Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 08:31

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 25 Dec 2010, 13:56 
Neconectat

Ai scris undeva mai sus ca nu ai citit tot topicul(ca nu ai avut rabdare)...cred ca de aici pleaca "nedumerirea "Ta ,cu exact asta sa si inceput...ca anumiti pescari (Tibi,Petrisor si Dragos) nu aveau ce cauta in echipa de anul asta deoarece era un concurs cu "tinta" la crap!!!si ca ei nu ar cunoaste cu ce se "mananca" treaba asta!!!
iNSA...SE UITA CEL MAI IMPORTANT ASPECT...cand sa facut echipa era alta LOCATIE...fara crap si cu mult caras(viteza)....caras pe care unii dintre ei chiar stiau sa-l prinda(ghinionul lor)...Pescari de calitate "slava Domnului" ca ai de unde alege din romania...insa o minte CLARA...se pare ca-i mai greu ;)

Sus

Subiectul mesajului: Re: Jocurile mondiale de pescuit 28 august - 4 septembrie Italia
MesajScris: 25 Dec 2010, 14:33 
Neconectat
Moderator global

Aschioape florin scrie:
si inca ceva ...afla ca unii chiar daca au 1 concurs pe an ...posibil sa aibe si 200de zile de pescuit ! participarile repetate la concurs avind la baza un buget poate nelimitat nu iti da dreptul sa te consideri mai bun decit unul care la concursurile oficiale te bate constant !

hai ca stii si tu ca una e pescuitul de zi cu zi si alta e concursul.
oricum pana nu se lasa toate orgoliile si nu se pune lumea buna la masa sa discute problema asta nu se va face absolut nimic; inseamna ca e bine asa.

Sus

MesajScris: 25 Dec 2010, 15:05 
Neconectat

Postarile au rolul de a asigura o participare in lot a celor care merita , pentru a nu mai relua gainariile care au fost anul trecut. Caci parca m-am saturat de tiganie(ca tot a aprobat senatul schimbarea din rom in tigan). Este timpul sa mearga cine merita , nu cei care strang bani pe la colturi. Daca vrem si rezultate , trebuie sa incepem cu inceputul. Ca sa-l parafrazez pe un prieten , "nu astea-s problemele echipei romanesti" , problema noastra este ca ... ne trebuie echipa. Nu o gasca incropita la umbra "discretiei".
Deci , cum se va stabili lotul ???
Cine este indreptatit sa raspunda , este rugat sa o faca. Caci are si el onoarea lui si o demnitate de aparat.
Asadar , faceti lumina. CINE ??? Astea-s primele chestiuni care trebuiesc reglementate , cat si modul de stabilire a componentei lotului(pe criterii de performanta , nu pe afinitati personale).
Asteptam cu nerabdare raspunsuri... ;)[/quote] citat din Tudose
daca imi aduc aminte bine in ultimii ani...am un loc 2 un loc 5 un loc 4 un loc 7 ....cred ca sint oarecum indreptatit sa intreb ....eu merit sa fiu sunat ....si macar intrebat daca vreau sa merg ?ce spui Aline ?...ce spui Biltac Eugen ...eu oare puteam fi intrebat daca vreau sa merg ...sau eu nu meritam....

Sus

MesajScris: 25 Dec 2010, 15:08 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
Ai scris undeva mai sus ca nu ai citit tot topicul(ca nu ai avut rabdare)...cred ca de aici pleaca "nedumerirea "Ta ,cu exact asta sa si inceput...ca anumiti pescari (Tibi,Petrisor si Dragos) nu aveau ce cauta in echipa de anul asta deoarece era un concurs cu "tinta" la crap!!!si ca ei nu ar cunoaste cu ce se "mananca" treaba asta!!!
iNSA...SE UITA CEL MAI IMPORTANT ASPECT...cand sa facut echipa era alta LOCATIE...fara crap si cu mult caras(viteza)....caras pe care unii dintre ei chiar stiau sa-l prinda(ghinionul lor)...Pescari de calitate "slava Domnului" ca ai de unde alege din romania...insa o minte CLARA...se pare ca-i mai greu ;)

...da ai dreptate nu citisem tot....am vazut si descrierea lui Biltac ...cum e sunat el toata divizia Bsa mearga la mondiale ...ca cei din divizia A nu aveau telefoane...

Sus

MesajScris: 28 Dec 2010, 13:19 
Neconectat

Am citit tot ce s-a scris aci... un singur lucru e clar si vad ca toata lumea e de acord:
Pana ce o autoritate credibila la nivel national nu va stabili oficial cine face echipa, cum se face echipa, cine este managerul financiar al echipei, cine este responsabil pentru rezultatele obtinute si mai ales cum si de unde vin banii necesari, discutiile vor continua la nesfarsit! .....

Sus

MesajScris: 28 Dec 2010, 15:11 
Neconectat

truia scrie:
Am citit tot ce s-a scris aci... un singur lucru e clar si vad ca toata lumea e de acord:
Pana ce o autoritate credibila la nivel national nu va stabili oficial cine face echipa, cum se face echipa, cine este managerul financiar al echipei, cine este responsabil pentru rezultatele obtinute si mai ales cum si de unde vin banii necesari, discutiile vor continua la nesfarsit! .....

Da, dar autoritatea tace (ca de obicei :lol: ).

Si din cate cunoastem noi, va tacea in continuare. Lipsa unei pozitii clare ii fereste de raspundere. Nu e mai bine asa :?: :twisted:

Sus

MesajScris: 05 Ian 2011, 09:23 
Neconectat
Moderator global

Revin aici . Nu poate fi abordat subiectul in mod civilizat ? Totusi , cum se face echipa ??? Caci este mai elegant sa reglementam noi aici chestiunile astea decat la Bucuresti in februarie. Asadar ? Care ar fi criteriile si cine hotaraste ? :idea: :?: :idea:

Sus

MesajScris: 05 Ian 2011, 10:12 
Neconectat

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 05 Ian 2011, 16:45 
Neconectat
Moderator global

Razi tu razi , Harap Alb , da' parca nu-i rasul tau... ;) Si dupa ras vine plans... :mrgreen: Caci cine rade la urma , rade ultimul... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Boule. Pregateste-ti bigudiurile , poate ai mai mult noroc acolo... :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 05 Ian 2011, 16:45 
Neconectat
Moderator global

Sau poate nu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32  Următorul

Ora este UTC [ DST ]