Nitu V scrie:
sa dea DUMNEZEU sa se aprobe ce scrieti voi aici ca poate ne linistim cu campionatul asta ...nu vorbiti de finala a unde am inteles sa nu postez vorbiti de campionat si se schimba problema...
5 etape la o medie de 25 mil inseamna 125...hai 100 mil pt ca fiecare etapa se va trata ca o finala.
mai bine de o luna de zile de concursuri....si cum se planifica ...la cupele particulare va ganditi ...?
cum se participa la etape ...cei 25-30...hai sa spunem 20...langa care se vor inscrie cati din urma ? 30? 40? corect ar fi sa dati o sansa si celor din calificari. +20 din divizie inseamna o medie de 60 pescari pe etapa . nu au fost gasite piste uniforme sau in centru pt 30 , dar pt 60.
nu cred ca prin sistemul asta se ating principalele neajunsuri din sistemul ajvps care dupa parerea mea sunt...
1 durata prea mare a unei etape daca luam in considerare si antrenamentul
2 prea putinele piste care se preteaza pt organizarea unei etape.
acum sa vedem interesele participantilor...unii participa la concursurile ajvps de dragul artei ...altii tintesc o participare la mondiale.
pentru primii eu as organiza un campionat care incepe cu zone si o finala . castigatorul poate fi numit campion national la amatori.
nu as impune stilul , as tine 2 manse si atat.
pt ceilalti se pot tine etapele de care spuneti voi . numai dintre acestia pot fi selectati cei care participa la mondiale iar castigatorul poate fi numit campion national la profesionisti.
avantajele pe care le vad sunt faptul ca da posibilitatea oricarui cotizant sa participe la concursuri . aici trebuie sa recunoastem ca toti participantii au vizat la ajvps de dragul concursurilor nu pt 3 mil premiul pt locul 1.
cu respect ,,greii ,, pot trece prin furcile caudine pt titlul suprem dar trebuie sa o faca cu gandul ca la mondiale tot pe banii lor vor merge.
inainte sa ma puneti la zid ganditi-va si la sutele de pescari care nu dispun de 120 mil ...30 zile pt concursuri [ nu ca n-ar vrea ] etc.
Etapele vor fi aceleasi cu marile concursuri desfasurate anual,ca open-urile de genul:Trabucco,Sensas,Profi Mix,Top-Mixul lui Lozinca de la Horgesti si inca doua sa fie 6 la numar.Cheltuieli in plus nu sunt deoarece majoritatea pescarilor din diviziile A si B participa si la aceste concursuri.DECI vor fi 3 mari etape mai putine!Interjudetenele(si etapele pe club si pe judet),finala A si finala B,vor disparea!Cele 6 etape se vor desfasura pe 6 locatii diferite gen:Doripesco,Varsolt,Medgidia,chiar si Slatina,piste care pot sa gazduiasca 60-70 de concurenti.