Postarile au rolul de a asigura o participare in lot a celor care merita , pentru a nu mai relua gainariile care au fost anul trecut. Caci parca m-am saturat de tiganie(ca tot a aprobat senatul schimbarea din rom in tigan). Este timpul sa mearga cine merita , nu cei care strang bani pe la colturi. Daca vrem si rezultate , trebuie sa incepem cu inceputul. Ca sa-l parafrazez pe un prieten , "nu astea-s problemele echipei romanesti" , problema noastra este ca ... ne trebuie echipa. Nu o gasca incropita la umbra "discretiei".
Deci , cum se va stabili lotul ???
Cine este indreptatit sa raspunda , este rugat sa o faca. Caci are si el onoarea lui si o demnitate de aparat.
Asadar , faceti lumina. CINE ??? Astea-s primele chestiuni care trebuiesc reglementate , cat si modul de stabilire a componentei lotului(pe criterii de performanta , nu pe afinitati personale).
Asteptam cu nerabdare raspunsuri...
[/quote] citat din Tudose
daca imi aduc aminte bine in ultimii ani...am un loc 2 un loc 5 un loc 4 un loc 7 ....cred ca sint oarecum indreptatit sa intreb ....eu merit sa fiu sunat ....si macar intrebat daca vreau sa merg ?ce spui Aline ?...ce spui Biltac Eugen ...eu oare puteam fi intrebat daca vreau sa merg ...sau eu nu meritam....