ceilalti se pot tine etapele de care spuneti voi . numai dintre acestia pot fi selectati cei care participa la mondiale iar castigatorul poate fi numit campion national la profesionisti.
avantajele pe care le vad sunt faptul ca da posibilitatea oricarui cotizant sa participe la concursuri . aici trebuie sa recunoastem ca toti participantii au vizat la ajvps de dragul concursurilor nu pt 3 mil premiul pt locul 1.
cu respect ,,greii ,, pot trece prin furcile caudine pt titlul suprem dar trebuie sa o faca cu gandul ca la mondiale tot pe banii lor vor merge.
inainte sa ma puneti la zid ganditi-va si la sutele de pescari care nu dispun de 120 mil ...30 zile pt concursuri [ nu ca n-ar vrea ] etc.

Etapele vor fi aceleasi cu marile concursuri desfasurate anual,ca open-urile de genul:Trabucco,Sensas,Profi Mix,Top-Mixul lui Lozinca de la Horgesti si inca doua sa fie 6 la numar.Cheltuieli in plus nu sunt deoarece majoritatea pescarilor din diviziile A si B participa si la aceste concursuri.DECI vor fi 3 mari etape mai putine!Interjudetenele(si etapele pe club si pe judet),finala A si finala B,vor disparea!Cele 6 etape se vor desfasura pe 6 locatii diferite gen:Doripesco,Varsolt,Medgidia,chiar si Slatina,piste care pot sa gazduiasca 60-70 de concurenti.

Sus

MesajScris: 28 Noi 2009, 19:28 
Neconectat

Despre regulament,am discutat cu cativa divizionari A si B,domnule NITU si e foarte simplu.
Se puncteaza doar primii 30 din fiecare concurs,locul 1 cu 30 de puncte,locul 2 cu 29 de puncte, samd,locul 30 cu 1 punct.Din cele 6 etape se iau in calcul doar 5 cele cu cele mai bune rezultate la cei care au participat la toate.Deci numarul total de puncte al unui concurent poate fi 150 de puncte.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 213 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]